Huisvrouw Snoopy Halloween CostumeSnoopy, Charlie Brown's beagle hield van de strip "Peanuts" is een Halloween kostuum geschikt voor jongens en meisjes en voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen. Uw hond kan ook deelnemen aan de viering van een van de meest memorabele personages van Charles Schulz.

Kid of Volwassen Kostuum

Zet op een paar trainingsbroek blanken binnenstebuiten gekeerd. Het interieur is vaag en geeft het uiterlijk van bont. Draag een witte, lange mouwen, t-shirts en vernietigd. Snijd lange, afgeronde stukjes zwarte stof voor je oren. U kunt een oude T-shirt, handdoek te gebruiken, of je koopt gevoeld kan. Naai de oren op de motorkap van uw sweatshirt. Gebruik witte verf gezicht over je hele gezicht en zwart gebruiken voor de ogen en de neus. Draagt ​​witte handschoenen en witte slippers.

Child Costume

Leg je baby in een witte trui en trainingsbroek. Snijd stukken van zwarte stof van een oude T-shirt, handdoek of gehoord te worden aangebracht op een witte hoed. De stukken moeten lang en rond te zijn. Naai ze op een witte hoed, zoals de oren van Snoopy uw kind.


Dog Costume

Gebruik witte hoody van een kind. Kies het formaat dat het beste past bij uw hond. Snijd lange, afgeronde stukjes van zwarte stof van een oude t-shirt, een handdoek of mat. Naai ze op de motorkap van de sweatshirt aan de oren.

Variaties

Costume

Te kleden als Snoopy Joe koel karakter, schrijven "Joe Cool" op een sweatshirt en don een paar zonnebril. Als u wilt om uit te gaan trick-or-behandeling als een pilot Snoopy, het dragen van een ski-pet, bruin, een zonnebril op zijn hoofd en een bruine sjaal. Verkleed als Snoopy gekleed voor Halloween met de toevoeging van een zwarte mantel en beide vampier tanden of pet van een heks.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha