Huisvrouw Lichtblauw KussensIn plaats van rond te rennen naar verschillende winkels om een ​​blauwe kussen te vinden, bespaart tijd en geld door het maken van je eigen. Een kussen thuis kan de exacte kleur je wilt en kan worden versierd met kwastjes of toepassingen te combineren met andere kleuren in uw interieur. Een kussen envelop duurt minder dan een half uur en kan gedaan worden met items die al in uw huis.

Schoon en druk op een lichtblauwe doek servet die je leuk vindt. Zet hem op de tafel, zodat het lijkt in de vorm van een diamant. Plaats een 14-inch vierkant kussen binnen.

Trekken aan beide zijden van het verband, zodat ze elkaar overlappen in het midden van het kussen. Breng het onderste gedeelte naar voren in de richting van het centrum.


Rijg de draad door de opening van de naald. Schuif de naald naar beneden de draad totdat de draad is zelfs aan beide zijden. Een knoop.

Plaats de punt van de naald in het midden waar het materiaal heeft gehandeld. Trek de naald door de stof. Volg deze procedure kanten van de stof op elkaar.

Selecteer een knop. Plaats de knop in het midden van het naaien. Bevestig de stof.

Snijd een kabel groot genoeg om rond de knop. Naaien de twee uiteinden van de kabel op de bodem van de bovenste flap. Bevestig veilig.

Breng de bovenste klep naar beneden. Wikkel de ring rond de knop om te sluiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha