Huisvrouw Daniel Boone KostuumWillen wow vrienden met Daniel Boone een kostuum dat niet is gekocht bij de supermarkt? Een paar belangrijke voorraden kunnen voor een kostuum robuuste in geen tijd doen. Cap

Raccoon-Skin

De sleutel tot het maken van een kostuum van Daniel Boone is het hebben van een goede hoed wasbeer huid. De hoed is misschien het best bekend voor wordt gedragen door Davy Crockett, een andere vroege Amerikaanse pionier, maar Boone is bekend dat ze net zo vaak mee te nemen. U kunt altijd een kopen online voor ongeveer $ 15, maar in het algemeen die hoeden zijn van lage kwaliteit en egale huid wasbeer - of zelfs de huid van ratten, een vervanging van inferieure kwaliteit. Echte wasbeer skins zijn beschikbaar voor aankoop online voor tussen de $ 35 tot $ 150. Maak de hoed is een complex proces dat veel van het snijden en naaien gaat, dus zorg ervoor om een ​​deskundige te raadplegen.

Outfits

De volgende stap in het maken van een kostuum Daniel Boone is om een ​​jurk die past comfortabel tijdens ruige avonturen in de woestijn te maken. Broek kan worden gemaakt van kaki broek en chaps voor leggings. Steek bruine rand op de broek om ze meer decoratieve en Boone-achtig te maken. Om een ​​shirt jacht, punt kraag van een zeeman in een jeans of een button-up flanellen shirt te maken. Om een ​​stoere look te geven, waardoor het shirt untucked. Om het team nog meer uitgesproken Daniel Boone te maken, vervang de flanellen shirt en kaki broek met een bruin lederen jas en leren broek bruin.


Accessoires

Een kostuum Daniel Boone, is niet compleet zonder een paar accessoires: een jachtmes met een schede riem, een Flintlock en een drinkfles van buffel huid. Toy versies van elk kan online of bij speelgoedwinkels worden gekocht tegen redelijke prijzen. De echte versies zijn beschikbaar voor aankoop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha