Huisvrouw Costume Julius CaesarJulius Caesar was een Romeinse generaal werd geboren in 100 vC Hij heeft gehandeld als een gouverneur van Gallië alvorens terug te keren naar Rome en benoemen hem als de nieuwe dictator van het Romeinse Rijk. Caesar verschijnt als een personage in veel games en films en meestal een mantel en een kroon van gouden bladeren, die beide waren gemeenschappelijk zijn voor de Romeinse leider te dragen draagt. Een kostuum Giulio Cesare is goedkoop en gemakkelijk te maken thuis met behulp van een paar lakens en andere materialen.

Draperen een wit laken over zijn rechterschouder, en dan wikkel rond de taille eens en zet het vast met veiligheidsspelden. De plaat bijna bereiken de vloer in de voor- en achterzijde.

Bourgogne draperen een laken over je linker schouder, en laat de helft naar beneden vallen van de voorkant van het lichaam en de helft van de rug. Vast te zetten met veiligheidsspelden.


Wikkel een gouden touw rond de taille en boven beide bladen, en bind het in een knoop.

Teken een blad zijde meet 2 cm bij 1 centimeter op een stuk wit karton. Teken nog een ernaast, zodat ze elkaar overlappen. Herhaal dit tot je een rij van bladeren die lang genoeg is om te strekken rond je hoofd. Snijd de blaadjes samengevoegd als één stuk, wikkel in een cirkel als een kroon en lijm de uiteinden bij elkaar. Spuitlak deze gouden kroon, en laat het drogen.

Dragen van gouden sandalen en je kruin tot je look compleet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha