Huidverzorging voor het slapen gaanHet eind van de dag, vooral na een dag hard werken voelt zo goed om gewoon plop jezelf in je bank en een zucht van opluchting. Net als u, uw huid is te moe, kun je niet eens ademen de hele dag vuil, make-up en vervuiling kunnen verstikkingsgevaar het. Dus zelfs als alles wat je wilt doen is op de zak, volg gewoon een paar kleine stappen om ervoor te zorgen dat uw huid voelt ontspannen als jij aan het eind van de dag.

Huidverzorging slapengaan


CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door RelaxingMusic

Hier zijn enkele dingen die je kunt doen om huidverzorging voor het slapen gaan om ervoor te zorgen dat uw huid ziet er jong en gezond langer.

Stap 1: reiniging

Het eerste wat we moeten doen is al de modder van de dag van je gezicht. Maak dan gebruik van een make-up remover en neem al je make-up af. Vervolgens splash water op je gezicht, wrijf je gezicht wassen voorkeur tussen je handpalmen totdat ze schuimen en masseer het gezicht en de hals met cirkelvormige bewegingen. Was en droog.

CC licentie (BY NC SA) flickr foto gedeeld door hipponotized

Deze stap is vooral belangrijk als je een vette huid en grote poriën. Gebruik rozenwater of toner op de markt bedoeld is voor je huid, moet u de instructies te volgen en koop nooit een met alcohol, alcohol is zeer drogen en mag nooit worden gebruikt op de huid, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Stap 2: hydraterend

Met name van belang voor de droge huid, vette of onzuivere huid gevild meisjes kunnen moisturizers te gebruiken met speciale formules voor hun huidtype. Als je te gevoelig voor acne, kiezen voor een op water gebaseerde moisturizer. Vergeet niet om ook de lotion op je nek. Laat body lotion niet te gebruiken op je gezicht; gezichtshuid is meer vatbaar voor reacties, better safe than sorry.

Stap 3: Handen en Voeten

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Katie Tegtmeyer

We mogen niet vergeten de helden van ons lichaam, help ons om te werken de hele dag dus laten we goed behandelen ze voor het slapen gaan. Gebruik een goede hand en nagelriem crème op de handen voor het slapen gaan, als je in een koeler klimaat woont, ook overwegen het gebruik van katoenen handschoenen voor de nacht, je wordt wakker in de ochtend zachte handen. Hetzelfde geldt voor je voeten, gebruik dan een goede voetcrème, als je gebarsten hielen, een medicinale crème of specialiteit kan wonderen doen! Zoals handen, kunt u uw voeten in sokken voor de nacht. Handen en voeten schoon en gezond is iets dat echt toont de wereld hoeveel u geeft!

Nu dat je klaar bent, zet je haren omhoog, vrij en gaan in de wereld van dromen, probeer je best niet te slapen op je buik, de bacteriën op het kussen kan je barsten. Ik heb persoonlijke ervaring van deze, als ik slaap aan één kant van mijn gezicht, heb ik de neiging om acne aan die kant te krijgen, dus wees voorzichtig! En ook proberen met behulp van een zachter materiaal doek voor uw kussensloop om beschadiging van de huid veroorzaakt door de wrijving te verminderen!

Heb een goede nacht en vergeet niet deze beauty tips voor het slapen gaan! Zal ervoor zorgen dat uw huid glimlacht als je wakker wordt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha