Huidverzorging tijdens gewichtsverliesIedereen wil dunne deze dagen te zijn en mensen gaan naar elke lengte om gewicht te verliezen. Gewichtsverlies moet worden gedaan in een gematigd en gezond. Je kunt niet zomaar gaan op een crash dieet en verwachten goede resultaten. Diëten zijn niet alleen ongezond voor het lichaam, maar ook voor de huid ook! Voor sommige mensen kan zelfs een normaal dieet van het gewichtsverlies huidproblemen veroorzaken. Dit is duidelijk dat het gewichtsverlies en huidverzorging sterk gecorreleerd.

De huid probleem no.1 gehoord is de versoepeling van de huid en saaiheid, maar er zijn vele anderen die waarschijnlijk niet eens in de gaten! Hier zijn enkele tips die u zullen helpen uw huid gezond en stralend, dus je moet een ding minder om na te denken over je reis om gewicht te verliezen. Weten deze tips voor huidverzorging tijdens gewichtsverlies.


Huidverzorging tijdens gewichtsverlies

Krijg je huid een drankje! Uw huid vocht nodig zacht en soepel te blijven, dus drink langs veel water per dag. Experts zeggen dat minstens 8 glazen! Probeer niet om het wel overdrijven; te veel water kan ook oplossen vitale elektrolyten en zouten in uw lichaam! Gebruik ook een goede lotion of crème om je huid gehydrateerd. Aangezien de meeste diëten zijn laag in vet, heeft je lichaam niet zo veel vocht als hij zou voor vertrek krijgen droog, dof en in het algemeen glansloos. Dus drink up!

Zweten! Tuurlijk, diëten zijn dun, maar voor de echte fitness, moet je naar de sportschool te raken! Oefening maakt het bloed circuleren beter voor je huid, het vrijkomen van endorfines en maakt je zweet, het verdrijven van gifstoffen uit je lichaam. Waardoor je met glanzende gezonde stralende huid! En die endorfines zal je gelukkig de hele dag te houden, dus dit is een bonus!

Het verkrijgen van spiermassa terwijl je vet te verliezen vermindert de mogelijkheid van verslapping van de huid. Het spierweefsel verkregen stops op de botten en het aanwezige vet onder de huid verlaat weg, de huid neemt nu de vorm van een spier.

Vergeet niet: Vitaminen Vital! vitaminesupplementen geven u de voedingsstoffen die je verliest tijdens het dieet, vooral vitamine C helpt bij de opbouw van collageen in het lichaam. Collageen houdt de huid strak en kreukvrij. Dus pop dat vitamine C!

Weg te schrobben! Het exfoliëren van de huid is essentieel tijdens het gewichtsverlies. Bouwt bloedsomloop en helpt nieuwe huid groei! En, wist je dat? U kunt schrobben bijna £ 0,5 van dode huid van uw lichaam in een dag? Dus gooi wat 'gewicht, terwijl je te scrubben!

Stoppen met roken en alcoholgebruik! rook van de sigaar verandert een aantal biochemische acties in het lichaam die de progressie in het ouder worden en de huid verliest zo elastisch natuur. Het veroorzaakt zoveel schade aan het lichaam en de huid, dus moet je uit de buurt van deze slechte gewoonten blijven.

Na een goede planning van de huid! om een ​​reguliere regime van reiniging van de huid, toning en hydraterende. Pakket verstrakking van de huid de voorkeur om verzakking te voorkomen die optreedt door het gebrek aan voeding. Met eieren en honing, waaronder maskers om te helpen de huid strakker.


Ik hoop dat deze tips voor huidverzorging, en gewichtsverlies kunt u zo mooi maken als je wilt zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha