How to Make Model Schilderen lijkt houtIn de wereld van het patroon schilderij, het is de kleine details die het verschil tussen een goed figuur en een werkelijk uitzonderlijk te maken. Een van de kenmerken van een goede schilder is met behulp van verf op perceel suggereren is niet aanwezig op het oorspronkelijke model. Houtnerf is een goed voorbeeld van dit soort structuur. Veel modellen zijn voorzien van houten onderdelen zoals schilden, speren bomen of delen van wagens, maar niet al deze zijn textuur gesneden. Gelukkig is het toevoegen van hout graan op een plat model is eenvoudig met een beetje 'praktijk.

Prime het oppervlak u van plan bent om te schilderen te bedekken met zwarte acrylverf. U kunt borstel hiervoor een spuitbus of als het gebied groter.

Verf het gebied met een tint donkerbruin met een medium borstel. Borstel in één richting, waardoor de penseelstreken bepalen de richting van de houtnerf. U kunt het gehele gebied, of laat de dunne lijnen van zwart naar de openingen tussen de planken suggereren.


Verf lijnen van een medium bruine kleur op een donker bruin met een fijn penseel. Dit zal werken in dezelfde richting als de basis, maar golvend en onregelmatig. Laat wat ruimte tussen de lijnen bruine midden tot donker bruin te tonen door.

Verf hoogtepunten met een licht bruine kleur met een fijn penseel. Deze hoogtepunten moeten de contourlijnen van middenbruin volgen. De combinatie van donkere bruine tinten, middel bruin en licht bruine kleur belangrijkste hoogtepunten zal de illusie van een gestructureerd oppervlak te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha