How To Insecten Preserve in sieradenInsecten van vele variëteiten hebben een natuurlijke esthetiek, vormen fascinerende en prachtige kleuren. Deze eigenschappen, gecombineerd met hun grootte, aanvragers populair voor sieraden natuurlijke vorm. Omdat insecten overleden zijn zowel kwetsbaar en, voor veel mensen, een beetje 'Icky tintje, seal hars om een ​​beschermende, decoratieve behuizing vergelijkbaar met het natuurlijke fenomeen van de insecten gevangen in amber creëren.

Knip een stuk decoratief papier in dezelfde grootte en vorm als de monding van de mal cabochon (het deel dat de onderkant of achterkant van de sieraden zullen worden). Als dit is moeilijk, het stellen het papier boven de bovenkant van de vorm, zet een klein licht onder beide, en teken de omtrek van de mal van boven met potlood licht.

Smeer de voorkant van het stuk decoratief papier in lijmstift of ambachtelijke lijm transparant.


Positioneren het insect zorgvuldig in het midden van het papier lijm met een tang de lente. Laat de lijm droog.

Spuit de siliconen mal met de agent model release of koken spray; Dit zal ervoor zorgen dat de afgewerkte stuk hars er schoon uitkomt.

Meng de hars in een wegwerpbare houder volgens instructies van de fabrikant. Roer met een ambachtelijke stok wegwerp; zowel de stok en de kom zal zijn na onbruikbaar voor iets anders dan de meeste mengen hars of soortgelijke producten.

Vul de mal met hars cabochon bijna tot de rand.

Plaats het papier met de insecten gelijmd bovenop de mal cabochon omgekeerd plaatsen van de insecten in de hars.

Laat de hars set en harden volgens de instructies van de fabrikant.

Draai de mal ondersteboven en buig naar de cabochon los. Je moet een duidelijke, harde stuk plastic met een insect in bewaard hebben.

Reinig de olie-agent om de cabochon met een vochtige doek en een beetje 'soap te geven. Droge handdoek.

Meng een beetje 'lijm epoxy volgens de instructies van de fabrikant; als je wilt, gebruik maken van dezelfde schaal gebruikt voor de hars, omdat ze soortgelijke materialen.

Plak de dop bovenop cabochon hanger met epoxy lijm. Laat set en te genezen.

String de hanger geëindigd op een lengte van het touw sieraden of sieraden ketting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha