How to Get Rid van Tan?CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Sarah (Rosenau) Korf

Tanning onvermijdelijk in de zomer. Je stapt buiten en de zon voor u klaar met een grote glimlach en afvoer van de hitte! De zonnestralen zijn uiterst moeilijk vooral tijdens dit seizoen en we allemaal voelen. De huid na een tijdje begint te steken en vervolgens branden. Uw tijd van plezier in de zon verandert in een nachtmerrie! Je komt thuis en ziet dat je een paar tinten donkerder. En kan er wat schade door de zon zelfs.

Waarom ontdoen van Tan?

Tans zijn leuk om sport in de zomer wanneer u niet op vakantie, maar wat als je thuis bent en moet lopen om weer aan het werk? De tan begint te vervagen en er is nooit een gezicht lelijker dan wat de huid afpellen. Je stapt uit in uw favoriete mouwen en rokken onmogelijk! Je wilt niet te zien tan lijnen verschrikkelijk en loslating van de huid. Daarnaast looien is niet altijd uniform. Je zou kunnen eindigen met een burn plaats en dat is zeker niet leuk.


Hoe u uw huid tegen Tanning beschermen?

Tanning is helaas iets gebeurt alleen als je op een strand! Elke stap die je neemt uit de schaduw voegt een bepaalde hoeveelheid van het looien. De beste manier is om niet te wachten tot het moment waarop hij maakte tien tinten donkerder, maar wees voorzichtig als de zon begint te gluren uit! Volg de procedure op elk gewenst moment.

Hier is een systeem dat u kan helpen zich te ontdoen van gelooid leer beter!

Dagelijkse verzorging

Gebruik je koken geheimen als bloem om de huid dagelijks te reinigen na een reis naar de zon. Verlicht de huid en verwijdert dode huidcellen die de huid beschermen tegen schade dagelijks.

Zorg Weekly

Minstens een keer per week, maken het een punt om een ​​wrap huid lichter toe te voegen aan uw routine huidverzorging. Zorg ervoor dat u een remedie die zo scrub die dode huidcellen en ook een hydraterende werking op de droge, ruwe plekken die looien veroorzaakt kalmeren verwijdert gebruiken. Aloë vera is geweldig om tegen de aanval van de droge gebieden. Alleen van toepassing op het gezicht, schoon en daarna wassen met warm water. Dit kan het beste gedaan voor het slapen gaan.

Zorg Maandelijkse

Een keer per maand, moet u ervoor zorgen dat de inspanningen die je maakt elke week hebben vruchten afgeworpen. En als je nog steeds zien de tekenen van zonnebrand, dus zorg ervoor dat je een pakket dat neutraliseert gebruiken. Kurkuma en sandelhout zijn de meest favoriete trucs in ons boek!

Vasthouden aan deze routine probleem en het looien zal nooit een probleem zijn voor u!

Want door een extra voordeel, zijn er enkele dingen die je kunt voorkomen dat het eten dat de steun in het bruiningsproces. Vraagt ​​u zich af hoe voedsel kan toevoegen aan het looien? Laat u krijgt een lijst en u vertellen waarom!

 • Eigeel: Hij vitamine A en hoge dichtheid lipo eiwitten die helpen bij het looien.
 • Wortelen: De bètacaroteen als hulpmiddel bij de productie van overtollige melanine bij blootstelling aan zonlicht.

Blijf weg van deze twee in uw dieet en je moet wel goed!

Maar wat als u al een kleurtje? Ben je benieuwd hoe zich te ontdoen kleurtje uit je gezicht te krijgen? Dan zijn deze eenvoudige remedies om zich te ontdoen van de tan zijn bedoeld voor jou.

Eenvoudige tips om zich te ontdoen van Tan

 • Ubtan

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door thedabblist

De eeuwenoude traditie van het land omvat het mengsel van besan + kurkuma + yoghurt. Kurkuma verwijdert de vlekken en donkere vlekken. Yoghurt helpt reinigen overtollige tan. En, besan maakt het reinigen van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gedaan als het heel delicaat. Dit is de oudste truc in het boek over hoe de bruine kleur te verwijderen. De effecten zijn meteen zichtbaar, maar de tan wordt uitgebracht in een paar dagen of weken afhankelijk van de intensiteit van tan.

 • Aardappel

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Richard North

Een van de beste en gemakkelijkste huismiddeltjes over hoe tan verwijderen! Aardappel is een geweldige huid bleken. Dus, het werkt echt goed om tan te verwijderen. En, het helpt ook met donkere kringen, acne littekens, puistjes en donkere vlekken. Het kan elke dag gebruikt worden en is geschikt voor alle huidtypes.

 • papaya en ananas

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Richard North, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Emilian Robert Vicol

Papaja en ananas zijn rijk aan alfa-hydroxy zuren en zijn geweldig om tans, puistjes en donkere vlekken en zelfs ouderdomsvlekken te verwijderen. De enige voorzorgsmaatregel te worden betracht bij het gebruik van deze ingrediënten is dat ze op de huid moet worden bewaard gedurende langer dan 5-10 minuten op de huid. Zijn te geconcentreerd en kan gevoeligheid van de huid veroorzaken als lang gehandhaafd. Zij moeten niet elke dag gebruikt. Twee keer per week is genoeg. En, vergeet niet om een ​​patch test te doen voordat u deze vruchten op je huid.

 • Zuivel

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Melk, karnemelk, yoghurt, room en zelfgemaakte boter zijn allemaal suggesties ongelooflijk ongelooflijk om tan te verwijderen. Kan elke nacht worden gebruikt om te worden in de huid gemasseerd. Maar, als je huid gevoelig is voor acne, weg te blijven van zuivelproducten. Ze kunnen verergeren acne.

 • Aloevera

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Waag Society

Melk, karnemelk, yoghurt, room en zelfgemaakte boter zijn allemaal uitzonderlijk in het verwijderen van tan. Kan elke nacht worden gebruikt om te worden in de huid gemasseerd. Maar, als je huid gevoelig is voor acne, weg te blijven van zuivelproducten. Ze kunnen verergeren acne. Hier zijn een aantal huismiddeltjes kun je drugs, maar als u op zoek bent naar gemak dan zijn hier enkele wonderen verpakt kan ook gebruikt worden!

Top 3 Tan verwijdering producten in India:

Soms is het vinden van de tijd om naar huis remedies doen is echt moeilijk. Voor deze tijden, dit zijn enkele van de beste producten die u kunt proberen.

Product 1: Essence Aromatherapie Lacto Tan Helder Zon Tan verwijdering van Natuur

Punt 2: Lotus Herbals Safe Zon Tan De-pack

Artikel 3: Lakme zon Expert huid lichter + DE-TAN - After Sun Gel

Er zijn veel meer. En de beste manier is, jammer genoeg, om ze uit te proberen en te zien welke het beste werkt voor u! Dus, het vinden van het juiste product en vasthouden aan je.

Dit zijn natuurlijk een aantal van de beste manieren om te gaan over het verwijderen van tan. Maar je hebt niet alles gehoord, voorkomen is beter dan genezen? Dus waarom wachten om het probleem op te lossen als je het kan voorkomen?

Hier zijn een aantal fundamentele stappen van zonnebrandcrème die je elke dag kunt nemen

Zon huidverzorging en preventie tan:

 • Niet uit te gaan in de huid zonder zonnebrandcrème. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met SPF van het gevraagde bedrag
 • Gebruik een hoed en een zonnebril op je gezicht en ogen te beschermen.
 • Opnieuw toe te passen dat zonnebrandcrème elke twee uur om blijvende bescherming te garanderen.
 • Bedek jezelf en houd zo veel van je huid verborgen mogelijk.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha