How to Get Rid van Hair Fall Met behulp van acupressuur - een stap voor stap handleidingWie houdt er niet van het haar sterk, volumineus en zijdezacht? Bijna iedereen wil pronken lang en mooi haar, maar omgevingsfactoren en overmatig gebruik van haarproducten gooi een sleutel op de inspanningen. Velen van ons last van haar schade, roos en haaruitval, zelfs na het gebruik van de beste producten voor haarverzorgingsproducten op de markt beschikbaar. Dus wat is de oplossing voor haaruitval? Hier is het antwoord - acupressuur om u te helpen met al uw haar problemen.

Er zijn veel producten 'val ant-hair' die vandaag beschikbaar zijn, maar ze echt werken? Er zijn verschillende behandelingen die ook gezond haar in slechts een paar weken beloven. Echter, haaruitval is een veelvoorkomend probleem geworteld en dat de tijd om te genezen nodig heeft. Soms haaruitval optreedt als gevolg van slechte voeding en ongezonde levensstijl. Het is dus noodzakelijk om de precieze oorzaak achter haaruitval analyseren voordat het nemen van de nodige maatregelen.


Hoe een acupressuur massage? Wat is acupressuur?

Welke stappen mensen daadwerkelijk te genezen haaruitval? Ze denken alternatieve geneeskunde kan een oplossing om hun haar problemen zijn? Het antwoord is simpel. Mensen proberen alle mogelijke manieren om haaruitval te verminderen, maar zelden denken van de alternatieve geneeskunde als een oplossing. Alternatieve geneeskunde betekent traditionele medicijnen of behandelingen die zijn beoefend sinds mensenheugenis. Deze praktijk is tijd-geteste acupressuur. In acupressuur, constant druk uitgeoefend op de getroffen gebieden om het probleem te behandelen. Acupressuur is vergelijkbaar met massage met hete olie, maar de olie wordt niet gebruikt tijdens de acupressuur. Alleen de hoofdhuid wordt gemasseerd met verschillende bewegingen de hand om je stress en te behandelen het probleem van haaruitval. U kunt proberen acupressuur, en zie zelf het verschil.

Klinisch gebruik van acupressuur is gebaseerd op het concept van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Acupressuur is een veel voorkomende vorm van behandeling in de oude wereld. Hoewel acupressuur is een praktische pre-wetenschappelijk, maar toch praktische relevantie in de moderne tijd. Japanse verwijzen naar acupressuur shiatsu massage. Hier zijn een aantal voordelen van acupressuur.

 • Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid
 • Acupressuur elimineert alle toxines, dode cellen van de huid en roos van de hoofdhuid.
 • Vermindert stress die ook leiden tot haaruitval
 • Helpt zuurstof en voedingsstoffen te stromen in de hoofdhuid

Traditionele Chinese medische theorie beschrijft specifieke acupressuurpunten die zijn gelegen langs de meridianen of kanalen in ons lichaam. Er wordt aangenomen dat door deze onzichtbare kanalen stroomt levensenergie of levenskracht genaamd qi (chi). Ook wordt aangenomen dat deze 12 belangrijkste meridianen verbinding organen of netwerken van speciale organen, en een communicatiesysteem hele lichaam. De meridianen beginnen bij de hand, aan te sluiten op de hersenen en vervolgens verbinding maken met een orgaan in verband met een bepaalde meridiaan. Volgens deze theorie, wanneer één van de meridianen geblokkeerd zijn of gaat uit van de balans, kan ziekte veroorzaken. Acupressuur en acupunctuur kan helpen de balans te herstellen in een dergelijk geval.

Hoe zich te ontdoen van haar val met acupunctuur?

AIDS MASSAGE acupressuur bij gezonde haargroei en versterking van uw bestaande haar. Het wordt aanbevolen om de voordelen van acupressuur massage olijfolie te verbeteren. Olijfolie, wanneer gemasseerd op de hoofdhuid neutraliseert het hormoon DHT, dat verantwoordelijk is voor haarverlies. De natuurlijke ingrediënten van olijfolie vermindert de ontwikkeling van DHT dwz dihydrotestosteron in de hoofdhuid, dus het bevorderen van de haargroei.

Dihydrotestoterone of DHT is een natuurlijke metaboliet van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. DHT nature in mannen en vrouwen, omdat mannen en vrouwen testosteron. DHT speelt een belangrijke rol in de alopecia androgenetica, een veel voorkomende oorzaak van haarverlies. Androgene haaruitval vaak aangeduid als mannelijke kaalheid, kan leiden tot haaruitval bij mannen en vrouwen. In dit type van haarverlies, de haarlijn verdwijnt geleidelijk het brengt een 'M'. Behalve genetische redenen, de belangrijkste hormoon verantwoordelijk voor kaalheid bijzonder de DHT. De haarfollikels op het voorhoofd en de kruin receptoren voor DHT, dus er ernstige haaruitval op deze gebieden van de hoofdhuid. Maar het haar op de rug van de kop en zijkanten algemeen intact blijven.

Sinds kan acupressuur helpen bij de behandeling van hormonale onevenwichtigheden in het lichaam; kan ook helpen bij haargroei om het evenwicht te herstellen. Dus laten we focussen op hoe een massage acupressuur daadwerkelijk wordt gedaan!

Acupressuur Massage - Hoe dat te doen?

Een acupoint kan worden gestimuleerd door verschillende methoden. Acupressuur en acupunctuur worden zowel gebruikt om acupunctuurpunten te stimuleren. Acupunctuur maakt gebruik van een naald dun haar om acupunctuurpunten te stimuleren, terwijl acupressuur maakt gebruik van een constante druk om de acupunctuurpunten te masseren. Een massage met hete olie of haar spa in een salon is een geweldige manier om te ontspannen. Sommige spa therapeuten gebruiken acupressuur, terwijl het masseren van het lichaam en het haar, het is geen wonder dat je een goed gevoel na een spa-sessie!

Hier is een eenvoudige stap voor stap handleiding om de voordelen van acupressuur voor haarverlies te krijgen:

Voordat draai je haar strengen om je vinger te geven klein rukje aan de wortels. Dit zal helpen om de zenuwen van je hoofdhuid te stimuleren. Volg deze techniek om de gehele hoofdhuid.

Op je hoofdhuid rond op een afstand van 6 tot 8 vingers boven de wenkbrauw is de 'Zetel van Bliss'. Dit deel van de hoofdhuid is iets zachter dan de rest van de schedel.

Start masseren zachtjes het maken van cirkelvormige bewegingen op de zetel van gelukzaligheid met zijn vingers voordat u naar de rest van de schedel. Maak schoten beetje 'harder als je vertakken van het zachte deel van het hoofd.

Zoals je uit de buurt van de plaats van gelukzaligheid te verplaatsen, is het tijd om zich te concentreren op het achterhoofd. Het is een punt waar de spieren toetreden tot de schedel. Dit onderdeel is op je haarlijn net boven de nek. Het is een krachtige drukpunt, die onmiddellijk ontspant stress. Oefen druk met uw vinger of duim op dit punt en houden voor enige tijd, als je te houden voor een paar minuten heeft u een diepe versie te krijgen. Zodra de release diepe gebeurt, zal je de doorstroming van het bloed en alle stress te voelen en spanning raakt verdwenen.

Vervolgens moet je een lijn trekken met je vinger vanaf dit punt van acupressuur naar het midden van de hoofdhuid. Er zijn vele acupunctuurpunten op deze lijn. Stimuleer ze voorzichtig met een lichte druk met de vingertoppen. Blijf dit doen tot je de onderkant van je haar lijn te bereiken.

Vergeet niet om zich te concentreren op de rand van je haarlijn die het gezicht omlijst. Het masseren van deze punten niet alleen het stimuleren van de haargroei, maar u ook helpen stress te verlichten.

Acupressuurpunten worden gevonden over de hoofdhuid; masseer daarna de gehele hoofdhuid met de vingertoppen. Herhaal dit proces tot je voelt dat deze punten zijn los.

Acupunten op de hoofdhuid:

De overheid meridiaan schip is gelegen langs de haarlijn. Sommige acupunten zich tussen de oren en de bovenkant van de kop. Door lichte druk op deze punten op de hoofdhuid zal niet alleen de bloedsomloop, maar ook stress, duizeligheid, vermoeidheid en hoofdpijn verminderen.

Acupressuur kan helpen verlichten alle problemen van de hoofdhuid en het voorkomen van haaruitval. Zorg ervoor dat de therapeut is het aanbrengen van een beetje druk, omdat de acupunctuurpunten op de hoofdhuid wordt direct aangesloten op de hersenen.

Hoe acupressuur werkt?

Acupressuur werkt door druk te zetten op specifieke punten van het lichaam bekend als qi. Toepassing van druk vereist precisie omdat 365 acupunctuurpunten bevinden zich op de belangrijkste kanalen. Zoals het netwerk van het vaatstelsel van bloedvaten, elk acupunt of kanaalenergie een netwerk van verbindingen.

Verschillende technieken worden aangegrepen om qi in de kanalen. Deze technieken omvatten:

 • Toon van
 • Verspreiden
 • Kalm

Qi zwak vereist toning, een geblokkeerde qi qi verloren zullen gaan en een overactieve zou kalmeren.

De lichte druk uitgeoefend op de drukpunten wordt vaak gedurende een paar seconden tot minuten. De druk kan worden toegepast in een cirkelvormige beweging, duwen de acupunt in en uit, of een combinatie van verschillende bewegingen. Hoewel de punten zijn erg gevoelig is, moet acupressuur niet pijnlijk. Afhankelijk van de aard van het probleem, wordt acupressuur om de dag of dag toegediend.

Methoden om acupunctuurpunten te stimuleren:

Enkele andere veel voorkomende therapeutische methoden die worden gebruikt om acupunctuurpunten te stimuleren zijn onder meer:

Deep tissue massage:

Deep tissue massage is een vorm van massage therapie die zich richt op een heroriëntering van diepere lagen van spieren en bindweefsel. En 'nuttig voor chronische pijn, zoals een stijve nek en bovenrug, lage rugpijn, spierstijfheid van de benen en schouders pijn. De eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van een klassieke massage therapie, maar de beweging langzamer en de druk diepere of geconcentreerd op spanningsvelden en pijn. Deze druk wordt aangebracht dieper op het substraat van spieren en bindweefsel bereiken. Terwijl het doen van een diepe weefsel massage, de therapeut maakt gebruik van massage olie en enige druk op de spieren lagen diep te bereiken. De spier moet volledig ontspannen deze behandeling.

Laser acupunctuur:

Er is niet veel verschil tussen acupressuur en acupunctuur, met uitzondering van het gebruik van naalden. Degenen die bang zijn voor naalden, algemeen acupunctuur te voorkomen. Er zijn echter diverse andere methoden om toxines en negatieve energie uit het lichaam te verwijderen zonder naalden. Sommigen van hen zijn microstroom, magnetische en laser acupunctuur behandelingen. Laser acupunctuur wint aan populariteit in Europa, Azië en de Verenigde Staten. De meeste van de gebruikte laser in acupunctuur lage laser of koude lasers, omdat het geen warmte. De low-level laser kan cellen regenereren, pijn te verminderen, verminderen ontstekingen, verbetert de doorbloeding en stimuleert de haargroei.

Cupping:

Cupping is een vorm van alternatieve geneeskunde waarin cups worden geplaatst op de huid te kunnen zuigen. De cups kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals:

 • Glas
 • Bamboe
 • Terracotta

Supporters van cupping therapie geloven dat de zuignappen verbetert de doorbloeding te helpen genezen van een breed scala aan medische aandoeningen. Dit cupping therapie gaat terug tot oude Egyptische culturen, Chinees en het Midden-Oosten. Sommigen geloven dat de cupping therapie niet helpt helemaal. Dus meer studies moeten worden gedaan op dit gebied aan te tonen dat cupping therapie heeft tastbare voordelen voor de gezondheid.

Gua Sha Therapy:

Gua Sha betekent 'schrapen Sha-kneuzen ", het is een traditionele Chinese medische behandeling, waarbij de huid wordt geschraapt aan het licht blauwe plekken te produceren. Beoefenaars van Gua Sha geloven kneuzingen toegebracht op de huid releases ongezonde elementen uit de beschadigde gebieden en stimuleren de bloedsomloop. Scraping ook toegepast in India, hier metalen lepel en het water wordt gebruikt voor de smering van de huid.

Sommige mensen geloven in de werkzaamheid van de alternatieve geneeskunde, veel mensen doen dat niet. Aangezien de aard van de acupressuur of acupunctuur boven zijn geoefend in de oude wereld en vaak deel uit van de volksgeneeskunde wordt gehuld in mythe. Meer onderzoek is nodig op het gebied van alternatieve geneeskunde, om twijfels te verwijderen en vast geloof in deze therapieën. Aangezien de drugs zijn niet alleen voldoende om een ​​ziekte te behandelen, een persoon nodig heeft om diep in de wortel van het probleem en zet deze vast.

Acupressuur heeft echt schelen?

Er is zeer weinig wetenschappelijk bewijs dat acupunctuur en acupressuur kan eigenlijk reverse haaruitval te bewijzen. Er zijn vele factoren die leiden tot haarverlies bij mannen, zoals stress en elektromagnetische straling. Haaruitval kan worden geassocieerd met polycysteus ovarium syndroom bij vrouwen, en systemische lupus erythematosus (SLE) bij beide geslachten. Als de reden achter de haaruitval kan worden getraceerd, dan zijn zowel de traditionele Chinese geneeskunde en de traditionele kan nuttig zijn. Chinese geneeskunde behandelt het lichaam als een energiesysteem en de symptomen van een ziekte zoals ritme en balans van het lichaam wordt verstoord. Er zijn een aantal functionele elementen die bijdragen aan de gezondheid en de hoeveelheid haar, en ook de vitaliteit. Als een diagnose van de redenen achter haaruitval kunnen traceren, dan acupressuur kan helpen bij haargroei tot op zekere hoogte.

Je moet echt de patiënt om de resultaten van acupressuur waarnemen te zijn, aangezien de voortgang goed, maar erg traag. U moet deelnemen aan tal sessies van acupressuur om de veranderingen in je haar kwaliteit te observeren.

Acupressuur is een geweldige manier om zich te ontdoen van roos en haaruitval. Beoefenaars van de traditionele Chinese geneeskunde om roos te behandelen, evalueren en corrigeren van eventuele onderliggende onevenwichtigheden. Het gras Heshou Wu wordt gebruikt om grijs haar of dunner te behandelen, kunt u zelfs de behandeling van roos versterkende de hoofdhuid. Hoe te wassen en de hoofdhuid te stimuleren kan helpen verminderen roos en het verbeteren van haar kwaliteit. Kam je haar zachtjes en proberen om een ​​borstel te gebruiken in de douche kan ook acupunctuurpunten stimuleren en laat de levenskracht Qi. Deze levenskracht Qi kan alle negatieve energie te bestrijden in het lichaam, en zorgen voor een goede gezondheid. Wanneer u een goede gezondheid, de kwaliteit van de huid en het haar verbetert ook.

Acupressuur is altijd veilig?

Acupressuur is niet leeftijd-beperkende, moeten mensen met een hoge bloeddruk en zwangere vrouwen zich te onthouden van acupressuur therapie. Aangezien er specifieke acupressuurpunten die een miskraam kan veroorzaken.

Acupressuur: behandeling:

 • Open wonden
 • Littekenweefsel
 • Spataderen
 • Gebieden van ontsteking en zwelling

Om bovengenoemde problemen, zijn er andere oosterse therapieën die kunnen worden gebruikt als kruiden en etherische oliën.

Het is waar dat er veel behandelingen en shampoo haaruitval en haargroei op de markt. Velen gaan voor conventionele behandelingen voor al hun aandoeningen; ze niet eens overwegen alternatieve therapieën. Heeft een try acupressuur niet geven soms, maar je echt nodig hebt om te geloven in deze therapie en ook de patiënt met het resultaat te zijn. Na deze acupunctuurbehandeling haaruitval zal de bloedstroom, voedingsstoffen en zuurstof naar de hoofdhuid te verhogen. De juiste toevoer van zuurstof en bloed naar de hoofdhuid niet alleen voeden van binnenuit, maar dit zal u ook haar gezond en glanzend.

Ik hoop nu heb je een idee over hoe om zich te ontdoen van de haren vallen natuurlijk! Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder:

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha