How to Get Rid van donkere oksels? TOP 9 Natural Home RemediesHow to Get Rid van donkere oksels? TOP 9 Natural Home Remedies

Als u een donkere oksels gebied, dan is er geen zorgen te maken. Het is zeer onwaarschijnlijk dat een symptoom van een medische aandoening. Donkere oksels worden meestal veroorzaakt door verstopte poriën of donker worden van de huid, net als die die optreedt tegen overmatige blootstelling aan zon. Donkere oksels kan ook worden veroorzaakt door een aantal dingen, zoals scheren, ontharingscrème crèmes, overmatig zweten en alcohol gebaseerde deodorants. In zeldzame gevallen kan het een teken van een medische aandoening die bekend staat als acanthosis nigricans, waarvoor u behandeling nodig zijn; zo niet, deze eenvoudige huismiddeltjes en natuurlijke werk hun magie:

Aardappel

De aardappel is licht zuur en fungeert als een natuurlijke bleekmiddel. Regelmatig wassen van uw oksels met een dun plakje aardappel en wassen met warm water geleidelijk verminderen van de verduistering van de huid.


Komkommer

Komkommer heeft milde bleken eigenschappen ook, dus wrijven de oksels elke dag met een plakje komkommer, niet alleen de huid lichter te maken, maar ook ontspannen.

Citroen

De zuurgraad van een citroen lichter donkere oksels gebied en exfoliëren van de huid, het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak. Wrijven hun oksels met een schijfje citroen, wacht een paar minuten, daarna wassen. Waarom citroen heeft een hoge zuurgraad, maar zorg ervoor dat u hydrateren of later kan een droge huid of irritatie te creëren.

Azijn

Meng de azijn met een beetje 'rijstmeel en deze pasta toe te passen op je donkere oksels, laat de pasta zitten op de huid voor ongeveer 10 minuten en daarna wassen. Azijn lichter de huid en zijn antibacteriële eigenschappen te doden bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van de geur ook.

Yoghurt

Yoghurt is een ander product van uw keuken die kunnen helpen verlichten donkere oksels. Van toepassing per dag, terwijl in de douche, laat het zitten op de huid voor een paar minuten, daarna spoelen; u zult het verschil zien in een haast, zoals yoghurt lichter, verwijdert dode huidcellen en voedt de huid. Als u niet yoghurt, probeer het aanbrengen van kwark of melk gemengd met een beetje 'rijstmeel, ze werken prima.

Kokosolie

Vitamine E-gehalte van kokosolie maakt het een ideale behandeling voor de huid. Masseer de oksels donker hit met kokosolie voor ongeveer 5 minuten, voor het douchen en wassen uit. Het zal de huid en werkt als een natuurlijke deodorant verlichten. U kunt ook kokosolie mengen met bruine suiker en massage oksels met het voor een paar minuten, terwijl in de douche en spoel.

Honing

Het lijkt een beetje 'van een kleverige oplossing, maar honing is bekend om zijn kalmerende, antibacteriële en bliksem. Smeer een kleine hoeveelheid honing onder de armen, laat het drogen en dan afspoelen met warm water. Herhaal dagelijks en je zult beginnen om het verschil te zien. U kunt ook honing mengen met een beetje 'van yoghurt of melk en masseer de oksels met deze smakelijke traktatie terwijl in de douche, maar het zal ook helpen verlichten de huid.

Zuiveringszout

Baking soda kan ook helpen verlichten donkere oksels; gewoon meng baking soda met een beetje 'van water en wrijf de oksels met deze natuurlijke thuis te verhelpen. Deze behandeling ontstoppen poriën en verwijdert dode cellen opgebouwd in de onderarm.

Aloë Vera

Aloë Vera kan ook worden gebruikt als een natuurlijke huis remedie voor donkere oksels. Net wrijf Aloë Vera gel onder de armen, wacht 5-10 minuten en spoel. Aloe Vera Gel zachtjes scrubben, voeden en verzachten de huid.

En tot slot, Ik zou ook raden u aan uw arts te raadplegen, zoals donkere oksels soms kan worden veroorzaakt door bepaalde medische aandoeningen, dus het is best om het probleem zo snel mogelijk te behandelen.

Voel je vrij om hun huismiddeltjes en tips over hoe om zich te ontdoen van donkere oksels in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   2
Mei 17, 2015 | 04:25:07 | later 7 uur

Uitstekend artikel. Ik hou zeker deze website. Aandringen!

  5   0
Mei 17, 2015 | 08:20:32 | later 11 uur

Mooi! Dit was echt een prachtig artikel. Bedankt voor het verstrekken van dergelijke informatie.

  2   0
Mei 17, 2015 | 16:34:12 | later 19 uur

Bedankt voor uw goed artikel

  0   0
Mei 17, 2015 | 18:42:38 | later 21 uur

Zeer goede informatie. Ik ben gelukkig Ik heb onlangs vond uw website door een ongeval. Ik gered!

  3   0
Mei 18, 2015 | 02:13:56 | later 1 dag

Hallo allemaal, net als de rest, ik denk dat iedereen is meer om van deze website, en uw adviezen eisen ondersteuning van nieuwe kijkers.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha