Houd Bananen Van Marcio met deze ongelooflijk eenvoudige Banana Hack!Mijn moeder vroeg me om bananen te eten. Vanwege de geest zojuist meegedeeld dat ik had toen, toen ik een kind was, heb ik niet echt aandacht te besteden aan die woorden.

Maar nu begrijp ik de juweeltjes van wijsheid die verborgen onder wat mijn moeder had gezegd lag.


Vroeger, toen ik gebruikt om de bananen te krijgen, heb ik nooit gebruikt om te eten allemaal tegelijk. En het resultaat? De vrucht is intact op de tafel bleef dagenlang en gebruikt om te rotten.

Zelfs nu ik niet alles in een keer opeten. Maar deze keer is het anders. De vrucht is niet meer rotten.

Hoe?

Bekijk deze video!

Het proces is eenvoudig. Gewoon wikkel de stengels van bananen met een plastic folie. Het zal vers blijven.

De wetenschap achter deze

Gas 'ethyleen' wordt geproduceerd tijdens het natuurlijke proces van rijping van bananen. Wanneer dit gas andere delen van de vrucht bereikt, maakt de vrucht te snel rijpen en ook rot. De plastic vallen het gas in het oppervlak van de steel, waardoor het fruit handhaven lang.

Oke. Dus terug naar het punt, mijn moeder vroeg me om bananen te eten. Maar waarom? Waarom bananen? Wat is er zo speciaal aan hen?

Scroll naar beneden om uit te vinden!

Rijk aan kalium:

Zeg "banaan" en het eerste ding dat in plaats daarvan het enige wat ik kan bedenken is niemand kalium. Onder de dikke huid van deze vrucht gele professoren, zijn er enorme reserves van kalium.

Kalium speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de bloeddruk, een factor die je hart blijft kloppen.
Naarmate we ouder worden, komt het voor dat de neiging om onze botten zwakker maken. Bananen verminderen de uitscheiding van calcium dus onze botten houden sterk en osteoporose te voorkomen.

Fibre Rich:

Fiber is van vitaal belang in het houden van het spijsverteringskanaal in de juiste vorm en laat een goede stoelgang.

Het helpt om ulcus behandeling:

Als er iets in de schoot van aard dat het vermogen om de zweer genezen is, dan is een banaan. Sommige verbindingen van bananen creëren dikke barrières in de maag die de maagwand te beschermen tegen overmatige afscheiding van zoutzuur.

Redder voor de huid en haar problemen:

Ernstige huidproblemen zoals acne en psoriasis kunnen goed behandeld worden, met de hulp van bananenschillen. De banaanschillen kan ook worden gebruikt voor de bereiding van haar masker dat toont verloor de helderheid en glans aan het haar.

Een Natural Energy Booster:

Zet opzij al die energie drankjes of energierepen kunstmatig. We hebben hier de bananen! De aanwezigheid van enkele natuurlijke verbindingen bananen geeft de mogelijkheid om het lichaam te verhogen met natuurlijke energie.

De Stress Buster:

Een specifieke chemische aanwezig in bananen (tryptofaan) omgezet in goede hormoon (serotonine) wanneer het wordt vrijgegeven in de bloedbaan voelen. Serotonineniveaus bepalen onze stemmingen en algemene geluk.

Helpt stoppen met roken:

In het geval dat je een roker die van plan is om te stoppen, maar is niet in staat om, dan heb je deze nederige fruit aan uw redding. Het is bekend dat rokers een hoog nicotine. De kalium en magnesium in bananen, met vitaminen B6 en B12 doen hun deel in het verminderen van de concentratie van nicotine in je lichaam.

Het helpt om kanker te voorkomen:

Kanker is niet onvermijdelijk. Zeker niet als je een regelmatige eter van bananen. Het verbruik van bananen in de eerste twee levensjaren kan het risico op kinderleukemie verminderen. Bovendien bananen bestrijden de vorming van vrije radicalen, die bekend kankerverwekkend.

Hangover Cure:

In het geval dat u een beetje 'te ver met die fles alcohol ging de avond tevoren, maak je geen zorgen. Het hebben van een diepe slaap; omdat een paar bananen in een blender met ijs en kokosmelk kan echt een goed herstel drankje.

Helpt de behandeling van bloedarmoede:

Bananen bevatten veel ijzer die helpen om het hemoglobinegehalte te reguleren in het lichaam. Dit op zijn beurt helpt om bloedarmoede te behandelen.

Ze zeggen dat iedere wolk heeft een zilveren randje. Zo ook elke vrucht heeft een coating voedzaam; en bananen zijn de grootste.
Dus wanneer ga je naar een groep van hen te nemen ?!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha