Hou van Bourgondië haar? Deze vijf manieren zal je laten zien hoe het te gemakkelijk doen thuisAlle haarkleuren zien er prachtig uit. Maar de regels bordeauxrood in hun competitie. Kunnen scherp zijn; maar tegelijkertijd is zeer elegant en vrouwelijk.

Als u wilt uw haar een rit zo jong als Rihanna en Cheryl Cole te geven, dan is bordeaux is de perfecte keuze! Als je wilt dragen korte of laat lang, haar kleur bordeaux is een veelzijdige stijl die een gedurfde look straalt!


Dit zijn de vijf manieren om uw droom bordeaux gekleurd kapsel op een manier die meer eenvoudige en elegante passen!

Als je blond haar:

Er is een klein risico in dit geval. Want als je blond haar hebt, zou je kunnen proberen te sterven je haar bordeaux, maar eindigt met een licht paars gekleurd haar. Nu ik denk niet dat het iets is wat je wilt; of beter, wat niet iets iedereen zou willen.

Wat moet ze blondjes doen? Eenvoudig.

Verft je haar rood. O verft je haar een beetje 'bruine neutraal. Dit proces van de dood hangt af van hoe levendig u wilt uw haar te zijn. Op basis van deze, kunt u de kleur stervende kiezen.

Nadat u klaar bent u de bordeaux tinten kunnen gebruiken. In het geval waarin het haar donkerblond dan het hele proces veel gemakkelijker.

Als je extreem donker of eerder geverfd haar:

Dit type van haar bordeauxrode kleur kan hard werken zijn. Het kan nodig zijn om een ​​zeer levendige kleurstof gebruiken om de beste resultaten te krijgen. Gebruik paars of roodachtig paarse tint aan een aantrekkelijke bordeaux kleur te verkrijgen.

Zorg ervoor dat u niet eerder te bleken van het haar, tenzij whitening niveau rood. Als dat al je het te licht bleken, dan heb je het risico van blond. En je zou kunnen eindigen met haar paars. Probeer dit te vermijden.

Als je licht bruin tot medium bruin of lichtbruin tot zwart haar:

Dit is wanneer je kunt zeggen dat je geluk bent geweldig! Als u een van deze haarkleuren, het is erg makkelijk voor u om bordeaux gaan. U kunt proberen voor een lichte bordeaux of diep bordeaux zwart. Deze tonen worden gebruikt (1, 2, 3, 4).

Als u wilt Bourgondië haar met Henna hebben:

Het krijgen van haar bordeaux henna is zeer eenvoudig. En de meest natuurlijke. Alles wat je nodig hebt voor dit is een biet, en de benodigde hoeveelheid van henna.

Snijd de bieten en te malen. Meng vervolgens dit sap met henna om een ​​pasta te verkrijgen. Breng deze pasta op uw haar en laat rusten gedurende een uur. Was je haar en je bent er! Vlechten bordeaux mode slip schouders!

Als u wilt Bourgondië haar te hebben zonder te bleken (Only For Light Brown):

Als u wilt bordeaux haar te krijgen zonder bleken, het is mogelijk. En ook eenvoudig.

Je hebt nodig:

 • Aluminiumfolie
 • Conditioner
 • Babydoekjes
 • Plastic zakken en handschoenen
 • 2 flessen van L'Oreal HiColor hilights (voor donker haar alleen, in het rood)
 • 40 Volume Creme Developer L'Oreal
 • Mengkom en borstel

Wat je moet doen:

 • Knijp een kleine hoeveelheid conditioner in je hand en wrijf het op het gezicht, hals en achter de oren. Dit is om te voorkomen dat je gekleurd terwijl u sterven je haar.
 • Neem 4 gram van 40 volumes L'Oreal room en giet het in de kom.
 • Knijp een hele fles van L'Oreal HiColor hilights in de oplossing.
 • Meng de oplossing goed bij de borstel om een ​​vloeistof gladde en dichte verkrijgen.
 • Dompel de kwast in de vloeistof en vrij toe te passen op je haar, met inbegrip van wortels. In het geval dat je heel lang haar, is het mogelijk om twee flessen van L'Oreal HiColor hilights in plaats van een te gebruiken.
 • Na het afronden van de toepassing, wikkel de folie over je hoofd. Vast te zetten met betrekking tot het hoofd met een plastic zak en bind het boven je hoofd.
 • Laat staan ​​voor ongeveer 30-45 minuten.
 • Afwassen.

Wat ga je volgen?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha