Homeopathie kan voortijdige vergrijzing van het haar te voorkomen?Hoe vaak heb je gezien in de spiegel, vond voortijdige wit haar en voelde me verdrietig? En toen was de laatste keer dat je nagedacht over het wegwerken van uw voortijdige wit haar, maar kon niets doen?

Het is normaal dat onze haren naar grijs met leeftijd te zetten. Maar wanneer het haar heeft de neiging om grijs te draaien, en we zijn nog jong, uitgegroeid tot een wat vervelend, is het niet?


Wat kunt u doen om vroegtijdige grijze haren? Er is een behandeling die kan helpen zich te ontdoen van het probleem zonder enige bijwerkingen? Lezen om meer te weten!

Graying- Waarom gebeurt het?

Grijzende al gebeurt met de leeftijd. Het gebeurt wanneer onze haren begint te melanine, het pigment dat haar geeft zijn natuurlijke kleur verliezen. Dit is echter niet de enige reden voor vergrijzing.

Andere oorzaken van de vergrijzing:

Enkele andere factoren die ervoor zorgen dat grijzend, vroegtijdig grijs worden in het bijzonder zijn:

 • Ons genetisch erfgoed
 • Vitamine B-12 deficiëntie
 • Hypofyse problemen
 • Schildklier onevenwichtigheden
 • Slechte voeding met minder ijzer, koper en jodium
 • Mentale stress kan grijzende verergeren
 • Chemicaliën, zoals haarverf, permanente en rechttrekken producten, het verwarmen van de haarschacht te vaak met behulp van een haardroger, enz.

Witte haren als gevolg van veroudering kan niet worden teruggedraaid. Maar, voortijdige vergrijzing van het haar is gevoeliger voor behandeling door middel van homeopathie. Wilt u weten hoe? Dan blijven lezen!

De rol van homeopathie bij de behandeling van haar:

Homeopathie is een holistische systeem van de geneeskunde is een zegen voor mensen die lijden als gevolg van wit haar en voortijdige vergrijzing van het haar. Homeopathische geneesmiddelen worden op basis van verdunning. Via deze methode wordt de helende kracht van inactieve drugs toegenomen.

Een homeopaat behandelen van een patiënt die een gedetailleerde geschiedenis van het geval op basis van de resultaten, hij schrijft homeopathische geneesmiddelen die zeer veilig en effectief.

Hier zijn een aantal homeopathische geneesmiddelen die vaak gebruikt worden om witte haren te elimineren en te voorkomen dat voortijdige vergrijzing:

 1. Lycopodium clavatum: is het belangrijkste middel voor pre-dementie en is ook nuttig bij de behandeling vroegtijdig grijs haar. Het is ook nuttig bij de behandeling van kaalheid.
 2. Phosphoricum Acidum: gebruikt om vermoeidheid en zwakte te verlichten, met nerveuze uitputting en grijs haar. Het is ook nuttig om te voorkomen dat dunner wordend haar en haaruitval.
 3. Acid Phos: voor de behandeling van grijzende haren en haaruitval.
 4. Lycopodium: vroegtijdig grijs worden, in verband met vermoeidheid, een opgeblazen gevoel en andere problemen met de spijsvertering.
 5. Silica: Zorg uitputting.
 6. Thyroidinum: Het werk aan de problemen van de schildklier.
 7. Psorinum: bruikbaar bij de behandeling van grijs haar, vooral wanneer ze in punten.

Andere belangrijke homeopathische middelen zijn Nat mur, grafiet, zwavel en Thuja.

Veranderingen in het dieet om zich te ontdoen van de grijze haren:

Een dieet rijk aan vitamine B is een echte aanrader. Dan sla tot voedsel zoals gist, yoghurt en groene en de meer bronnen van ijzer in voeding, zoals wortelen, data, bananen, etc.

 1. Eet veel curry bladeren en loslaten van junk food, cafeïne en alcohol.
 2. U kunt ook proberen deze om de incidentie van wit haar vertragen:
 3. Schoon te houden hoofdhuid
 4. Vermijd roken
 5. Omvatten voldoende lichaamsbeweging
 6. Het verminderen van het gebruik van haar producten met agressieve chemicaliën
 7. Gebruik alleen milde shampoos en conditioners
 8. Sla uw haar tegen fel zonlicht. Bedek je hoofd met een sjaal terwijl uit.
 9. Doe het rustig aan en blijf weg van de stress en zorgen
 10. Draag tijdens het zwemmen aan de strengen van chloor te redden in het water van een douche cap.

Vergrijzing kan ontstaan ​​door een specifieke oorzaak (vergrijzing in veel gevallen). Echter, gaat voortijdig grijs treedt alleen op als gevolg van een rechtszaak. Voortijdige vergrijzing kan optreden als gevolg tyfus, wegens gebrek aan voeding, kanker en soms koud. En dat is niet alles, er zijn een aantal minder bekende oorzaken ook. Dit is waar de scores homeopathie. Het kan grijs worden voorkomen en soms te keren naar de wortel van het probleem en te behandelen.

Maar een woord van voorzichtigheid hier- Er gaat niets boven een zeker-shot reeks geneesmiddelen die zal werken voor iedereen om wit haar te genezen. Een bijzondere combinatie van zouten homeopathie kunnen werken voor een en kan niet voor een ander. Dus in plaats van zelfmedicatie, altijd een bezoek aan een homeopaat voor een volledige analyse van de zaak.

Je hebt homeopathische geneesmiddelen die worden gebruikt om witte haren uitharden voordat? Wat was het resultaat? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha