Homemade Paper BoomElke vakantie seizoen, u waarschijnlijk meer kaarten in de e-mail die mooi genoeg om te laten zien zijn. De truc is om een ​​methode die is aantrekkelijk en geeft de kaarten tot hun recht te vinden. Een kerstboom vormige houder draait de kaarten zelf in een soortgelijke ervaring geschenk. Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar hebt, kan de boom zijn zo groot als een echte boom, of vlak tegen een deur of muur.

Tomaat Cage Boom

Een tomaat kooi kan een decoratie van Kerstmis onwaarschijnlijk zijn, maar met een beetje 'verbeelding wordt het een mooie boom kaarthouder. Boven het uiteinde van een draad kooi tomaat met een grote strik en drapeer lengtes bedraad langs de verticale staanders. Een cirkel van karton bedekt met papier maakt een basis voor de boom. Nu alles wat er over is om je kerstkaarten pin voor plaatsen horizontale met kleine bindmiddel clips. Deze clips kunnen vaak worden gevonden in feestelijke kleuren.

Tape Boom

Zet een deur in een boom display voor uw wenskaarten met het gebruik van enkele mooie lint. Knip een lengte van 5 meter lang en 2 centimeter lint en speld of tape aan uw deur, verticaal in de richting van het centrum. Nu cut stringers te beginnen met 4 meter naar beneden van 6 inch tot 18 inch. Man of tape van deze stukken rond de verticale stuk van de takken van een gestileerde kerstboom maken. Om de kaarten te hangen, gewoon slip via horizontale stroken zodat de voor-en achterzijde van de kaart te paard takken van de boom.


Boomtak

Grote takken vast te zitten in een blikje van nat cement of gips droog in het begin van een papieren boom uniek. Spuitlak de takken wit met spuitlijm of voeg glitter voor een feestelijke look. De kaarten worden bevestigd aan de takken van de band gaat door een gat in de hoek van elke kaart. Gewoon bind linten rond de takken. Kies takken die lang zijn en hebben verschillende wapens, maar ze zijn licht genoeg om in een koffie kan staan ​​zonder kantelen. Wikkel de blikjes in kerstpapier, of slip in een mooie pot.

No-naai Boom

Begin met een driehoek van karton of spaanplaat, en je kunt een kerstboom kaarthouder dat naaien niet vereist helemaal maken. Een stukje groen vilt geniet of gelijmd rond de basis verandert in een eenvoudige vorm van de kerstboom. Het enige dat overblijft is het nietje lengtes van fijne doek tape cross-diagonaal om de 2 centimeter langs beide zijden van de structuur. Dit is diamant vormen voor u om in uw kerstkaarten voor weergave.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha