HOMEMADE gezichts- en lichaamsbehandelingen scrub RECEPTEN MET HET GEBRUIK VAN DE KOFFIEHOMEMADE gezichts- en lichaamsbehandelingen scrub RECEPTEN MET HET GEBRUIK VAN DE KOFFIE

Koffie en suiker body scrub:

Meng 4 eetlepels gemalen koffie met 2 eetlepels bruine suiker, voeg 6 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel honing op een rij.

Cafeïne kan erg handig zijn om cellulitis te verminderen en verzachten de huid, suiker zal fungeren als een zachte exfoliant, zal honing voeden de huid en de olie zal helpen hydrateren en hydrateren. Masseer de natte huid met deze scrub in een cirkelvormige beweging voor een paar minuten, met bijzondere aandacht voor gebieden van cellulitis en plaatsen waar je een droge huid hebt, dan afspoelen met water. De huid voelt zeer zacht, gehydrateerd en glad; doffe huid te leven en je lichaam zal de natuurlijke pracht van gladde perfectie verwerven.


Eenvoudige koffie body scrub

:

Meng 4 eetlepels tafel koffie terrein met 5 eetlepels olijfolie, masseer de huid met deze scrub voor een paar minuten, terwijl in de douche, te concentreren op de gebieden met cellulitis en doffe huid, dan, afspoelen met water en genieten van de baby zacht, mooi en gevoed lichaam!

Opmerking:

Wanneer u de huid te masseren met een scrub, helpen ontstoppen poriën en stimuleert de bloedsomloop, waardoor de huid om volledige voordeel te nemen van uw moisturizer. Als je een body scrub regelmatig gebruikt, kunt u vergeet onaangename benen altijd alligator!

Zelfgemaakte koffie scrub je gezicht voor de vette huid:

Meng 1 eetlepel koffiedik met 1 eetlepel yoghurt. Masseer zachtjes je gezicht met het, dan afspoelen met warm water.

Als je een droge huid hebt, kunt u vergelijkbare scrub te maken, maar alleen, gebruik dan een crème in plaats van gewone yoghurt.

Ander

variatie van de koffie vlek gezicht zelfgemaakte voor alle huidtypes:

Meng 1 eetlepel havermout met warm water en wacht 5-10 minuten, totdat de haver tot een zacht deeg; Vervolgens voeg 1 eetlepel koffiedik. Nu, als uw huid droog is, voeg 1 eetlepel crème, als je huid vettig is of normaal, voeg 1 eetlepel yoghurt. Masseer zachtjes je gezicht met deze scrub voor een paar minuten en spoel na met warm water. De huid wordt gevoed en zacht aanvoelen, het zal gezond en stralend uitzien.

Koffie ijsblokjes:

Als u wilt dat uw huid een gezonde gloed, dan, doe wat ijsblokjes van een vers kopje koffie en schoon uw gezicht met elke ochtend. De toepassing van ijsblokjes op het gezicht verbetert de bloedcirculatie, waardoor uw huid een nieuwe glans, krimpen poriën, te voorkomen veroudering en het ontstaan ​​van rimpels.

Opmerking:

Het toepassen van ijsblokjes direct op de huid kan moeilijk voor sommige soorten huid en kan spanning zetten op delicate haarvaten onder de huid, als gevolg, kan een ijsblokje verpakken in een vochtige doek voor het reinigen van het gezicht ermee . Vermijd het aanbrengen van ijsblokjes op je gezicht, als de huid is gevoelig en is onderworpen aan verschillende irritaties en beroep.

Regelmatig gebruik van gezichtsscrubs en lichaam kan uw huid look / voelen gezonder en zachter, omdat deze behandeling kan helpen bij het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak, waardoor, om het proces van celvernieuwing te verbeteren natuurlijk. "Natuurlijk, kunt u een scrub klaar gemaakt in de winkel kopen, maar waarom niet direct gebruik maken van veel ingrediënten uit onze keuken?

Heb je ooit geprobeerd de koffie scrub? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  0   2
Augustus 2, 2015 | 21:11:32 | later 2 uur

Bedankt voor de post artikel. Echt cool.

  0   0
Augustus 3, 2015 | 00:45:44 | later 5 uur

Je bent zo cool! Ik denk niet dat ik heb gelezen door een enkel ding als dit voor. Zo goed om iemand met originele gedachten over dit onderwerp te vinden. Serieus .. dank u voor het starten van dit. Deze site is een ding dat je nodig hebt op het internet, iemand met enige originaliteit!

  0   2
Augustus 3, 2015 | 08:20:48 | later 13 uur

Grote info gedeeld .. Ik ben echt blij om dit artikel te lezen .. bedankt voor het verstrekken van ons gaan door prachtige data.Wonderful.

  3   0
Augustus 3, 2015 | 15:01:45 | later 20 uur

Ik ben zeer gewaardeerd voor deze site.

  1   0
Augustus 3, 2015 | 20:47:07 | later 1 dag

Ik hou van deze site!

  4   2
Augustus 3, 2015 | 23:39:47 | later 1 dag

Je hebt een aantal goede punten daar. Ik controleerde op het web voor meer informatie over het probleem te leren en vond de meeste mensen zullen mee te gaan met uw meningen op deze site.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha