Home remedies voor opvliegers bij vrouwenAcupunctuur

De oude helende kunst van acupunctuur kan ook het verbeteren van opvliegers. Een studie van 267 vrouwen gepubliceerd in het tijdschrift Menopause bleek dat vrouwen die 10 acupunctuur behandelingen nam gedurende 12 weken hadden significant minder opvliegers. Deze vrouwen ook beter geslapen en had minder pijn. Aan de negatieve kant, de resultaten van de follow-up op zes en 12 maanden toonde dat de behandeling niet op lange termijn effecten hebben.

Wanneer de naalden dunne specifieke zenuwen van het lichaam worden gestrekt, helpt de afgifte van hormonen zoals cortisol, endorfines en serotonine. Dit helpt om de frequentie en ernst van opvliegers.


Gesponsorde links

Krijgen acupunctuur behandeling gedaan door een professional met ervaring twee keer per week gedurende 10 weken tot een verbetering van uw toestand opmerkt.

Oefening

Oefening kan helpen verminderen opvliegers, maar het zal zeker helpen zich beter voelt. Vrouwen die regelmatig sporten voelen zich beter in het algemeen, zowel fysiek als mentaal.

Streven naar ten minste 30 minuten van aërobe activiteit (wandelen, dansen, zwemmen, fietsen), vijf dagen per week. Doen ook 15 tot 20 minuten oefening 2-3 keer per week van kracht. Andere aanbevolen oefeningen zijn diepe ademhaling, stretching en bekkenbodem oefeningen.

Extra tips

 • Praktijk diepe ademhaling gedurende 15 minuten in de ochtend, 15 minuten in de avond en bij het begin van opvliegers.
 • Koel te houden 's nachts je slaapkamer. De ramen open voor frisse lucht, gebruiken ventilatoren of kiezen voor de airconditioning. U kunt proberen "koude kussens" om je hoofd 's nachts.
 • Kleden in lagen, zodat u gemakkelijk sommige van uw kleding kan verwijderen bij het begin van opvliegers.
 • Als u het gevoel een opvlieger komen, genieten van een glas koud water, citroen water of een soort van koude drank.
 • Vermijd warme en kruidig ​​voedsel, cafeïnehoudende dranken en alcohol als deze kunnen opvliegers veroorzaken.
 • Als u overgewicht of obesitas zijn, het verliezen van gewicht te verlichten opvliegers.
 • Weken in de vroege ochtend zon gedurende tenminste 15 minuten om je lichaam te voeden met vitamine D.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17761129
http://www.karger.com/Article/FullText/106491
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22433977
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20009958
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19423996

Home remedies voor opvliegers bij vrouwen

B-vitaminen

B-vitaminen zoals B5, B2, B12, B6 en B3, kan helpen bij de behandeling en het verminderen van de ernst van opvliegers. Helpen reguleren hormonen zoals oestrogeen en progesteron. Ook B-vitaminen behouden de slijmvliezen van de vagina gezonde, verminderen depressie, angst te verlichten en het juiste verlies van eetlust.

 • Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine B5, zoals vis, volkoren brood, volkoren granen, peulvruchten, avocado's, noten, eieren en bananen.
 • Het eten van voedingsmiddelen vitamine B2 als melk en eieren.
 • Het eten van voedingsmiddelen vitamine B12 als soja, eieren, melk en vis.
 • Het eten van voedingsmiddelen vitamine B6, zoals zonnebloempitten, kalkoen, noten en bananen.
 • Het eten van voedingsmiddelen vitamine B3, zoals groene bladgroenten, noten, bonen en erwten.

Yoga

Gesponsorde links

Yoga-oefeningen die fysieke houdingen (asana's) te betrekken, ademhaling (pranayama) en diepe ontspanning (Savasana) kan helpen verminderen opvliegers bij overgangsklachten vrouwen of net na de menopauze.

Het kan ook helpen bij de bestrijding van de symptomen, zoals stemmingswisselingen, angst, depressie en slaapstoornissen.

Neem 90 minuten van het herstelrecht yoga les per week gedurende ten minste acht weken om het aantal opvliegers en de ernst ervan in grote mate te verminderen. Probeer te yogahoudingen en houdingen correct uit te voeren. Geven ook belang aan een goede ademhalingstechnieken.

Home remedies voor opvliegers bij vrouwen

Opvliegers zijn voor plotselinge en intense gevoelens van warmte op je gezicht en bovenlichaam. Opvliegers worden vaak voorafgegaan of vergezeld gaat van andere symptomen, zoals een snelle hartslag, overmatig zweten, misselijkheid, duizeligheid, angst, hoofdpijn, zwakte of een gevoel te stikken.

Opvliegers zijn de meest voorkomende bij postmenopauzale vrouwen, de tijd waarin de menstruatie stoppen en vele hormonale veranderingen in het lichaam. De afname van oestrogeen in het lichaam die de menopauze vergezelt de belangrijkste oorzaak van opvliegers.

Factoren zoals overgewicht, lichamelijke inactiviteit, roken, overmatige stress, hete baden, sauna's, het eten van kruidig ​​voedsel, en overmatig drinken kan de symptomen verergeren.

Gesponsorde links

Hoe vaak opvliegers optreden verschilt van vrouw tot vrouw. Sommigen kunnen opvliegers hebben voor een zeer korte tijd tijdens de menopauze, terwijl anderen opvliegers voor het leven kunnen hebben. Na verloop van tijd, opvliegers minder ernstig. Echter, niet alle vrouwen in de menopauze voelen opvliegers.

Opvliegers kan erg ongemakkelijk en vervelend als het kan afleiden van het werk, veroorzaken overmatig zweten en maken het moeilijker om goed te slapen 's nachts, zelfs leiden tot slapeloosheid.

Als u problemen hebt om een ​​normaal leven als gevolg van opvliegers te leiden, kunt u behandeling voor hen te krijgen. U kunt kiezen voor medicijnen, therapieën of probeer een aantal eenvoudige huismiddeltjes.

Hier zijn de top 10 home remedies voor opvliegers bij vrouwen.

Appelcider azijn

Appelciderazijn is zeer nuttig bij het behandelen van opvliegers. , Ongefilterde appelazijn Raw helpt bij het reguleren van de giftige stoffen die het lichaam probeert te elimineren via zweet. Hierdoor vermindert de frequentie en de ernst van opvliegers en nachtelijk zweten.

 1. Verdunnen 1-2 eetlepels appelazijn organische en ongefilterd in een glas water, vruchtensap of groentesap.
 2. Drink één of twee keer per dag tot de symptomen verdwijnen.

Sojasaus

Soya hulp balans hormoonspiegels en hebben een aantal oestrogene activiteit, en dus in staat om effectief te behandelen opvliegers.

Na analyse van 19 studies, concludeerden de onderzoekers dat de supplementen van soja-isoflavonen ook kan helpen, tenminste in de tijd. Deze studie werd gepubliceerd in Menopauze: Het blad van de North American Menopause Society 201

Proberen om twee porties soja per dag hebben. Dit kan zijn van twee glazen sojamelk, zeven gram tofu, of een half kopje edamame.

Lijnzaad

Omdat het hoog in fyto-oestrogenen, vooral lignanen, lijnzaad is een ander goed huis remedie voor opvliegers. In een onderzoek uit 2007 door onderzoekers van de Mayo Clinic, werden 29 vrouwen met opvliegers uitgenodigd om 5 gram (40 gram) van gemalen lijnzaad per dag te eten voor zes weken. Aan het einde van de studie, het gemiddelde aantal opvliegers helft gedaald en de ernst daarvan verminderd met 57 procent.

Bovendien, lijnzaad helpt om het verbeteren van stemming, gewrichts- en spierpijn, koude rillingen verminderen en afname zweten.

Probeer tot 5 gram gemalen lijnzaad per dag te eten. Voeg gewoon een paar eetlepels havermout jouwe, yoghurt, soep of smoothie elke dag.

Salie

Een eeuwenoude remedie tegen opvliegers is wijs. Volgens Ellen Phillips, auteur van "Alles wat u moet weten over de overgang," salie thee kan helpen bij het verminderen van de symptomen van opvliegers in grote mate. Salie bevat flavonoïden, vluchtige oliën en tannines die ook bevordert de algehele gezondheid.

 1. Voeg een eetlepel verse salieblaadjes (of een theelepel gedroogde salie) voor een kop kokend water.
 2. Verlaat infuseren vijf minuten, dan stam.
 3. Voeg wat 'citroen en honing naar smaak.
 4. Het drinken van deze thee twee of drie keer per dag.

Rode Klaver

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, rode klaver is een effectieve kruidenmiddel voor opvliegers en nachtelijk zweten verband met de menopauze. Dit kruid bevat plantaardige isoflavonen dat oestrogeen-achtige eigenschappen die helpen verlichten opvliegers hebben.

 1. Voeg een of twee theelepels gedroogde rode klaver voor een kop kokend water.
 2. Cover, steil voor 30 minuten en dan stam.
 3. Drink maximaal drie kopjes van deze kruidenthee per dag.

Let op: Hoe rode klaver kan invloed hebben op andere medicijnen, overleg dan met uw arts voordat u probeert het.

Vitamine E

Vitamine E heeft oestrogeen en kan effectief elimineren of verminderen van de ernst van opvliegers bij vrouwen in de menopauze. Het vervangt ook elektrolyten noodzakelijk dat het lichaam verliest door het zweten.

In een studie uitgevoerd aan Tarbiat Modarres Universiteit in Teheran, kregen 54 patiënten 400 IE vitamine E zachte gel capsules per dag gedurende enkele weken. Aan het einde van de studie, was er een vermindering van de ernst van opvliegers bij patiënten.

 • Een dagelijkse dosis van 400 IU vitamine E capsule wordt aanbevolen om opvliegers. Neem één capsule van 200 IE twee keer per dag bij de maaltijd.
 • Ook groene bladgroenten, tropische vruchten en noten in uw dieet zoals ze zijn uitstekende bronnen van vitamine E.

Let op: Vitamine E kan 3-6 weken duren voordat je een verschil merken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha