Home Remedies voor KooktUi

Uien antiseptische stoffen die fungeren als antimicrobieel effectief bij de behandeling kook.

 1. Neem eens een dikke plak ui en plaats het over de kook.
 2. Wrap met een doek om bloed en warmte te trekken aan de kook en laat het een paar uur.
 3. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag totdat de kook komt aan het hoofd en riolering.

Knoflook


Gesponsorde links

Knoflook kan worden gebruikt in een verscheidenheid van manieren om bellen te behandelen, dankzij zijn antibacteriële eigenschappen, antimicrobiële eigenschappen en anti-inflammatoire.

 • Maak een pasta van twee naar drie teentjes verse knoflook en breng het aan de kook.
 • Verhit een teentje knoflook en zet het op te koken voor ongeveer 10 minuten een paar keer per dag.
 • Het eten van 2-3 teentjes rauwe knoflook per dag kan ook goede resultaten te produceren.
Home Remedies voor Kookt

Melk

De melk werd gebruikt als een behandeling voor bellen voor leeftijden. Het helpt versnellen het genezingsproces en geeft u verlichting van de pijn.

 • Verhit een kopje melk en voeg drie theelepels zout; meng goed. Voeg wat 'van meel of stukjes brood kruimels aan het mengsel dikker. Breng een gedeelte van het mengsel aan de kook. Herhaal dit proces meerdere malen per dag.
 • Crème kan ook worden gebruikt voor de behandeling van bubbels. Meng een theelepel crème met azijn en een beetje 'van kurkuma poeder en direct toe te passen op de kook.

Maïsmeel

Gesponsorde links

Maïsmeel kan worden gebruikt als een natuurlijk absorberend behandelen bellen helpen.

 1. Breng een half glas water aan de kook en voeg dan maïzena tot een dikke pasta te maken.
 2. Breng de pasta aan de kook en dek af met een doek.
 3. Herhaal dit proces meerdere keren per dag tot de kook zacht en lozingen van infectie.

Deze natuurlijke behandelingen brengen zeker enige verlichting van het ongemak van bubbels. Maar je moet de remedies te volgen zonder mankeren voor een paar dagen om de positieve resultaten te zien.

Tevens moet u, om een ​​goede persoonlijke hygiëne om de verspreiding van infecties te voorkomen te behouden. Als u geen verlichting binnen een week weet te krijgen, of als je begint aan een koorts of gezwollen lymfeklieren hebben, zie uw arts.

Home Remedies voor Kookt

Noodzaak van een Flashplayer enabled browser om deze YouTube-video te bekijken

Kook is een soort huid probleem dat optreedt wanneer er een bacteriële infectie in een diepe haarfollikel. Een kook begint als een kleine, rode, pijnlijke knobbel en geleidelijk in omvang toeneemt. Bubbles kan erg pijnlijk zijn en kan soms gepaard gaan met koorts.

Gesponsorde links

Bij het eerste teken van de kook, dan kunt u de behandeling thuis te starten. Er zijn veel ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar die verlichting kan bieden van pijn en ongemak en versnellen het genezingsproces. De sleutel tot genezing is om het koken te verzachten, zodat bacteriën en infecties van de uitlaatgassen uit de gezwollen gebied.

Hier zijn de top 10 home remedies voor steenpuisten.

Indian Lilac (Neem)

De antiseptische, antimicrobiële en antibacteriële Indische sering, ook bekend als neem, hulp behandeling steenpuisten en vele andere soorten huidinfecties.

 • Maal een handvol neem bladeren tot een pasta. Van toepassing op het getroffen gebied.
 • Je zou ook kunnen koken neem bladeren in het water totdat de hoeveelheid water tot een derde verminderd. Nu gebruik dit water naar het getroffen gebied te wassen.

Black Seed

Black zaad is een van de meest populaire natuurlijke behandelingen voor verschillende soorten huidinfecties, waaronder kookt. De geneeskrachtige eigenschappen van zwarte zaad kan enige verlichting van de pijn veroorzaakt door puistjes bieden.

 • Neem wat zaden zwarten (kalonji). Maal ze een pasta te verkrijgen. Breng deze pasta op het getroffen gebied.
 • Het is ook mogelijk om de olie aan zaden van boiling.
 • Voeg een halve theelepel zwarte zaad olie om een ​​kopje warm of koud drankje. Drink het mengsel tweemaal per dag gedurende enkele dagen.

Brood kompres

Brood kompres is zeer nuttig in de thuisverzorging van steenpuisten. Neem een ​​stuk brood en doop deze in warme melk of heet water. Nu zet de geweekte brood aan de kook voor een paar minuten.

Dit zal helpen om de druk in de kop te krijgen en de ontsteking. De warmte van dit pakket zal ook helpen de bloedsomloop, het verzenden van meer witte bloedcellen die infectie bestrijden op de plaats van infectie. Herhaal dit twee keer per dag totdat de kook helemaal genezen is.

Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft antibacteriële, schimmeldodende en antiseptische. Regelmatig gebruik van tea tree olie zal het genezingsproces versnellen en geven u verlichting van het ongemak veroorzaakt door puistjes.

 1. Dep een katoenen bal zuiver in de olie en dan zachtjes toe te passen direct aan de kook.
 2. Doe dit een paar keer per dag gedurende enkele dagen tot de kook is verdwenen.

Laat de tea tree olie niet intern te nemen.

Kurkuma

Kurkuma is een natuurlijk bloed purifier en ontstekingsremmende eigenschappen die zeer nuttig zijn bij de behandeling van zweren.

 • Kook een theelepel kurkuma poeder in een glas melk of water. Drink drie keer per dag gedurende vier of vijf dagen.
 • Ook kunt u een pasta van gelijke hoeveelheden van verse gember en kurkuma te maken en toe te passen op de kook en dek af met een schone doek.

Warm kompres washandje

Het aanbrengen van een warm kompres doek is de eenvoudigste manier om de pijn te verminderen en de bloedsomloop te helpen genezen de kook.

 1. Dompel een schone doek in warm water en zet het op te koken voor ongeveer 10 minuten. U kunt ook gebruik maken van warm zout water. Zorg ervoor dat de wrap is vochtig en warm.
 2. Herhaal dit proces drie of vier keer per dag.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha