Home remedies te verhogen zaadcellen tellenHorny Goat Weed

Horny Goat Weed is een beproefde afrodisiacum vaak gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het helpt om spermaproductie en de behandeling van erectiele dysfunctie verhogen. Horny Goat Weed supplementen, echter, zijn nog niet getest op veiligheid.

Neem 250-500 mg horny goat weed te vullen per dag voor een paar maanden, na overleg met uw arts.


Gesponsorde links

Groene thee

Uit onderzoek blijkt dat een hoge anti-oxidanten in groene thee hebben goede mogelijkheden vruchtbaarheid stimuleren als neutraliseren vrije radicalen die zaadcellen kan beschadigen.

Volgens een 2012 studie gepubliceerd in het tijdschrift Molecular Nutrition and Food Research, lage doseringen van een stof genaamd epigallocatechinegallaat (EGCG) in groene thee kan verbeteren kwaliteit van het sperma, met inbegrip van de beweeglijkheid, waardoor de kans op bevruchting te verbeteren. Kunnen echter hoge concentraties EGCG een tegenovergestelde effect. Daarom zijn verdere studies nog nodig.

Drink 1 of 2 kopjes groene thee per dag tot een grotere vruchtbaarheid en de algehele gezondheid te genieten.

Extra tips

 • Ga organisch in termen van voedsel en andere producten, zoals deodorants en andere cosmetica, aan giftige chemische stoffen te voorkomen.
 • Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C, zink, selenium, foliumzuur en omega-3 vetzuren, zoals pompoenpitten, walnoten, paranoten, sesamzaad, lijnzaad, chia zaden, spinazie, eieren, linzen, bonen, broccoli, tomaten en sinaasappelen. U kunt ook voedingssupplementen na overleg met uw arts.
 • Vermijd het gebruik van plastic flessen, containers en andere plastic voorwerpen aan xenoestrogen (milieu-oestrogenen) blootstelling te verminderen.
 • Heeft strakke slips of boxers niet dragen.
 • Vermijd warme baden en sauna's om oververhitting van de testikels, die schadelijk zijn voor de normale productie van zaadcellen is te vermijden.
 • Het beheer van stress als het kan interfereren met hormonen die produceren sperma helpen.
 • Houd je gewicht onder controle.
 • Het krijgen van voldoende slaap.

Home remedies te verhogen zaadcellen tellen

Onvoldoende zaadproductie en kwaliteit is een van de meest voorkomende oorzaken van mannelijke onvruchtbaarheid bij afnemen van de kans op een sperma bevruchten het ei conceptie.

Volgens de World Health Organization, de normale sperma concentratie is minstens 20 miljoen per milliliter sperma. Minder dan 15 miljoen zaadcellen per milliliter wordt beschouwd als een laag aantal zaadcellen, ook wel oligozoöspermie. Conception problemen worden geassocieerd met minder dan 40 miljoen zaadcellen bewegen in zaadvloeistof.

Oligoospermia kunnen wegens verschillende oorzaken en factoren zoals hormonale veranderingen, geïnfecteerd sperma, prostaat infecties, varicokèle (vergrote aderen in het scrotum), beschadigd zaadleiders gebruik van anabole steroïden, roken sigaret, alcoholmisbruik, drugsmisbruik, giftige chemicaliën, sommige drugs, blootstelling aan zware metalen en straling. Zelfs vaginale glijmiddelen neiging giftig om sperma te zijn.

Gesponsorde links

Recente studies geven aan dat de opwarming van de teelballen door elektromagnetische frequenties (EMF) ook kan bijdragen tot een laag aantal zaadcellen. Dus, zijn gewoonten zoals het bijhouden van een laptop op je schoot en een mobiele telefoon in zijn broekzak vaak ontmoedigd.

Verschillende natuurlijke remedies en andere tips kan helpen om het aantal zaadcellen en ook het verbeteren van de kwaliteit van het sperma.

Hier zijn de top 10 home remedies te verhogen zaadcellen tellen.

Maca Root

Maca wortel van het zwarte ras kan helpen bij het verbeteren van de productie van zaadcellen en de beweeglijkheid. Het is een kruid populaire vruchtbaarheid die helpt om hormonen in evenwicht te brengen.

Neem 1 tot 3 theelepels macawortel verdeeld over 2 doses voor enkele maanden elke dag. U kunt toevoegen aan een glas water, een gezonde smoothie of shake, of gewoon strooi op granen. Hoe Maca wortel is rijk aan vezels, start met ½ theelepel en geleidelijk verhogen van de dosering over een paar weken.

Ashwagandha

Een pilot-studie in 2013 door Indiase onderzoekers, gepubliceerd in Evidence-Based complementaire en alternatieve geneeskunde, vond dat de wortel extract van ashwagandha aanzienlijk kan verhogen het aantal zaadcellen, sperma volume en de beweeglijkheid van de zaadcellen. Deelnemers aan de studie kregen 675 mg van de wortel extract van ashwagandha in verdeelde 3 doses per dag gedurende 90 dagen.

Bovendien, dit kruid bevordert de aanmaak van testosteron gezond. Het verbetert ook uw algehele gezondheid, verhoogt de vitaliteit en vermindert stress en angst.

 • Mix ½ theelepel ashwagandha poeder, ook wel bekend als Indiase ginseng, in een glas warme melk. Drink twee keer per dag voor een paar maanden.
 • Een andere optie is om het extract van ashwagandha wortel schieten. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering.

Panax Ginseng

Panax ginseng, ook bekend als Koreaanse ginseng, wordt vaak gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om het lichaam aan te passen aan stress. Het kan ook worden gebruikt om testosteron te verhogen, en de tellingen en sperma motiliteit mannelijke vruchtbaarheid verbeteren. Panax ginseng kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van disfunctie ook.

Neem 1 tot 3 capsules van 500 mg Panax ginseng per dag gedurende ten minste 3 maanden. Raadpleeg uw arts voordat u begint met dit of een ander aan te vullen regime.

Knoflook

Knoflook fungeert als een natuurlijk afrodisiacum en verhoogt de productie van sperma. Het bevat een stof genaamd allicine, die de sterkte van de zaadcel verhoogt en verbetert ook de bloedcirculatie. Bovendien, het mineraal selenium knoflook helpt om sperma motiliteit verbeteren.

Plaats gewoon een of twee teentjes geperste knoflook in uw dagelijkse voeding.

Tribulus

Tribulus terrestris, ook wel bekend als Gokshura, is een ayurvedische remedie om het aantal zaadcellen te verhogen en verbeteren van kwaliteit van het sperma als je je hormoonspiegels kunnen verbeteren. Een studie in 2012 door de Indiase onderzoekers vonden ook deze afrodisiacum kruid om behulpzaam te zijn bij de behandeling van oligozoöspermie (laag aantal zaadcellen) zijn.

Neem 1 tot 3 capsules van 500 mg Tribulus terrestris per dag gedurende een paar maanden, maar alleen na overleg met uw arts.

Matige lichaamsbeweging

Studies hebben aangetoond dat matige lichaamsbeweging kan helpen om de productie van gezond sperma. In feite, een studie in 2013 online gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine blijkt dat de toename van fysieke inactiviteit onder jonge mensen heeft geleid tot een daling van de algemene kwaliteit van het zaad.

De studie wees uit dat jongeren die een zittend leven hebben geleefd en keken meer dan 20 uur televisie per week had een aantal zaadcellen 50% lager dan degenen die niet veel tv hoeft te kijken.

Aan de andere kant, die een week bezig minstens 15 uur matige lichaamsbeweging had betere zaadkwaliteit en bovenste 73% van de spermatozoa die zich met weinig of geen beweging.

Om het aantal zaadcellen toenemen, doet een soort oefening gedurende tenminste 1 uur per dag op een regelmatige basis. Fysieke activiteiten in de buitenlucht (zonder fiets) en krachttraining zijn ook gunstig.

Let op: Vermijd overmatige inspanning omdat het kan leiden tot een afname van het aantal zaadcellen. Fietsen, ook, is niet aan te raden omdat het druk kan zetten tegen het scrotum en het verhogen van de temperatuur van het scrotum.

Home remedies te verhogen zaadcellen tellen

Damiana

Damiana is een ander kruid nuttig is voor laag aantal zaadcellen. Het kalmeert ook de zenuwen, verlicht angst en mentale vermoeidheid, en werkt als een spierverslapper.

 • Steile ¼ theelepel gedroogde Damiana bladeren in een kop kokend water gedurende 5 tot 10 minuten. Filtreer de oplossing en zoeten met een beetje 'honing. Drink tot 3 keer per dag voor een paar maanden.
 • U kunt ook dit kruid in te vullen formulier nemen na overleg met uw arts.

Saw Palmetto

Gesponsorde links

Saw Palmetto, vaak gebruikt voor gezondheid van de prostaat, is een ander kruid nuttig bij het vergroten van het aantal zaadcellen. Het is ook goed voor de behandeling van erectiestoornissen.

Neem 160 mg saw palmetto extract twee keer per dag voor een paar maanden, na overleg met uw arts. De toeslag moet worden gestandaardiseerd op 85-95% vetzuren en sterolen bevatten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha