Home remedies om patches van oneffen huid donkerder te verwijderenWe willen perfecte huid en gezicht, maar verschillende factoren zoals vervuiling, veroudering, hormonale veranderingen en, in sommige gevallen, genetische factoren, leiden tot verduistert de kant en op de huid. Deze vorm van de huid donkerder kan worden waargenomen over het gezicht, of gebieden. Hoewel krijgt een cosmetische behandeling die is een oplossing, kan het niet altijd mogelijk.

Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van onregelmatige plekken op de huid donkerder:

Vitamine-E olie:

Het masseren van de getroffen gebieden van de huid met olie van vitamine-E. Vitamine E is bekend als zeer gunstig voor de huid. Masseren van de huid helpt bij de bloedcirculatie, wat resulteert in schoner en gezonder uitziende huid. De oliën van vitamine E kan gemakkelijk gevonden worden lokale apotheken, maar ook in winkelcentra of andere winkels die voorraad op schoonheid of cosmetische producten. Controleer de ingrediëntenlijst en kies de oliën met dezelfde.


Citroensap:

Citroensap is een natuurlijk bleekmiddel. Het is bekend om de huid natuurlijk lichter zonder bijwerkingen. Om citroensap te gebruiken op de huid te helpen verwijderen donkere vlekken onregelmatig, gebruikt u de volgende methode:

  • Comprimeer halve citroen in een glazen schaal (geen metalen kom, zoals citroensap neiging te reageren met het metaal).
  • Dompel een katoenen bal in dit sap, en het sap toe te passen op de aangetaste delen van de huid.
  • Laat dit verblijf voor bepaalde tijd
  • Nu wassen met koud water
  • Met behulp van deze regelmatig zal helpen verlichten van de huid en geleidelijk elimineren donkere vlekken onregelmatige

Aloë vera gel:

Vers aloë vera gel is bekend dat de pigmentatie van de huid te verminderen en behandelen donkerder. Het vermindert ook de intensiteit van de punten, als tijdens de nacht. Hoewel het niet altijd mogelijk om een ​​aloë vera plant te krijgen en haal de gel thuis, dan kunt u altijd de pure, onvervalste aloë vera gel bij de apotheek.

Melk:

Het gehalte aan melkzuur in melk bekend huidpigmentatie verlichten. Toepassing rauwe melk aan de getroffen gebieden 's nachts, en je langzaam ziet een vermindering verduistering en vlekken. Natuurlijk kun je niet verwachten onmiddellijke resultaten, dus geef hem een ​​beetje 'van de tijd en doe dit in een vloeiende boog van een paar weken. Vergeet niet om de rauwe melk en ongekookte melk gebruiken, als die niet van enige hulp zal zijn.

Citrusvruchten:

Citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen, citroen, enz., Zijn zeer nuttig als het gaat om het behandelen of het proberen om zich te ontdoen van donkere vlekken op het gezicht of ergens anders op de huid. Gebruik het sap van deze vruchten op dezelfde wijze citroen bovengenoemde sap. Daarnaast kunt u gewoon snijd de vrucht in tweeën en wrijf het over het getroffen gebied.

Kurkuma poeder en jus d'orange:

Dit is een geweldige mix kunt u gemakkelijk thuis te bereiden met veel voorkomende ingrediënten van uw keuken.

  • Meng een snuifje kurkuma poeder met 2 eetlepels sinaasappelsap.
  • Breng dit aan de getroffen gebieden tijdens de nacht.

Dit mengsel zal helpen verlichten eventuele pigmentatie of donkere vlekken, en bij regelmatig gebruik zal de vlekken volledig te verwijderen.

Honing:

Solliciteer warme honing op het gezicht en laat gedurende 20 minuten. Wassen met water. Gebruik dit masker minstens 4 keer per week naar zichtbare effecten te zien.

Home remedies neem de tijd om resultaten te laten zien, dus het zal moeten worden aangepast met hen en ook de patiënt. Dit artikel is geen vervanging van de noodzaak om uw dermatoloog te raadplegen voor hetzelfde. Ook als u allergisch bent voor elk ingrediënt in de bovenstaande, neem dan onmiddellijk stoppen en contact opnemen met uw dermatoloog zo snel mogelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha