Hollywood geheimen om te kijken jongerAls er één ding is dat de stuipen van alle vrouwen schrikt in de wereld, de vergrijzing. Steek een bepaalde leeftijd en hebben de neiging om te gaan gek om alle methoden gebruiken om deze vijand te bestrijden. Onze Hollywood schoonheden zijn niet anders. Ze zijn in een bedrijf dat volledig is gebaseerd op hun uiterlijk en alleen de gedachte van slappe huid en rimpels is genoeg om hun carrière te beëindigen. Maar andere reden, deze verschijnselen lijken steeds naar hen. Ik vraag me af waarom ? Omdat er een zak vol schoonheid geheimen van Hollywood en dat is wat ik vandaag onthullen.

Hollywood Beauty Secrets Uncovered

Zonnebrandcrème is je beste vriend:

We weten allemaal dat de schade door de zon staat is het vernietigen van onze huid. Naast het looien, welke de huid leeftijd veroorzaakt voortijdig. Celebs nooit uit te gaan in de zon zonder een hoed en zonnecrème. Dit is de geheime basis te vertragen het verouderingsproces. Nicole Kidman vermijdt beroemde de zon ten koste van alles.


Krijg professionele make-up gedaan:

Dit is wat hen ten opzichte van ons. Probeer het maken van uw make-up jezelf en krijgen het gedaan door een professional. Je zult zelf het verschil te zien. Professionals weten het ABC van make-up en alle trucs en technieken om gebreken te verbergen en verbeteren van de sterke punten. Celebs afhankelijk professionals perfecte look voor de rode loper.

Toni make-up voor het opslaan:

Vaak Gush dan beroemdheden die lijken een huid zo geweldig en altijd lijken te verouderen trotseren. Maar wat we zien is niet het echte beeld. Celeb skins zijn geladen met tonen van make-up die inspanning verbergt alle gebreken en presenteert een heel ander beeld van de werkelijkheid.

Gebreken Airbrushing:

We zijn niet allemaal Gush van het tijdschrift foto's van modellen en beroemdheden op zoek als een miljoen dollar met porseleinen huid en wens hetzelfde voor ons ? Nou, je kunt stoppen. Celebs variërend van Britney Spears Cameron Diaz Jennifer Lopez al last heeft van een slechte huid. Alle foto's van de tijdschriften zijn airbrush waar rimpels worden gladgestreken en vlekken worden gewist. Perfectie foto zien we een illusie is te wijten aan het airbrushen.

Injectie Fillers:

Voorhoofd rimpels, diepe rimpels en kraaienpootjes lachen zijn allemaal onderdeel van een verouderende huid. De Hollywood-sterren beauty geheimen om hier af te breken deze leugens. De oplossing is ideaal voor beroemdheden hun toevlucht tot hyaluronzuur filler die zichtbaar verminderen van de verschijning van al deze problemen te injecteren. Het wordt gedaan door professionals en kost ergens tussen de $ 600 tot $ 1000 voor de naald !!!!

Botox:

Nu, dit is algemeen bekend dat het gebruik van botox celebs. En 'de nummer één methode voor de bestrijding van veroudering. Het werkt door verlammende werking op de spieren onder de rimpels en de huid glad. Natuurlijk, er is iets genoemd als botox ook als je zag Halle Berry, Nicole Kidman en Marcia Cross, die ten prooi zijn gevallen aan de frontlinies onverwijderbare. Botox kost tussen de $ 300 tot $ 500 per behandelde gebied en duurt van 3 tot 6 maanden.

Going Under The Laser:

Veroudering vertraagt ​​de productie van collageen en veroorzaakt onze benige gezicht. Laser creëert microscopische tranen diep in de huid die het lichaam activeert om meer natuurlijke collageen te produceren. Steeds meer beroemdheden wenden zich tot deze methode die ongeveer $ 1.000 per stoel kost.

Chemische peelings:

We kennen allemaal de voordelen van scrubben om de dode huidcellen te verwijderen. Celebs gaan een stap verder door te kiezen voor chemische peelings. Chemische peelings verwijder de bovenste lagen van de beschadigde huid, waardoor het gezond en jong uitzien. De kosten zijn tussen de $ 150 tot $ 300.

Over retinols:

Om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen, beroemdheden gaan gebruiken retinoid crèmes juiste stap als in hun vroege jaren '20. Wordt verondersteld om de beste manier om te trotseren veroudering zijn.

Dit zijn de prachtige geheimen van Hollywood schoonheid ontdekt ...

Aging is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. Maar je kan zeker afhouden voor een paar jaar en daag de leeftijd, net zoals onze favoriete beroemdheden doen !!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha