Hollywood Diva 1e verjaardag IdeeënUw kostbare kleine meisje draait een jaar oud en glamming up in Hollywood Diva stijl is een geweldige manier om zijn geweldige prestatie te vieren. Er zijn vele manieren om zijn eerste verjaardag te creëren als een uniek thema met deze girly-girl. Je kan me niet herinneren deze meest bijzondere dag, maar alle presenteren de wil voor de komende jaren.

Maak Glamorous Hollywood-stijl Uitnodigingen

Plan een Hollywood-thema Diva avond met glitter en glamour - een jurk voor de nacht worden allemaal uitgenodigd en als zodanig op de Hollywood Walk of Fame ster in huis shocking pink en zilver uitnodigingen naar familie en vrienden.

Kies Diva kleuren Hot roze en zilver om te versieren

Ingericht in warme kleuren roze en zilver decoraties kerst ijspegel samen met hete roze en zilveren ballonnen, confetti zilver, een groot spandoek, slingers en zilver. Knip uit karton sterren van zilver uit een sjabloon of stencil te hangen voor decoraties. Vul gekleurde schoenen met hoge hakken met zilver verpakt snoep en roze tafeldecoraties. Strooi zilveren glitter en schittert op de tafels. Huur een bubble machine om intentie achter hoge stoel van de baby hebben - baby zal love it!


Presenteren een Hot Pink en Pink Star Style Diva Cake Ice Cream

Bestel of bak een verjaardagstaart hete roze met fonkelende zilver snoep op. Zet een decoratie in zilver glasvezel op zoek om op te vertegenwoordigen het vuurwerk te kijken. Serveer de taart op hete roze met zilveren plastic ware en servetten. Freeze aardbeien ijs in mallen ster te dienen op het feest.

Serveer sprankelend appelsap in plastic Champagne Fluiten met Kersen

Koop flessen mousserende appelsap om te dienen als de drank, waarom gaan met een thema kindje diva-stijl. Serveer in champagneglazen kunststof met maraschino kersen op tandenstokers fantasie.

Baby Diva Dress in Hot Pink Style

Jurk baby in een sparkly roze prinses jurk warm met een veren boa en sprankelende zilveren schoenen op de grote avond. Hebben haar lopen de rode loper uit voor zijn prinses speciaal ingericht stoel.

Nodig de "Paparazzi" om foto's van je kleine Diva Star nemen

Neem een ​​paar familie van het kind houdt ervan om "Paparazzi" afnemers van evenementen foto's van de nacht zijn. Het opzetten van een camera in de hoek om deze bijzondere dag te nemen. Hebben een fotoshoot met de eer van de verjaardag van kind ster diva prinses in haar stoel.

Seranade Kind met een avondje karaoke

Zingen karaoke songs uw kind leuk vindt om te luisteren en serenade uw speciale eregast diva met nummers als "bubbels", "California Gurls", "Allstar" en andere liederen rock-ster diva. Het hebben van een podium opgezet met een spot licht en het spoor, indien mogelijk.

Het geven van bruiloft gunsten voor de gasten

Geef tiara's, kleine microfoons, flessen bubbels, grote diamanten ringen, ringen, kettingen pop snoep, en een zonnebril als feestartikelen in plastic in hete roze en zilveren gift bags voor de gasten mee naar huis nemen.

Clean Up Tomorrow "Hollywood".

Na een nacht van het zijn in "Hollywood", moe je bent en de baby moe is. Ga naar bed en schoon te maken morgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha