Holiday Candy AmbachtenHet maken van handwerk uit snoep is een goedkope manier om uw familie en vrienden te imponeren met traktaties extravagant en heerlijk. Mix kleuren, smaken en texturen om de inhoud van uw hart; de enige beperking is je eigen fantasie. Alleen

Vergadering

Dit is voor wanneer je een grote hoeveelheid boten te produceren of wanneer u wilt dat de betrokken kinderen krijgen. Probeer snoep kan rendier, een snoepje ornament vliegtuig rollen Lifesavers snoep of een raceauto zoals gevonden bij kaboose.com. Stel een parade van dieren sandwich icing blik tussen twee vanillewafeltjes, de toevoeging van een kleine hoeveelheid glazuur op de top en op dierlijke crackers in het glazuur.

Voor de Baker

Voor de koude dagen of regenachtige dagen wanneer je wilt kruipen in de keuken, het maken van gekonfijte appels die worden aangetroffen in allrecipes.com. Plak ze met houten spiesen, dompel ze in de gesmolten caramel of kaneel snoepjes, laat afkoelen voor een moment en versier met kokos, chocolade chips of nootjes.


Met behulp van dezelfde houten spiesen, maken koekjes lolly met een basis van suiker koekjesdeeg en laat de kinderen gaan wilde versieren hun gezichten met snoep van alle soorten.

Een meesterwerk van vakantie

Voor de ultieme uitdaging, maak een peperkoek of Graham cracker huis, of beter nog, een kasteel zoals in familyfun.com. Bak de peperkoek op een dag van tevoren, zodat het heeft tijd om te drogen. De dag van uw project te kommen van gumdrop, hagelslag, hard snoep, warme harten, en zoethout strijkers, pleinen en rondes te monteren. Zweep een partij van royal icing te lijmen alles samen en laat uw verbeelding de vrije loop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha