Hoeveel kilo kan een week te verliezen met het mediterrane dieet?Effectiviteit van het mediterrane dieet om gewicht te verliezen

Ik wil om gewicht Peder Hallo, het spijt me te storen me weten hoeveel kilo kan verliezen een week met het mediterrane dieet? Ik wacht op uw antwoord dank u! Ingezonden door carmen

Hallo Carmen: Mediterrane dieet een van de beste gebalanceerde diëten die de verschillende risicofactoren beperken zoals obesitas. Dus alles te weten over het is interessant om te weten over effectiviteit het hoeveel kilo per week kunnen verliezen.

Het mediterrane dieet is een UNESCO World Heritage Site, dit is omdat het is geïntegreerd met een evenwichtige voeding gezond eten, waarin de verschillende risicofactoren zoals overgewicht vermindert.

Terwijl gewichtsverlies hangt af van verschillende Factoren: de reactie van het lichaam, lichaamsbeweging, voeding compliance, etc. Er wordt geschat dat het mediterrane dieet over kunt verliezen 500 gram tot £ 1 per week, vooral als je begint te realiseren.


Het gewichtsverlies is geleidelijk en langzaam, waardoor het een zeer effectief dieet, omdat het de rebound-effect voorkomt. Het is ook een soort regime dat kan dienen als een voorbeeld voor het verwerven van nieuwe eetgewoontes.

Met dit dieet niet alleen op zoek dun, maar ook het opleiden van de smaakpapillen en maak bewustzijn, wat handig is om voedingsmiddelen te consumeren als deze kan het optreden van een aantal te voorkomen CVD.

Ik hoop dat ik was behulpzaam.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha