Hoeveel calorieën je verbrandt in een uur van yoga?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 19


Je bent een maniak yoga? Heeft u zweren bij yoga als een manier om uitgebreide gezondheid en welzijn te bereiken? Als u wilt afzwakken van de retoriek en proberen om gemoedsrust te bereiken, dan is yoga is de beste oplossing! De asana's gedraaid en meditatietechnieken hebben veel fysieke en mentale voordelen.

Echter, yoga kan je helpen flab verliezen? En dat is de yoga-techniek meer effectief voor gewichtsverlies? Lees verder om erachter te komen!


Calorieën verbrand in Yoga:

Jill Lawson, oprichter van Yoga Lawson, zegt: "Als de methode voor het testen van het calorieverbruik is alleen gebaseerd op de hartslag, zodat Bikram hot yoga en andere klassen konden de hitlijsten als de stijlen van yoga dat je meer calorieën te verbranden."

Echter, een hogere hartslag niet vertaalt in meer calorieën te verbranden. Andere factoren kunnen verhogen van uw hartslag, calorieën te verbranden zonder (1).

Zo, nu weten we dat de hartslag en verbrande calorieën zijn niet afhankelijk van elkaar, kijken we naar de verschillende stijlen van yoga en ook merken hoeveel calorieën doet elke verbranden stijl.

Meestal kan de uitvoering van yoga helpt je rond 100-450 calorieën te verbranden in een uur, afhankelijk van de stijl, de pose, en de persoon.

Hatha Yoga:

Een sessie van een uur van deze vorm van yoga helpt om 189 calorieën te verbranden. Hatha Yoga is de meest populaire vorm van yoga in het Westen. E 'de fundamentele beoefening van yoga houdingen. Hoewel het misschien lijkt te vertrouwen op continue beweging, met een evenwichtige houding is ook een belangrijk kenmerk van hatha yoga. En 'de beste optie voor mensen die willen yoga verkennen en uitvoeren van een ontspannende workout (2).

Ashtanga Yoga:

Het helpt je 351 calorieën te verbranden in een uur. Power Yoga of Ashtanga Yoga combineert ademhalingstechnieken met een reeks houdingen. Ashtanga Yoga verbetert de gezondheid van de bloedvaten en helpt om de geest te ontspannen. Tijdens de training, moet u een strikte volgorde van de houdingen volgen. Ashtanga Yoga helpt om het bloed te zuiveren door het creëren van 'interne warmte' dat de toxines en andere deeltjes van afvalstoffen in je lichaam (3) verbrandt.

Bikram Yoga:

Het helpt je 477 calorieën te verbranden in een uur. En 'de beste versie van yoga, als u op zoek bent om gewicht te verliezen. Een sessie van Bikram Yoga kan duren tot 90 minuten. U moet de 26 posities en twee ademhalingsoefeningen lopen, in een verwarmde ruimte om spier flexibiliteit te verbeteren. De toegenomen zweten helpt ontgiften het lichaam (4).

Vinyasa Yoga (Yoga Flow):

Helpt om 594 calorieën te verbranden. Vinyasa Yoga of yoga houdingen stroom heeft vloeistoffen. Het is voortdurend in beweging, die ervoor zorgt dat de calorieverbranding continu. Vinyasa yoga is niet stijf, en volgt niet een vooraf bepaalde volgorde. U kunt zich verheugen op een andere routine elke keer (5).

Kijk Uit:

Vergeet niet dat yoga-oefeningen hierboven slechts complementaire technieken en je moet ze combineren met andere oefeningen om het beste effect. Yoga is een grote vorm van oefening en die bijdraagt ​​aan het programma van het gewichtsverlies. Het is een holistische workout voor lichaam en geest.

Als yoga heeft me geholpen om gewicht te verliezen, deel uw informatie regime van yoga met ons door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha