Hoeveel calorieën helpt Surya Namaskar branden?Willen om gewicht te verliezen, maar niet op de gebruikelijke manier van gewichtheffen of zweten in de sportschool? En u wilt uw lichaam flexibel in het proces te maken? Dus de oude yoga-praktijk van Surya Namaskar is het een voor jou!

Surya Namaskar is erkend als een van de mooiste en meest eenvoudige technieken om gewicht te verliezen. En 'oude, krachtige en iets dat is geoefend voor vele eeuwen. Maakt het lichaam soepel, fit en sterk. De meeste deskundigen hebben beweerd dat Surya Namaskar verhoogt ook de stofwisseling en helpt bij de opbouw mager spieren. Nauwelijks zou u het vinden van een workout deze dagen dat zulke geweldige resultaten in een korte tijd biedt!


Dus, zonder verder oponthoud, over de manieren waarop u kunt gewicht te verliezen met deze techniek en ongelooflijke oude yoga!

Wat is Surya Namaskar allemaal over?

Surya Namaskar is ook bekend als Zonnegroet in het Engels. Het is een gemeenschappelijk reeks 12 lichaamshoudingen. Elk van deze asana wordt uitgevoerd vóór uitrekken, de rechterkant van het lichaam, gevolgd door de linker. Dit is een ronde van de zonnegroet. 12 ronden, dat wil zeggen een reeks van 24 houdingen moet gebeuren. Deze asana's hebben een fenomenale impact op de keel, borst, hart, maag, darmen en benen. In eenvoudiger woorden, Zonnegroet of Surya Namaskar is een full body workout op zich. Posities in Surya Namaskar, variërend van buigen en buigen naar de rekken van de spieren, terwijl continu en ritmisch uitademen. Hiervoor hebben deskundigen Surya Namaskar Yoga gebaseerd power yoga genoemd. Power yoga is gewoon om grotere voordelen voor de gezondheid te bereiken in minder tijd. Dus, als je het houden erg druk of wilt om gewicht te verminderen in minder tijd, is deze workout yoga voor jou bedoeld.

Net als elke andere asana's, moet Surya Namaskar worden beoefend op een lege maag. U moet minimaal een interval van twee uur te houden tussen het eten en het uitvoeren van Namaskar. Het ideale moment om te oefenen Surya Namaskar is tijdens de vroege ochtend, en dit moet worden gedaan in de voorkant van de rijzende zon. Surya Namaskar is bedoeld om je geest, lichaam en ziel uit te lijnen. De 12 houdingen ritmisch uitgevoerd in een reeks en worden gesynchroniseerd met de ademhaling. En nu voor de details over Surya Namaskar verbrande calorieën.

Hoe Surya Namaskar om gewicht te verliezen?

Om gewicht te verliezen met de hulp van Surya Namaskar, de volgende in je dagelijkse schema. Dit moet zeker van nut zijn!

Leer alle stappen die onder Surya Namaskar vallen. Er zijn twaalf poses in totaal en je nodig hebt om uit te voeren met precisie. Het is belangrijk om te leren om te doen Surya Namaskar op de juiste manier, als je wilt afvallen. Het duurt ongeveer 30 minuten tot een uur alle poses voltooien tegelijk.

U moet dagelijks doen tegelijkertijd. Dit zal u helpen gewicht te verliezen sneller. Als u wilt gemotiveerd gedurende de yoga routine te blijven, probeer een aantal ontspannende muziek en zacht. Zorg ervoor dat het niet iets te hard of funky. Klassieke muziek zou een grote keuze in dit geval te zijn.

U moet de procedure uit te voeren op een langzame en gestage tempo. Als u net begonnen met yoga te leren, zou het ongeveer 15 dagen duren om alle poses te voltooien. Het zal ook kracht op te bouwen en krijg slank sneller dan je denkt!

Als je eenmaal genoeg kracht hebt opgebouwd, verhoging van het aantal ronden je doen! Je kon Surya Namaskar oefenen voor ongeveer zes dagen per week en doe een totaal van 12 ronden.

U moet de praktijk eindigen met vijf minuten van rekoefeningen of ontspanning poseert als Savasana.

Calorieën verbrand in Surya Namaskar:

Studies hebben aangetoond dat een minuut van de zonnegroet helpt verbrandt 79 calorieën. Door middel van onderzoek werd aangetoond dat een volledige ronde van Surya Namaskar duurt ongeveer 3 minuten en 40 seconden in te vullen. Daarom kan de calorieën verbrand in een Surya Namaskar maximaal 191 calorieën. Dit resultaat kan echter variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn respectieve lichaamsgewicht en andere kenmerken.

Het is een bekend feit dat een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën. Dus als je wilt om een ​​pond te verminderen elke week, moet je verbrandt ongeveer 250-500 calorieën per dag. Met behulp van deze gegevens, een persoon van gemiddeld gewicht werking

  • 18 minuten van de zonnegroet om 250 calorieën te verbranden,
  • 25 minuten tot 350 calorieën
  • 40 minuten en 500 calorieën respectievelijk.

Yoga Beginners beginnen meestal met vier rondes van Surya Namaskar die krijgt tot ongeveer 55 calorieën te verbranden. De telling moet geleidelijk worden verhoogd rekening houdend met uw vermogen lichaam. 12 rondes van Surya Namaskar verbrandt ongeveer 156 calorieën die gelijk is aan het doen rigoureuze oefening in de sportschool voor een uur. Sommige deskundigen ook de praktijk van yoga 100 Namaskar in elke sessie. Echter, je moet strikt onthouden van het overdrijven van de asana. Tel uw ideale Surya Namaskar om calorieën te verbranden moet worden beschouwd, rekening houdend met de hartslag, uithoudingsvermogen en kracht. Omdat de posities in Zonnegroet improviseren, afhankelijk van de individuele lichaamsbouw, kan gestart worden door iedereen die wil om calorieën te verliezen snel. Toch moet beginners de asana's uit te voeren onder toezicht van deskundigen om de maximale voordelen te krijgen.

tips om te onthouden:

Er zijn ook enkele tips die u misschien regelmatig herinneren tijdens de training Surya Namaskar. Dit zal zeker helpen om snel gewicht te verliezen!

Probeer Surya Namaskar oefenen in de ochtend. Je maag leeg tijdens de vroege uren van de ochtend, en volgens deskundigen van yoga; je moet niet alles voor ongeveer 4 of 5 uur voor Surya Namaskar eten.

Elke ronde van Surya Namaskar zal een totaal van 10 calorieën te verbranden. Op deze manier kunt u gemakkelijk verbrandt ongeveer 145 calorieën in een routine van veertig minuten.

Je moet het uitvoeren van elke beweging zo traag. Vergeet niet aardig te zijn. Niet vertragen teveel.

Voor je begint, doe een paar stukken van het voorverwarmen. Dit zal u helpen te verlichten in de routine van yoga en blessures te voorkomen.

Je kon de mantra Surya Namaskar zingen als het luisteren naar muziek is niet voor jou.

Als u wilt snel resultaat, zijn zes groepen van Surya Namaskar. Dit zal uw lichaam flexibel te maken en kracht op te bouwen. 108 rondes moet meer dan genoeg zijn voor het vergieten van extra kilo's. Echter, forceer jezelf niet tijdens de training. Yoga moet niet voel je je gestresst of gespannen.

Surya Namaskar of Zonnegroet wordt niet alleen beoefend calorieën te verbranden. Het biedt een scala van andere voordelen zoals het verbeteren van de flexibiliteit spieren, het versterken van de quadriceps, rug en bovenlichaam, het verhogen van de ademhaling capaciteit, het verbeteren van de cardiovasculaire werking en stimuleert de spijsvertering. Het geeft ook verlichting van mentale inspanning, emotionele stress en angst. Om samen te vatten, Surya Namaskar is de mantra om kalm te blijven, gezond en fit.

Yoga is er al sinds mensenheugenis geweest, en niets kan het verstandiger zijn om te kiezen om gewicht te verminderen!

Heeft u oefenen Surya Namaskar? Heeft geholpen je gewicht verliezen? Laat het ons weten in de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha