Hoeveel calorieën hebben MandarijnCalorische waarde van de mandarijn

Als u nodig hebt om gewicht te verliezen, Mandarijn is een citrusvrucht die het grootste deel van het jaar kan tekenen, en heeft nutritionele eigenschappen die u kunnen helpen gewicht te verliezen. Terwijl bevat belangrijke werkzame bestanddelen te verkrijgen, is het ook noodzakelijk om te weten hoeveel calorieën, want op deze manier zul je weten hoeveel je eet te voorkomen dat de calorische waarde alles wat je mag per dag.

Het mandarijn is een groot pand met fruit om gewicht te verliezen, vezels en antioxidanten, maken het een ideale plek om verschillende citrus ontwikkelen bereidingen en lichte recepten.


Maar deze afslankende voordelen, moet u weten hoeveel calorieën Mandarijn, om te zien hoeveel je kunt eten, en hoe het invloed op uw calorische waarde totale calorieën is ingeschakeld.

Het calorische waarde van het Mandarijn een is laag in vergelijking met andere voedingsmiddelen. Dit voorziet in een 40 calorieën/100 gr. Fruit. De voorgestelde service is mandarijn gemiddeld 150 gr, die ongeveer bijdragen 60 calorieën.

Als je dit te overwegen calorische waarde, kunt u snacks mandarijn of dessert eten. Ook kunt u eten voor een hoofdmaaltijd, om het verzadigingsgevoel te verhogen, onderdrukken honger en houden u van het eten van andere levensmiddelen die van nature hoog in calorieën en vet.

Het mandarijn kan ook een goede snacks vervanging, kunnen uw kinderen of uzelf te nemen naar school of werk.

Ook vergeet dat niet Mandarijn is een grote bron van vitamine C, vitamine B en zink. Alle micronutriënten antioxidanten die verbeteren de vetverbranding. Vergeet ook niet dat deze vrucht heeft kalium, een mineraal dat stimuleert diurese en kunt u een maken vochtretentie verminderen.

De voordelen die Mandarijn in een dieet om gewicht te verliezen zijn veel, en je kunt zelfs drinken thee. Het is belangrijk dat je bedenkt dat als u last heeft van darmproblemen, kunt u abdominale irritatie te voorkomen, verwijder de schil en verwijder het witte gedeelte, dat de segmenten van de Mandarijn dekt.

Het mandarijn is een populaire vrucht met grote Nutritionele voordelen en dieet-, niet te missen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha