HOE ZIJN PRACHTIGE? TOP 7 ADVIES AAN LIPPEN HOUDEN PRACHTIGE WINTERHOE ZIJN PRACHTIGE? TOP 7 ADVIES AAN LIPPEN HOUDEN PRACHTIGE WINTER

Zachte, mooie lippen kan het brandpunt van je gezicht, maar wat als je gesprongen en droog zijn? De lippen van de zachtste, meest transparante huid op ons lichaam, dus is het belangrijk om ze goed te behandelen. Vermijd onaangename gesprongen lippen in de koude maanden vooruit volgende tips lip schoonheid eenvoudige, lage kosten, en om te zoenen deze winter;):

Dat vrij veel zegt het al-vermijd deze schadelijke gewoonte! Hoewel het misschien een goed gevoel op dat moment in de tijd, zal het alleen maar leiden tot droge lippen die zijn meer geneigd om te breken en verergeren hun uiterlijk. Zo sterk als het verlangen kan zijn, vermijd je lippen likken, totdat u in staat om enkele lippenbalsem te krijgen.


Als je lippen zijn zeer droog en zeer schrale, niet alleen uw lipstick kijken onaantrekkelijk cakey, maar ook infecties van de lippen en bacteriën verspreiden veroorzaken. In dit geval kan exfoliëren je beste vriend te worden, maar in gedachten dat je moet heel voorzichtig te zijn met je lippen te houden. Draaien wat warm water op een schone doek, olijfolie toe te passen op het en wrijf de lippen met het aan de losse huid schilferen maken. Zorg ervoor dat u niet uw lippen bloeden, super lief! Na een paar minuten van massage lip, breng dan een beetje 'olijfolie, shea boter of kokosolie op mijn lippen en wacht ongeveer 20 minuten voor het aanbrengen van een make-up.

Wanneer u begint met de truc te doen, breng dan een lippenbalsem of een lippenbalsem op je steenbolk voor, doe het voordat je iets anders doet. Hoewel toepassing van alle andere schoonheidsproducten, zoals foundation, mascara en wenkbrauwen gel, wordt uw lippenbalsem tijd te genieten in uw lippen, waardoor een zacht en glad voor lippenstift glijden.

Het hebben van een routine vochtinbrengende crème voor de lippen is net zo belangrijk als wat je hebt op het gezicht en de rest van het lichaam. Omdat de lippen kunnen ook aantonen leeftijd net als de huid doet elders, is het belangrijk om ze regelmatig te behandelen met een hydraterende lippenbalsem, vooral 's avonds voor het slapen gaan. Sommige lippenbalsems en lippenstift hebben irriterend in hun ingrediënten, dus het is van cruciaal belang om een ​​natuurlijke hydraterende lippenbalsem kunnen de gezondheid en het uiterlijk van uw kever te verbeteren. Als u niet beschikt over een lippenbalsem of lippenbalsem handig, kun je je lippen hydrateren met behulp van uw oogcrème gebruikelijk zal soortgelijk werk doen.

Het drinken van veel water helpt hydrateren de lippen van binnenuit. Als voor de rest van je lichaam en de huid, houden de lippen gehydrateerd zorgt ervoor dat uw meerval gezond en vol, en minder gevoelig voor droogte drinkwater moet altijd de nummer een schoonheid tip. Zorg ervoor dat u veel vitamine B-rijke voedingsmiddelen als goed, want het draagt ​​ook bij aan de gezondheid van uw lippen. Vermijd zoute voedingsmiddelen, of ruw schuren lippen zonder dat we het weten.

Houd een oogje op balsems en lippenstift die shea boter, jojoba olie, aloe vera, glycerine, bijenwas, vitamine E en kokosolie bevatten. Al deze ingrediënten bevatten componenten die voeden en hydrateren de lippen natuurlijk. Het gebruik van bijenwas bindt vocht aan de huid en in het algemeen, is de afwezigheid van andere stoffen in de conditioner.

De beste manier om zijn lippen te genezen waren slecht gebarsten en schrale is om meteen het hoofd naar de bron, jojoba-olie, kokosolie, shea boter of biologische honing rechtstreeks op je lippen om scheuren te dichten en te tekenen onmiddellijk vocht. Honing is een van de grootste zegen van de natuur, en niet alleen hydrateren je lippen, maar ook onmiddellijk beginnen te werken aan het creëren van een educatieve omgeving voor huidcellen te hergroei beginnen.

Hoewel het soms makkelijk om te vergeten onze lippen, om gelijke tred te houden met een gewone hydraterende routine, blijven gehydrateerd en kijk uit voor balsem en lippenstift gezonde ingrediënten, kunt u het uiterlijk van mooie zachte lippen de hele winter te krijgen.

Ik hoop dat u deze beauty tips voor de lippen lippen om te zoenen behulpzaam. Voel je vrij om je tips en suggesties over hoe je mooie lippen te houden in de winter deel van de reactie hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   0
Maart 30, 2015 | 00:46:58 | later 2 uur

Zeer mooie post, verrassend. zijn heel verschillend van andere plaatsen. Veel dank voor het delen

  4   0
Maart 30, 2015 | 06:55:48 | later 8 uur

Geniet van uw site!

  2   0
Maart 30, 2015 | 13:59:33 | later 15 uur

Een goed advies!

  0   2
Maart 30, 2015 | 21:07:49 | later 22 uur

Website Ongelooflijk!

  4   0
Maart 30, 2015 | 23:40:30 | later 1 dag

FYI, ik heb je nieuwe dingen hier op een regelmatige basis. Uw schrijfstijl is geweldig, keep up the good work!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha