Hoe zich te ontdoen van spataderen nature?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Joshua ganderson

Wat zijn spataderen of spataderen?

Spataderen worden veroorzaakt door verwijde bloedvaten nabij het oppervlak van de huid of slijmvliezen. Ze zijn vergelijkbaar met spataderen, maar ze kleiner. Spataderen zijn vergrote aderen blauw of rood en verdraaid, maar spataderen zijn veel kleiner en dichter bij het oppervlak van de huid. Ze verschijnen rood of blauw van kleur en lijken op boomtakken of spinnenwebben, vandaar de term "capillaire".


Zwakke of beschadigde kleppen in de aders de primaire oorzaak van een dergelijke aandoening. Zwakke aderen veroorzaken bloed om terug in de aderen gaan lekken en zich ophopen waardoor ze groter lijken. Aangezien deze aders verantwoordelijk bloed uit het lichaam te dragen naar het hart wordt het bloed in het onderste deel van het lichaam teruggeduwd naar het hart tegen de stroom van zwaartekracht door de aderen.

Andere redenen die spataderen veroorzaken op de benen zijn:

Erfelijke:

De meeste mensen hebben spataderen rennen de generaties binnen de familie.

Leeftijd:

Als je ouder draaien, kan de aderen verzwakken en het risico de kans op het ontwikkelen van spataderen.

Zwangerschap:

Een veelvoorkomende reden, wanneer het bloed in het lichaam sterk verhoogd, waardoor de aderen te vergroten.

Obesitas:

Overgewicht legt extra druk op de aderen die bloed naar het hart leidt tot aderen spin.

Hormonale veranderingen:

Hormonale veranderingen in het lichaam tijdens de puberteit, zwangerschap en menopauze kan ook leiden tot deze aandoening.

Gebrek aan beweging:

Verblijft nog steeds in een positie kan de aderen dwingen om hard te werken om bloed te leveren. Terwijl u zit of staat voor een lange periode, het zet druk op de aderen en eindigt in een dergelijke voorwaarde.

How to Get Rid van spataderen Natuurlijk:

Wordt meestal gevonden op de benen, enkels, kuiten en dijen, kunt u een aantal natuurlijke manieren om zich te ontdoen van spataderen op de benen te vinden. Hier ligt de nadruk op natuurlijke remedies die de circulatie verbetert en effectief reinigt de regio.

Voor James Heilman, MD (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Krijg je bloedsomloop systeem beter te werken, meestal in uw regio benen. U kunt kijken voor de beste resultaten wanneer u genieten van activiteiten zoals wandelen of intense lage-do huishoudelijke taken, evenals toning oefeningen van de benen.

Verheffen je benen tijdens het slapen of rusten, zelfs de posities veranderen of blijven bewegen rond om de bloedsomloop te verbeteren om spataderen te voorkomen.

Afvallen om de druk op de benen te verminderen en zich te ontdoen van deze aandoening.

Dagelijkse massage doet wonderen om de bloedsomloop te verbeteren en dit probleem te verminderen.

Steunkousen verbetert de bloedsomloop, verstevigt haar benen en biedt broodnodige comfort. Voordat ze draagt, moet u een arts te raadplegen.

Een goed en gezond dieet dat antioxidanten en citrusvruchten bevat kan wonderen doen voor uw lichaam en uw gezondheid te verbeteren aderen ook. Knoflook en gember, de andere helpt breken fibrine, dat verantwoordelijk is voor de vorming van een moeilijke omgeving klonterig spataderen.

Een eenvoudige huis remedie - rub appelazijn op het getroffen gebied gedurende 30 minuten vermindert effectief de verschijning van spataderen.

Deze spataderen natuurlijke behandeling geeft je de broodnodige opluchting en bij voortzetting van de praktijk zal je een enorme verandering te vinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha