Hoe zich te ontdoen van roos behulp bakpoeder?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 25, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Stel je voor dit scenario. Je wordt wakker in de ochtend en borstel je haar en zie vervelende witte vlokken vallen haar. Wat is uw onmiddellijke reactie ?. Je zou willen dat je schreeuwen om hulp! Maar het is al te laat.

Nog net niet in paniek. Roos is moeilijk om zich te ontdoen van, maar niet onmogelijk. Met de juiste en reguliere zorg, roos kan worden eens en voor altijd uitgesloten. Sommige van de beste remedies roos bevinden zich in de keuken.


Heb je ooit gedacht om zuiveringszout vinden om opgenomen te worden als een potentieel tussen de verschillende home remedies voor roos? Nou, het is een feit zuiveringszout is een grote remedie voor roos. Bicarbonaat verduidelijkt de hoofdhuid en helpt opruimen van de vlokken op de hoofdhuid.

Dus hoe effectief is dit zuiveringszout voor roos? Lees verder om te weten!

Was je haar met zuiveringszout

De meeste shampoos op de markt worden geladen met chemische stoffen die vocht scheur op de hoofdhuid en doet meer kwaad dan goed. Overmatig wassen met deze producten over de toonbank verhoogt roos. En binnen een paar wasbeurten zal je merken dat je haar voelt en ziet er slap. Zelfs de mildste shampoo kan je haar kroezig en droog in regelmatig gebruik maken. Dit is in feite een van de belangrijkste redenen voor haarverlies. Daarom wordt voorgesteld om naar een natuurlijk product dat niet verergeren haarverlies of de reden voor zowel haaruitval roos.

Baking soda is gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, en kost een stuk minder dan de meeste over de toonbank shampoo. Laat degenen die zuiveringszout gebruiken om je haar te wassen, en je garant staan ​​dat dit een veilig en gezond alternatief op een conditioner of shampoo op de markt. Wat nog meer? De hoge pH in natriumbicarbonaat acts op de roos en jeuk helpt verminderen de hoofdhuid ook!

Wat doet Baking Soda doen?

Zuiveringszout helpt om weg te wassen de olie en vet op je haar en laat haar zacht en schoon weer. Het absorbeert de olie op natuurlijke wijze door de hoofdhuid en dus fungeert als een droog shampoo. Zuiveringszout op de plank van de keuken kan in feite de sleutel tot een vrije en gezonde hoofdhuid vlok.

Veel mensen die hebben meer dan olieproductie kunnen profiteren van natriumbicarbonaat. In tegenstelling tot een aantal mythes die drijven op het internet die zuiveringszout kan veroorzaken en verergeren haaruitval, bakpoeder voorzichtig zuigen al het vuil en roet in het haar. Het wordt goed gebruikt door velen die styling producten gebruiken voor haarspoeling chemicaliën en stoffen achtergelaten door hen. Deze poeders afvragen verwijderen overtollige vlokken op de hoofdhuid en ook helpen om de hoofdhuid van roos in regelmatig gebruik te verduidelijken.

Natriumbicarbonaat als een conditioner

Wist u dat wanneer je je haar shampoo, helpt u schoon het haar en de hoofdhuid olie en vuil, maar als je conditioner royaal toe te passen, bent u alleen het zetten beetje 'olie weer op je hoofdhuid. Terwijl veel conditioners voeg genoeg olie kunstmatig hoofdhuid waardoor het een magneet voor al het vuil in de lucht eromheen, doe anderen niet veel doen om de talg gestript van het gebruik van chemische-gebaseerde shampoos herstellen. Beide situaties kunnen leiden tot haaruitval!

Zuiveringszout aan de andere verwijdert overtollige talg geproduceerd door de hoofdhuid en droog haar uitgebreid. Met behulp van zuiveringszout religieus ook je hoofdhuid te kalmeren en zal minder olie te produceren! Dus niet meer, slick vettig!

Tips voor het gebruik zuiveringszout:

Voeg 2-3 eetlepels zuiveringszout om een ​​kopje warm water. Roer tot er geen klontjes. Breng deze pasta op de hoofdhuid en masseer zachtjes. Laat het niet meer dan 2-3 seconden, en spoel.

Het is ook mogelijk natriumbicarbonaat in combinatie met shampoo. Begin met het maken van een overgang naar een shampoo kruiden die is zachter op je haar en hoofdhuid. Giet een beetje 'van shampoo in de palm van je hand zodra je in de douche. Voeg nu een halve theelepel bakpoeder shampoo in de palm van je hand. Mix en gebruik het mengsel als een gewone shampoo, reinigt je haar.

Als u wilt zuiveringszout als een spoeling meer regelmatig gebruikt, dan kunt u een mengsel van water en soda en winkel te maken in een oude shampoo fles. Baking soda is alkalisch in de natuur, dus wees niet ongerust als je haar ziet er slecht uit na de eerste wasbeurt. Een paar wasbeurten van de baan, en je haar zal gezonder zijn dan ooit, en je zult zien dat het niet zo veel valt als voorheen.

Om de hoge pH van zuiveringszout bestrijden, spoel je haar met appelazijn na het gebruik van zuiveringszout. Voeg gewoon een paar druppels van ACV om een ​​kopje water en spoelen.

Beide appelazijn en bakpoeder samen, helpt haaruitval aanzienlijk. U zult versteld staan ​​van de resultaten. Ze helpen niet in re-groei, maar helpen om haaruitval tegen te gaan en gerelateerde aandoeningen zoals roos, droogheid en vettigheid. Als deze voorwaarden zijn onder controle, stopt haaruitval en hervat de normale haargroei.

Een ding om in gedachten te houden bij het opvoeren om roos te bestrijden is dat geen van deze behandelingen zijn wonderbaarlijke genezingen die je zal moeten geduld om de resultaten te zien. De beste manier om roos te bestrijden is om te blijven vechten totdat hij het opgeeft en loopt weg voor altijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha