Hoe zich te ontdoen van gele nagelsAls je een liefhebber bent van glazuur en kunnen niet zonder hen, zelfs voor één dag, dan weet je waarom dit artikel werd geschreven. Ik kan amper staan ​​voor een dag zonder lak. En dit is de belangrijkste reden voor de vergeelde nagels. Jassen basis hulp, maar de kleur is onvermijdelijk, vooral met glanzend donkergroen. De plekken hebben een echte tijd om weg te gaan en haar gênant te laten iedereen zien de kale nagels. Dus hier is de perfecte oplossing voor al uw nagel vergeling nails.Homemade bleekmiddel !!! Dit is geen wonder dat je nagels witter in één keer. Je moet eens in de twee weken te doen voor het beste resultaat.

Het wegwerken van gele nagels

Laten we beginnen met de home remedies voor gele nagels:


Deze foto werd genomen vlak nadat ik verwijderd glazuur. Ik sloeg de primer dan een maand geleden in een haast en kijk naar wat ik nog heb.

Meng het sap van een halve citroen, kwart theelepel bakpoeder en een splash van Colgate tandpasta of wit. Kies een beetje 'van dit mengsel op een tandenborstel voor kinderen want het is zachter en schrobben elke nagel zachtjes voor een minuut of twee. Wees voorzichtig dat u de nagelriemen of de huid rondom het beschadigen. Laat dit gedurende 5 minuten en spoel na met water. Controleer het resultaat.

U kunt een verbetering van bijna 30-40% in de nagel kleur te zien. Zoals ik al eerder zei, zijn de nagels niet van plan om op magische wijze witter te maken in een dag. U hoeft te doen twee keer per maand. Deze methode droogt de nagels en de omliggende huid veel 'omdat alle drie ingrediënten zijn zuur. Dus ik stel voor dat je een basislaag onmiddellijk toe te passen en vervolgens masseer de huid met olie of amandel crème. U kunt dit ook doen voor uw teennagels. Geen vergeling van de nagels !!!

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha