Hoe zich te ontdoen van acne? Tips en adviesHoe zich te ontdoen van acne? Tips en advies

We hebben allemaal gezien dat de commercials voor, die een duidelijke huid en snelle oplossing beloven om uw acne in een kwestie van dagen. Verleidelijk genoeg voor een tiener worstelt om hun huid schoon te houden, of een volwassene die zich bezighoudt met het gedoe van acne. Maar we weten dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk niet waar. De realiteit is dat het een mythe dat acne 's nachts kan worden genezen, of zelfs volledig volledig genezen. Laten we wegspoelen de mythen en kijken naar een aantal verschillende remedies die werken en een paar niet te helpen bij de bestrijding van uw acne en houden de huid beter.

De eerste tip over hoe om zich te ontdoen van acne: wat u moet weten voordat betast om uw acne verhelpen, wat is de oorzaak van het. Acne wordt meestal veroorzaakt door een verstoring van de hormonen in je lichaam. Deze onevenwichtigheid leidt een overmaat olie en vervolgens verstopping van de poriën en het veroorzaken puistjes. Dat is de reden waarom acne is heel gebruikelijk in de adolescentie wanneer er veel hormonale veranderingen gebeurt. Er zijn ook enkele die zeggen dat chocolade en vet voedsel kan acne veroorzaken, maar er is niet echt genoeg onderzoek die er zijn om het te ondersteunen stevig omhoog.


Hoe zich te ontdoen van acne? Ontwikkelen van een goede huidverzorging. Zorg ervoor dat u een mild schoonmaakmiddel op een dagelijkse basis, meer in het bijzonder, een paar keer per dag. Maar volg de regel "minder is meer" met deze. Als je probeert om je gezicht tien keer te wassen in plaats van twee, het is niet van plan om uw acne sneller genezen. Als er iets, kan het je huid nog meer en erger irriteren. Enkele andere nuttige producten voor gebruik op de huid, bevattende benzoylperoxide en salicylzuur. Beide producten zijn getoond om te helpen uw huid duidelijk. Houd in gedachten dat de meeste acne behandelingen nemen ongeveer 6-8 weken effectief te worden, dus wees geduldig en niet op te geven na een week of twee, zelfs als de huid niet wordt clearing - genezing kost tijd.

Als je na 6-8 weken van pogingen producten over de toonbank veel geluk niet hebben gegeven, dan is de volgende logische stap en het beste is om naar de dermatoloog. Het laatste wat je wilt doen is voortdurend proberen om het probleem zelf op te lossen, wanneer niet in gebruik. Dit kan leiden tot littekenvorming dan noodzakelijk. Dus, maak die afspraak met uw dermatoloog. Daar wordt nagegaan geval tot geval afhankelijk van de ernst van acne. Behandelingen omvatten alles van het voorschrijven van antibiotica om de zwelling aan geboortebeperking te verminderen om de balans hormonen helpen. Zullen wij samen met u naar de beste combinatie van dingen te vinden.

Wilt u duidelijke huid en mooi, zijn er enkele dingen die je moet vermijden doen. Het grootste van alles is om te proberen "pop" een van je puistjes je. De dermatoloog heeft manieren vrijgeven sommige vloeistoffen in een veel minder taai. Het enige wat je doet is de huid te irriteren meer dan het al is.

Zodra u uw acne hebt onder controle, wilt u ervoor zorgen dat je alles wat je kunt doen om uw huid die je hard gewerkt voor te houden. Dus, hou op met uw systeem en nazorg producten die speciaal zijn ontworpen voor de huid die een beetje 'van agitatie heeft meegemaakt ook toevoegen. Nogmaals, vraag uw dermatoloog om een ​​recept en adviezen die producten die specifiek zijn ontworpen om beter te helpen het uiterlijk van uw huid wanneer het kleine littekens achtergelaten door acne problemen te krijgen. Net als bij acnebehandelingen soms deze producten niet voldoende zijn. Als dit het geval is, kan u helpen bij het oplossen van deze littekens operatief. Raadpleeg uw dermatoloog over wat is het beste voor u, maar chirurgische ingrepen zoals dermabrasie kan een mogelijke manier van het succes om het uiterlijk van littekens te verminderen. Deze procedure verwijdert veilig verschillende lagen van de huid te helpen de ernst van de littekens die u kan hebben verminderen.

Nu, gewapend met het advies over hoe om zich te ontdoen van acne, bent u klaar om uw gezicht te zetten en het gezicht van uw acne eens en voor altijd. Hoe sneller je handelt, hoe sneller je zal cool, licht en mooi gezicht.

Aarzel dan niet om uw suggesties over hoe om zich te ontdoen van acne in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

Over de auteur:

Dr. Zena H. Gabriel heeft een minimalistische aanpak te helpen zijn patiënten bereiken van een natuurlijke, mooie huid. Zena is beschreven als de ervaren arts op twee plekken Neutrogena vakbonden als een expert in de dermatologie en is nu oefenen op Ulmer Dermatology.

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  1   0
Mei 12, 2015 | 17:48:53 | later 1 uur

Hou tips!

  4   2
Mei 12, 2015 | 23:44:18 | later 7 uur

Wat is er aan de hand Ik ben nieuw op dit, struikelden ik bij deze Ik heb ontdekt is positief nuttig en hielp me uit hundreds.I hopen om te leiden en help andere gebruikers zoals zijn geholpen me.Very goede baan

  2   1
Mei 13, 2015 | 03:49:40 | later 11 uur

Ik was deze blog aanbevolen door mijn neef. Niet zeker of dit is geschreven door hem als geen ander dit soort diepgaande over mijn problemen kunnen weten. Je bent geweldig! Bedankt!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha