Hoe zich te ontdoen van acne op je rug?Hoe zich te ontdoen van acne op je rug?

Acne is al erg genoeg als je op het gezicht, maar vaak de infectie zich uitbreidt naar de hals, borst en rug. De fundamentele stappen te nemen als het gaat om deze aandoening vaak pijnlijk zijn hetzelfde als u zou doen voor acne op het gezicht: goede hygiëne en regelmatige hydratatie. In het geval dat je nog nooit hebt acne op het gezicht had, maar is nu vechten met de verscheidenheid van de lichamelijke conditie, hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken.

1. Scrub zachtjes

Als je acne, peeling nog belangrijker dan voorheen. Dus onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van acne op je rug is om een ​​loofah of een spons te exfoliëren, maar rekening mee dat je niet te hard moeten doen gebruiken, anders dat acne verergeren. Ook moet je de douche gel niet overdrijven en, indien mogelijk, ga dan naar een douche olie. Acne kan worden veroorzaakt door een verhoogde productie van talg, maar je doet geen goed als je je huid droog. In feite zal dit alleen maar erger.


2. Het eten van rechts

Een andere belangrijke tip over hoe om zich te ontdoen van acne op je rug is naar rechts te eten. Hoewel het misschien niet wetenschappelijk bewezen buiten twijfel dat bepaalde voedingsmiddelen hebben een bijdragende rol in acne, het is altijd een goed idee om te verblijven op het gezonde pad. Met de tijd, kunnen we de gevoeligheid die we hadden niet eerder ontwikkelen, en een daarvan kan een gevoeligheid chocolade of gebraden kip, bijvoorbeeld. In ieder geval, deze zijn voedingsmiddelen die je kunt doen zonder, of op zijn minst je kunt proberen om minder vaak eten.

3. Vermijd de zon

Veel mensen geloven dat de beste zorg voor hun rug acne is om te zonnen en laat haar stralen hen zorgen, letterlijk verbranden. Als u denkt over wat we nu weten van de zonnestraling, UV-stralen meer in het bijzonder, zul je al snel zien waarom dit is geen goed idee. Op zijn minst de UV-stralen van de aandoening verergert, en dit naast een verhoogd risico een soort kanker van de huid en maakt de huid sneller verouderen.

4. Verkoop

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne op je rug is om zout te gebruiken. Zeezout, meer precies. Er zijn twee manieren om het gebruik van de gunstige effecten van zeezout maken. Als je geluk hebt om te leven in de buurt van een strand, maak er een gewoonte van te dompelen in het water wanneer het weer het toelaat. Anders, koop een beetje 'van zout uit de supermarkt en genieten van een zoutbad. U vindt er een paar kopjes zout gemengd in water nodig. De onderzoekers zijn van mening dat het effect van zout op acne kan te maken hebben met de neiging om de verspreiding van bacteriële kolonies te stoppen.

5. Olijfolie

Van nu af aan een aantal zelfgemaakte remedies die gevonden kunnen worden in elke keuken. Olijfolie is goed voor vele dingen, en acne is een van hen. Hier zijn onze suggesties over hoe om zich te ontdoen van acne op de rug: een massage met olie, met behulp van een back scratcher met een handdoek, waar je een voldoende hoeveelheid olijfolie. Masseren van de getroffen door acne gebieden, laat staan ​​voor vijf minuten voor het reinigen van overtollige overgebleven. Er is een goede kans dat uw huid rond zal absorberen.

6. Havermout

Havermout is een natuurlijke moisturizer en heeft ook een kalmerend effect op de geïrriteerde huid, dat is waarom het vaak wordt gebruikt in maskers voor huidirritatie. Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne op je rug of je havermout gebruiken in een vorm of een bad nemen havermout. Hiervoor moet u drie eetlepels fijngemalen havermout en een stuk stof om de behandeling te zetten. Dan zet de havermout in een bad vol warm water en en zijn te vinden in het voor ongeveer een half uur, herinneren aan de zak met haver persen van tijd tot tijd om de sappen vrij te geven.

7. Citroensap

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne op je rug is om citroensap vers geperst gebruiken. Citroensap is een verdelger puistje, maar niet de meest zacht voor de huid. Als je dapper genoeg of ziek van uw acne getroffen in de spiegel weer voelen, knijp een citroen en het sap direct toe te passen op gebieden met acne, met een spons of een wattenstaafje. Het zal branden voor een tijdje ', maar dit is omdat het de hel uit je puistjes maar niet zo agressief als de zon zal branden. Laat de baan sap voor een half uur, dan afspoelen en een beetje 'van moisturizer of een beetje' van olijfolie toe te passen. Als u niet helemaal tevreden met de resultaten na de behandeling, weer in een paar dagen.

8 eiwitten

Eiwitten zijn een van de gemakkelijkste zelfgemaakte maskers kunnen er - net nodig hebt om ze te verslaan een beetje ', dan van toepassing. Hetzelfde geldt voor de rug en borst, waar je acne kan hebben. U hoeft niet om zweep tot schuim, een minuut eenvoudig bevriezing oke. Breng vervolgens of doek, die zal fungeren als een soort van de verpakking, of met de handen. Laat staan ​​voor 20 minuten. U krijgt jeukende krijgt als blanken beginnen te drogen en draai de huid, maar dragen. Eiwitten zijn rijk aan eiwitten en collageen, waardoor de huid te regenereren. Het effect van het drogen zal zorg dragen voor de infectie.

Hoe zich te ontdoen van acne op je rug? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha