Hoe zich te ontdoen van acne littekens? 10 TIPSHoe zich te ontdoen van acne littekens? 10 TIPS

De huid op de schouders heeft een hoge concentratie van klieren die natuurlijke olie afscheiden en omdat de schouders gewoonlijk onder kleding, dat de olie tezamen met de dode cellen van de huid kunnen in de poriën van de huid verstoppen hen en worden besmet, die de oorzaken van acne. Acne kan iedereen op elke leeftijd, maar is vaak het meest ernstige tijdens de adolescentie, wanneer de hormonen lopen rellen in ons lichaam. Acne kan worden behandeld, of kan opruimen op zijn eigen, maar kunnen littekens en vlekken op de huid te verlaten en de littekens kan pijnlijk zijn, vooral tijdens de zomermaanden, wanneer u wilt badpakken of backless top te dragen. Als je je schaamt voor acne littekens te voelen, lees dan deze tien tips over hoe om zich te ontdoen van acne littekens achter. Voor milde gevallen van acne terug, hebben we een aantal natuurlijke behandelingen die plekken en littekens vervagen, maar voor de meest ernstige gevallen, waar de huid is geworden ontpit, één van de medische procedures we hebben beschreven wellicht meer geschikt.

1. Citroensap

Onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van acne littekens rug is om citroen te gebruiken. Citroen sap bevat hoge concentraties van citroenzuur, die vlekken op de huid, en vitamine C in het citroensap verlichten zal ook het bevorderen van de groei van nieuwe, gezonde huid. Voor het beste effect, was uw rug eerst met warm water en milde zeep, en wrijf het citroensap in de huid met een watje, houdt het voor vijf minuten voordat het af te wassen. Wees ervan bewust, maar dat als je bezuinigingen of zweren op je rug, zal het citroensap steken en wakkeren de huid, dus wees voorzichtig!


2. gehakte tomaten

Tomatenpulp heeft een effect vergelijkbaar met citroensap en zal zachtjes bleken de huid en helpen vervagen littekens. Wrijf de gehakte verse tomaten in verschillende huid en laat het op je rug voor ongeveer tien minuten voordat het af te wassen. Net als al deze natuurlijke remedies, het zal tijd en meer sollicitaties te nemen, maar met volharding, zal deze methode helpt littekens vervagen.

3. Vitamine E olie

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne littekens rug is vitamine E, dat bekend staat om zijn helende werking en wordt vaak aanbevolen als een effectieve manier om te helpen elke vorm van littekens genezen sneller te gebruiken. Om vitamine E te gebruiken op acne terug, winning van aardolie uit vitamine E capsules, masseren zijn rug en laat het de hele nacht. Als u regelmatig herhalen, zul je al snel vervagen in uw acne littekens.

4. Sinaasappelschil

Sinaasappelschil is een andere natuurlijke remedie voor acne littekens die littekens vervagen en hen te helpen genezen. De beste manier om het sinaasappelhuid gebruiken is de schil drogen en vermalen tot poeder. Meng het poeder tot een pasta met een beetje 'warm water en breng de pasta op de rug. Laat de pasta op je rug voor ongeveer tien of vijftien minuten voordat het af te wassen.

5. Aardappelen

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van acne littekens rug is om rauwe aardappelen te gebruiken. Aardappelen bevatten een natuurlijke bleekmiddel, evenals vitamine C, die fade acne vlekken te helpen en te genezen wonden. Om de aardappelen op zijn rug gebruiken, raspen een gepelde rauwe aardappel puree en pulp en wrijf het op het getroffen gebied; laat gedurende tien minuten voor het wassen van het weer af.

6. Laserbehandeling

Voor meer ernstige gevallen van acne terug littekens, zijn er ook een aantal medische behandelingen beschikbaar, waarvan één de laserbehandeling. De laser behandeling werkt door stralen lichtpulsen op de huid dat de toplaag te verwijderen, waardoor de huid koel hieronder te genezen en regrow, die aanzienlijk vermindert de verschijning van littekens of vlekken.

7. Chemische peelings

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne littekens terug is om chemische peelings, die gebruikt kan worden op de littekens die niet te diep zijn te gebruiken. Het werkt op dezelfde manier als het doet peeling, verwijderen van de bovenste laag van de huid, zodat de nieuwe, ongeschonden huid groeien.

8. dermabrasie

Dermabrasie is een medische procedure die verwijdert de littekens op de huid met een staalborstel of spinning diamantschijf. Op dezelfde wijze als medische procedures eerder vermeld niet, het verwijderen van de bovenste laag van de huid, zodat nieuwe huid weer kan groeien. Na de behandeling, de nieuwe huid begint te groeien na ongeveer zeven dagen, maar de huid kan roze blijven voor maximaal twaalf weken na de ingreep en je zou moeten dragen zonnebrandcrème elke keer dat de huid wordt blootgesteld aan zonlicht.

9. Augmentation therapie

Augmentation therapie werkt een beetje anders, het verhogen van de huid in gebieden beschadigd door injecties van vet uit andere delen van het lichaam of collageen. Deze behandeling brengt putjes huid veroorzaakt door acne tot hetzelfde niveau als de rest van de huid.

10. Subcision

Subcision is een medische procedure die wordt gebruikt voor diepe acne littekens en meestal in combinatie met andere behandelingen, zoals litteken laserbehandeling bijvoorbeeld. In dit geval wordt het litteken chirurgisch verwijderd, waardoor de huid mogelijk maakt om opnieuw te genezen en hoogte van de omringende huid.

Als je serieus probleem met acne littekens, moet u uw arts te raadplegen voordat u probeert behandelingen auto.

Hoe zich te ontdoen van acne littekens achter? Wat zijn uw beste tips?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha