Hoe ze een vrouw te voltooien? 8 GEFELICITEERD dat vrouwen vaak offensiefHoe ze een vrouw te voltooien? 8 GEFELICITEERD dat vrouwen vaak offensief

Iedereen houdt om complimenten te krijgen, maar vrouwen zijn redelijk goed, soms, meer in het woord te lezen, dat we serieus. Zelfs de meest goedbedoelende, onschuldig commentaar kan worden opgevat en laat de zogenaamde werkgever compliment af wat de hel ze zei kwetsen. Hoewel sommige complimenten zijn makkelijker dan anderen om het verkeerde pad te nemen, dus hier zijn acht complimenten die het best vermeden worden, of het kan worden genomen als beledigingen:

1. Je hebt een grote persoonlijkheid

Wat is er mis? Het klinkt als een perfecte aanvulling op iemand te geven, maar het is gemakkelijk gemaakt op de verkeerde manier. Een meisje kon echt slim, fun loving meisje, maar ze wil nog steeds weten dat ze ziet er prachtig uit. Dus wat doe jij hier zegt? Het kan iets als: 'Maak je geen zorgen dat je niet het uiterlijk, je persoonlijkheid te vergeven hebben?'


2. Je bent mooi en knuffelig

Gezellig, is een slecht woord! Chubby snoezige betekent dat in het beste geval of in het slechtste geval vet. Knuffelig ook het type duidt op een gebrek aan intelligentie. Je bent in principe het vergelijken van een meisje om iets als een teddybeer. Iets dat is zacht, samendrukbaar en niet echt slim.

3. Je bent mijn mooie kleine 'ding

'Nee, ik ben niet weinig, ik ben niet een levenloos voorwerp, noch heb je!' - Dit is hoe je meisje zal reageren op dit compliment. Een compliment dat de eigendom suggereert van een meisje gaat pijn doen, maar je zou denken dat klinkt zoet.

4. vlek goed

Ok, dus we weten wat je hier wilt zeggen, maar het zou niet 'Je ziet er prachtig uit vanavond', om een ​​beetje 'beter? Wat je echt vertellen van een dame met dit compliment is dat ze ziet er meestal als een complete ramp, maar wel een beetje 'inspanning, voor de verandering.

5. Je bent een speciaal soort persoon, anders bent u

Niemand vindt het leuk om te horen dat ze abnormaal zijn, en dat is precies wat maakt dit compliment. Het is echt gaat om een ​​meisje te vragen wat er mis is met haar, in plaats van haar een goed gevoel over zichzelf te krijgen.

6. Ik hou van een meisje die haar voedsel geniet

Niets te maken met eten, gewicht of eten is een absolute no-no! Wat je zegt te eten gaat u niet naar beneden gaan goed. U zult zeggen dat ze te zwaar, te mager of misschien is zij ook een slordige eter. Je kunt niet winnen in deze, dus vermijd het helemaal.

7. weten hoe je een goede tijd te hebben

Als een man verwachtte enkele actie vanavond slaapkamer, dan is hij net heeft geblazen zijn kansen met dit compliment. Het hele idee van wat suggereert dat een meisje is een goede tijd gal is een slechte. Het suggereert hele nacht drinken sessies en moraal een beetje 'los!

8. Ik kan niet geloven dat je single bent

Als je probeert om een ​​meisje dat ze mooi vertellen, dan is dit de verkeerde manier om te gaan. Wat je eigenlijk zegt is dat, als ze is zo mooi, wat er met haar is? Er moet een reden waarom het een vriendje niet kan vinden.

Kent u een aantal andere complimenten dat vrouwen vinden het vaak offensief?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen over hoe je een meisje in de commentaren hieronder complimenteren.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   0
Juni- 15, 2015 | 00:17:26 | later 5 uur

Hallo, Wat een prachtig bericht Tks

  0   1
Juni- 15, 2015 | 07:49:33 | later 12 uur

Dank u voor de gunstige writeup. En 'in feite was een pretpark-account is. Kijk geavanceerde meer toegevoegde aangenaam van u! By the way, hoe kunnen we communiceren?

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha