Hoe ze aan eten Halloween Party serverenBij het serveren van eten op een Halloween feest, presentatie is een van de meest essentiële elementen van succes. De gasten zou veel liever zien dat creatieve Halloween vertoning voedsel, in plaats van eenvoudige, alledaagse, wereldse gerechten en bakken van broodjes. Serveren eten Halloween scherm goed met eng, griezelig en bruto, dat onmiddellijk over te brengen het thema van uw Halloween feest en verleiden uw gasten naar uw lekkers proeven.

Begin met de aankoop van de bladen van Halloween, schalen, kopjes, schotels, lepels, vorken en servetten thema met spoken, katten zwarten, vleermuizen, monsters en nog veel meer. Zet uw gebruikelijke trays in het voordeel van trays en trays van pompoen spinnenweb.

Ijsblokjes maken groene drank vullen ijsblokjes met water en dan spuiten een druppel groene kleurstof in elk onderdeel van het ijsblokje. Laat de ijsblokjes te bevriezen in ijsblokjes groen. De afwijkende kleur is zeker om de gasten verrukken.


Doe wat snoep eetbare oogballen in uw punch bowl rond zweven en bieden een decoratieve punch voor punch.

Set props grootte menselijk skelet achter je aan tafel over je gerechten om de indruk te wekken dat de skeletten voorbereid en zijn waar het eten te geven.

Versier uw dienst met jack-o-lantaarns verlichte kaarsen en Halloween op een slecht verlichte, spookachtige sfeer portretteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha