Hoe wordt Valentijnsdag Gifts Jar personaliserenAls je aan het doen zijn een heleboel kleine potten Day is Valentijnsdag voor een aantal mensen, of zelfs alleen maar om een ​​speciale persoon in uw leven die het krijgen van een cadeau in een pot, dan kunt u dit geschenk personaliseren door het toevoegen van cadeau labels. Deze tags kunnen worden gekocht bij stationaire winkels of partij. Deze tags kunnen leiden tot Valentijnsdag thema's als het hebben van roze en rode harten, of afbeeldingen van Cupido, of ze kunnen labels die overeenkomen met de inrichting van het geschenk dat je geven aan een vriend of geliefde.

Selecteer een label voor de Valentijnsdag geschenk vaas. De kleuren en de afmetingen van het etiket worden de kleuren geven en aangebracht op het oppervlak u op het vaartuig.

Schrijf de naam van de ontvanger en een speciale boodschap die u wilt op het label op te nemen.


Veeg de pot met een papieren handdoek of een schone doek om ervoor te zorgen dat de buitenkant van de vaas is schoon en het label zal vasthouden aan de pot.

Schil de label en plaats het op de pot. Start smoothing aan een zijde van het label en de richting van de andere teneinde alle kreukels of luchtbellen in het label voorkomen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha