Hoe wordt gewogen katoenen draad?Katoenen draad is gewoonlijk gedimensioneerd gewicht maar verschillende systemen in gebruik. Mogelijke opties zijn voorzien van moderne systemen zoals metrische systemen en Tex en oude methoden zoals count katoen. Dit kan het kiezen van de juiste garen voor een project moeilijk en verwarrend. Inzicht in de verschillende systemen om katoen gewicht te beschrijven kan helpen ambachtslieden vinden van de juiste benodigdheden voor hun projecten.

Betekenis

Katoenen draad wordt gedimensioneerd in gewicht, omdat spinning aankoop van vezels uit deze maatregel, volgens Fashion Incubator. Meet de diameter van een draad is moeilijk, vooral zonder computertechnologie. Alle systemen dimensionale draad meet de hoeveelheid draad die kan worden geproduceerd uit een bepaald gewicht van katoenvezels.

Count Katoen

Het telsysteem van katoen, ook wel het systeem grootte garen, het meten van het aantal draden 840-yard die kan worden geproduceerd uit £ 1 van vezels. Hogere cijfers geven een dunne draad. Wanneer de draad gevlochten vermenigvuldigd met twee of meer draden, wordt het laagste aantal lagen toegevoegd aan de grootte van de draad. Vervolgens werd een garen gemaakt van twee dimensies garens 40 worden uitgedrukt 40/2 en zou dezelfde hoeveelheid vezels als één garengrootte 20 bevatten. Het ticket systeem in Hong Kong, het nummer is hetzelfde, maar de zelfde draad gebruikt bar none zou als 402 spreken.


Tex

De meest voorkomende modern systeem, Tex meten het gewicht in gram van een stuk draad langs een kilometer. Hogere cijfers geven een draad zwaarder in dit systeem. De grootte van de draad kan worden uitgedrukt als Tex 40 of T-40. Echter, de werkelijke draad binnen 10 gram zijn stem, aangezien de grootte van de draad wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde 10 in dit systeem.

Count Metric

Thread gewogen door metrisch maatregelen tellen van het aantal draden 1 kilometer 1 kg van vezels. Dit is ongeveer gelijk aan 1000 gedeeld door het aantal Tex draad. Zoals in het tellen katoenen hogere getallen geven een dunnere draad en lagere aantallen een zwaardere. Dit systeem kan ook worden uitgedrukt met de doek, dus je kunt niet van uitgaan dat een aantal, zoals 70/3 is metrische of katoen tellen, alleen door zijn uiterlijk. Het ticket systeem gerelateerd metric geeft de telling metriek van drie lagen instoppen hetzelfde gewicht van de draad te meten, of drie keer de telling metrische draad.

Denier

In zeldzame gevallen kan katoendraad worden gemeten met het systeem Denier, indien dit systeem wordt vaker gebruikt voor nylon. Deze draad nummers volgens het gewicht in gram van een draad 9 km lang. Hogere cijfers geven een zwaardere garen. Dacht aan discussies Denier zijn meestal geschreven met ad achter het nummer. Bijvoorbeeld kan het weefsel bagage gewicht stof om zware draad worden genoemd 1000D.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha