Hoe wordt gedaan Sewing Thread?U bereikt een naaisetje nood wanneer de knop valt overhemd en snel vervangen door de knop met een naald en draad. Dit lijkt een eenvoudige taak, en zonder complicaties die de meeste mensen niet veel aandacht te geven. De creatie van naaigaren vervaardigde echter eigenlijk een vrij ingewikkeld proces, maar die een zeer belangrijke realisatie en functionele verschaft. Naaigaren houdt niet alleen de toetsen is het ook essentieel dat de naad bevat allerlei stoffen aan elkaar. Er zijn veel eisen aan deze dunne, schijnbaar breekbare draden.

Soorten

Draad wordt geproduceerd in drie categorieën. Deze categorieën zijn vernoemd naar de materialen die ze gemaakt zijn. Synthetische draad is gemaakt van synthetische vezels zoals polyester en nylon. Draad dier is gemaakt uit vezels gemaakt door dieren, zoals wol en zijde. Draad fabriek bestaat uit plantaardige vezels, met inbegrip van katoen. Al deze soorten draad worden geproduceerd op een unieke manier en dan eindigde met de dood verschillende kleuren en wikkel de draad op rollen.

Kunststof

Discussie synthetische vezels rekt goed, krimpt niet en is zeer sterk. Polyester is een synthetische vezel die is gemaakt van bijproducten olie bleef in het proces van de productie van ruwe olie. De polyester begint als chips, die vervolgens worden gesponnen in lange filamenten. Deze lange strengen worden in elkaar gedraaid en dan uitgerekt en getest. Kwetsbare groepen worden verwijderd en de delen zijn met elkaar verbonden en sterk uitgerekt in lange draden.


Silk

Een zijderups spint een cocon afscheidende een koord van zijde uit een klier onder zijn mond. Silk kan worden verzameld terwijl de worm nog in de cocon. De resulterende vezels zijde produceert netto. Zijde kan ook worden verzameld eens een mot die uit de cocon. In dit geval wordt de resulterende fiber genoemd zijde Schappe. Nett zijde is van nature erg zacht en glad. Zijde Schappe is ruw en vereist verzachting in het proces van inzameling en productie.

Katoen

Katoen wordt geoogst in de velden en vervolgens verpakt in balen. De balen bevatten vuil en puin en moet worden afgebroken en gereinigd door een gespecialiseerde machine. Deze vezels worden vervolgens gereinigd, gekamd en gesponnen tot draden. Deze dunne draden worden samen gesponnen tot naaigaren van katoen te vormen. De draad wordt versterkt door door middel van een vlam wordt getrokken en in brand gestoken en ook door onderdompeling in natronloog.

Threads gespecialiseerd

Gespecialiseerde draden die alle drie draden: dierlijke, plantaardige en synthetische. Deze besprekingen zijn bedoeld om een ​​specifiek doel te ontmoeten en gaan door extra productie stappen. Sommige gespecialiseerde draden worden gebruikt in waterdichte kleding. Deze draden worden behandeld met chemicaliën om ze waterdicht te maken. Draad bekleding is een andere thread gespecialiseerd. Het is zeer sterk draad die is versterkt om de sterkte en duurzaamheid te vergroten. Draad kan ook worden bereikt met een combinatie van soorten vezels volgens een specifiek doel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha