Hoe wordt Diwali Vier in TrinidadHet eiland Caribische natie van Trinidad en Tobago is een uitstekende plek om de Hindu festival Diwali te vieren, omdat ongeveer 43 procent van de bevolking is van Indiase afkomst. Het Festival of Lights, zoals het ook wordt genoemd, is een nationale feestdag in Trinidad, en duurt vaak meer dan een week.

Vier Diwali in Trinidad

Gebruik een Hindoe kalender om de exacte datum van de viering van Diwali bepalen. Merk op dat de ingangsdata iets kunnen verschillen in Trinidad, omdat het festival meestal wordt verlengd tot na de traditionele vijf dagen.

Plan uw reis naar Trinidad en Tobago vooraf van Diwali, aangezien dit een belangrijke tijd om het land te bezoeken, en het boeken van vluchten en accommodatie kan snel vol. Gebruik een ervaren reisbureau om de beste deal op een vakantie pakket dat gebruik maakt van de viering van Diwali krijgen.


Aankomst in Trinidad snel, omdat veel culturele evenementen met betrekking tot de oorsprong van Diwali worden gehouden in de weken voorafgaand aan het festival zelf. Deze voorlopige evenementen, zoals de beroemde Divali Nagar in Chaguanas, ook wel bekend als het dorp van het Festival of Lights.

Koop meerdere diyas ter voorbereiding voor Diwali in Trinidad. Diyas zijn kleine klei potten gevuld met oliën die tijdens de avond feesten op steunen van bamboe worden geplaatst en verlicht. Op het hoogtepunt van Diwali in Trinidad, zijn alle wegen en openbare ruimtes gevuld met duizenden diyas, wat een geweldig spektakel kan zijn.

Zie hoe de meeste van de Diwali vieringen in Trinidad focus op de Hindoe godin van licht, rijkdom en schoonheid, bekend als Lakshmi Mata. De meeste van de gebeden en evenementen zijn bedoeld om deze godin in het geval van Trinidad en kunstwerken tegemoet en sculpturen zijn overal Mata Lakshmi tijdens Diwali.

Neem de tijd om respect voor alle vrouwen in uw familie te tonen tijdens het festival. Trinidad Diwali gebruiken om hun waardering te tonen voor de vrouwen in hun leven, met inbegrip van de moeders, vrouwen, zusters en dochters. Dit alles wordt gedaan in overeenstemming met Lakshmi Mata.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha