Hoe wordt bidirectionele ondersteuning in Vista inschakelenOndersteuning twee-weg communicatie is een soort van druk die optreedt via een lokaal netwerk. Bidirectionele ondersteuning stelt u in staat om informatie te bekijken, zoals de status van de printer en de huidige baan informatie in de dialoogvensters op het scherm, die een terugkoppeling tussen de computer en de printer. De nieuwe Microsoft Vista-gebruikers kunnen een bericht waarin staat dat de bidirectionele ondersteuning moet zijn ingeschakeld, omdat de huidige printer driver is voor Windows XP en werkt niet met Windows Vista te zien.

Open het menu 'Start'. In het zoekvak typt u het woord "printer" en druk op "Enter".

Zoek het pictogram van uw printer, klikt u met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen."


Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het venster. Selecteer vervolgens "Als administrator uitvoeren" en klik vervolgens op 'Eigenschappen voor server ".

Ga naar het tabblad "Stuurprogramma", selecteer de printer en klik op "Verwijderen". Selecteer "Remove driver en driver-pakket."

Ga naar het menu "Start", typ "appwiz.cpl" in het vak en druk op "Enter". Verwijder alle software voor de printer.

Open een browser en toegang tot de website van de fabrikant van de printer. Ga naar het gedeelte voor bestuurder downloads, die meestal wordt gevonden in het gedeelte Support. Download de nieuwste driver voor de printer en sla het op uw bureaublad.

Dubbelklik op de chauffeur om de installatiewizard te starten. Volg de instructies op het scherm om het te installeren. De nieuwe bestuurder zal bi-directionele ondersteuning mogelijk te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha