Hoe word MEER 'SAFE? 10 TIPSHoe word MEER 'SAFE? 10 TIPS

1)

Beslissen

. Ten eerste, als je niet tevreden bent over iets in je karakter of in je leven, moet je een beslissing te veranderen. En met de beslissing van het woord bedoel ik een sterke wilskracht en dacht niet alleen wishful thinking. Verandering zal komen wanneer u beslist!

2) Vind je doelen.

Neem de tijd om helder te denken over wat je echt wilt. In welk gebied of gebieden van het leven heb je een verandering wilt? Stel duidelijke doelen en je hebt een halve werk! Iemand zei eens: "De instelling van duidelijke doelen is het belangrijkste deel van het succes!" Hoe waar!


3) Stop met jezelf te vergelijken met andere mensen.

Vrouwen / meisjes vaak de neiging om andere mensen te zien. Er zal altijd iemand die groter, kleiner, dunner, grotere, met langer haar, blond of brunette zijn ... Het is zeer belangrijk dat u uw aandacht! In plaats van zichzelf te vergelijken met anderen, let op de uniciteit, waarde en schoonheid, om te begrijpen dat iedereen mooi is, anders en uniek, maar speciaal op hun eigen manier.

4) Gebruik positieve affirmaties.

Affirmaties kan helpen bij het verhogen van het niveau van vertrouwen en voel me sterker binnen. Hij koos een aantal eenvoudige zinnen die je innerlijke waarde, het geloof in je vaardigheden, het vermogen om lief te hebben en bemind te worden versterkt. U kunt een beetje 'van papier te zetten met positieve affirmaties in uw portemonnee of zet het ergens waar het in staat om elke dag te zien zal zijn. Schrijf iets als: ". Ik ben mooi en ik ben waardig van de beste" "Ik hou van en accepteer mezelf volledig" of Wanneer je leest uw affirmaties - een goed gevoel - dus het effect zal sterker zijn!

5) lezen en bestuderen van boeken, video's en audio om zelfvertrouwen op te bouwen.

Alle informatie die je geest binnenkomt invloed op je houding en stemming. Mensen die het negatieve nieuws lezen en tv-programma's negatieven neiging om pessimistisch te worden. En degenen die boeken van zelfontwikkeling te lezen, kijken naar positieve programma's hebben de neiging om meer optimistische en zekerder geworden.

6) jezelf omringen met positieve mensen en vol vertrouwen

die graag aan te moedigen op elk gewenst moment, want dit is het niveau van vertrouwen zal automatisch groeien.

7) Start om van buitenaf.

Nou, we weten allemaal dat de binnenkant is deel van ons wezen is het belangrijkste en dat om zelfverzekerd en volbracht persoon uw behoefte om op die manier aan de binnenkant te zijn ... Het grappige is dat wanneer je veranderen de "buiten" die kunnen helpen veranderen de binnenkant ook! Dus, te ontdoen van oude kleren die je niet meer te inspireren, op die manier je te ontdoen van de energie "uninspirational", en koop wat kleren, "vertrouwen", iets dat zal u helpen zich meer mooi en geweldig! U zult zien hoe uw interieur zal veranderen!

8) Maak een lijst van uw successen uit het verleden.

Het is zeer belangrijk om in gedachten te houden dat vele malen heb je al gewonnen! En ik ben niet per se over grote en grote dingen. Waarschijnlijk werd hij slagen voor een examen of een belangrijke leer je rijden of ben je begonnen naar de sportschool regelmatig. U kunt schrijven en opnemen van je overwinningen, zelfs de "kleine", en herinner me hoe geweldig je voelt wanneer je ze hebt bereikt. Deze eenvoudige oefening zal echt helpen je innerlijke vertrouwen op te bouwen.

9) Maak een lijst van uw positieve kwaliteiten.

Je bent eerlijk? Het kan zijn dat u typt? Je bent creatief? Noteer 20 positieve dingen over jezelf en kijken naar deze lijst regelmatig. De meeste mensen zich richten op wat er ontbreekt en dit zal hun innerlijke vertrouwen te onderdrukken. Beginnen focussen op je grote kwaliteiten en in staat om iets te bereiken zal zijn!

10) wet.

De actie is een zeer krachtig ding. Een vriend van mij heeft eens gezegd: "Als je wordt geconfronteerd met een probleem, kunt u alleen twee dingen doen: handelen of vergeten" Als we handelen, ongeacht het resultaat, je zelfvertrouwen groeit en angst verdwijnt. Dus het maakt niet uit wat het probleem u worden geconfronteerd - handelen!

Vergeet niet dat je unieke en prachtige persoon met een enorm potentieel en onbeperkt in je. Als je zelfvertrouwen zal groeien, zal je ware talenten bloeien!

Gelukkig blijven en schat jezelf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   1
Augustus 21, 2015 | 19:34:56 | later 8 uur

Hou tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha