HOE wimpers groeien? 5 BEAUTY TIPSHOE wimpers groeien? 5 BEAUTY TIPS

1) De natuurlijke remedies en zelfgemaakte maskers / serums kan zeer effectief in het bevorderen van de groei van je wimpers te zijn:

Masker 1:

Klit olie is bekend dat wimpers dikker en zacht te laten groeien. Meng 1 theelepel klis olie, met een paar druppels van vitamine E en wrijf dit mengsel in de wortels van je wimpers elke avond voor het slapen gaan. Voedende en hydraterende werking van deze natuurlijke behandeling zal helpen om de wimpers dikker en langer te groeien, als je het regelmatig doen.

Masker 2:

Hier is nog een schoonheidsbehandeling uitstekende zelfgemaakte en eenvoudig dat het de groei van de wimpers kan stimuleren, waardoor ze vaker en langer: Mix ricinusolie, klit olie en aloë vera sap, voeg een paar druppels vloeibare vitamine A en En daarom zet dit mengsel in een schone buis en breng het op je wimpers elke avond voor het slapen gaan. Zorg ervoor dat elk contact met het slijmvlies van de ogen te vermijden, omdat het irritatie kan veroorzaken. U kunt overtollige product te verwijderen met een wattenschijfje.


Na een paar maanden van het gebruik van deze behandelingen natuurlijke wimpers die groeien, de wimpers groeien dikker en langer.

Als je je afvraagt ​​hoe je je wenkbrauwen groeien - u kunt de dezelfde natuurlijke behandelingen te gebruiken voor dit doel.

.

2) te krullen of krullen? ... Dat is de vraag ...

Vermijd krullen je wimpers elke dag, omdat het hen zwakker kan maken en leiden tot een breuk. Ook niet je wimpers krullen met mascara, kunt u breken en schade aan uw mooie wimpers in een handomdraai.

3) Wees aardig

Altijd onthouden om aardig te zijn voor je ogen, wimpers en oogleden. Als u wilt een buitensporige daling van uw mooie wimpers te voorkomen, dan niet schieten, doe je ogen niet streng wrijven wanneer je je mascara en oog make-up te verwijderen.

4) mascara Overnachting

Laat uw mascara op je wimpers 's nachts, omdat het kan leiden tot irritatie aan de ogen en droge wimpers, zodat ze gemakkelijk breken.

5) Hoe maak je wimpers groeien met stamgasten in uw keuken?

Olijfolie - - U kunt ook onze oude vriend gebruiken om je wimpers groeien dikker en langer. Rijk aan vitaminen en andere nuttige stoffen, olijfolie is niet alleen goed voor hydraterende en voedende uw huid en haar, maar ook kunt u een goede baan te versnellen van de groei van de wimpers. Zachtjes masseren van de wimpers met olijfolie elke avond en kijken ze dikker en zacht te laten groeien ... Vergeet niet om wat op je wenkbrauwen van toepassing, want voller op zoek wenkbrauwen is nu de mode trend, die zal helpen omlijsten het gezicht en, Eigenlijk kunnen ze ook je er jonger uitzien!

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Wat zijn uw suggesties over hoe je je wimpers groeien? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   1
Mei 26, 2015 | 02:33:01 | later 5 uur

Wat een goede baan! U bent de trots van onze klasse.

  4   2
Mei 26, 2015 | 09:52:22 | later 12 uur

Super!

  1   2
Mei 26, 2015 | 18:17:48 | later 21 uur

Uitzonderlijke web-site! Ik nodig had om te vragen of ik kan eventueel webpagina's en het gebruik van een onderdeel van de website en het gebruik van een handvol factoren bijna elke schoolopdracht. Vergeet niet om mij te adviseren door middel van e-mail of niet zou het uitstekend. Veel dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha