Hoe werkt zonnebrandcrème?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 26, 2015 Admin Schoonheid 0 13


Zonneschermen zijn producten voor de verzorging van de huid, die hoofdzakelijk worden gebruikt om de huid te beschermen .De onze huid is op zichzelf een belemmering voor de interne organen te beschermen en anderszins, is erg kwetsbaar en gevoelig voor elke vorm van schade. Een van de meest bedreigende potentiële agenten voor onze huid de ultraviolette stralen die beschikbaar zijn in drie - UV-A, UV-B en UV-C. Zonnefilters beschikbaar hier het filteren van straling die schadelijk zijn voor de huid. Zonnefilters zijn beschikbaar in de vorm van lotions en crèmes, onder verschillende merken met verschillende SPF.

Hoe werkt zonnebrandcrème?

Wanneer een persoon zijn zonnebrandmiddel de ingrediënten die voor dit helpen zonnescherm aan zonlicht van de huid geven en voorkomen dat de huid van het krijgen ziekten zoals huidkanker. Sommige zonnebrandmiddelen bekend schade te beperken door het absorberen van ultraviolette stralen en blokkeren de huid bereikt. Zonnefilters zijn verschillend van zon blokken; Sommige van de zonnefilters bekend om een ​​deel van de zonnebrandcrème ook. De werking van zonnebrandcrème is afhankelijk van de samenstelling, de aanwezigheid van SPF, en de modus of de wijze van toepassing. Deze factoren worden hieronder besproken.


Samenstelling van zonnebrandcrème:

De formule voor de samenstelling van zonnebrandmiddelen is bekend dat een combinatie van bepaalde organische en anorganische verbindingen zijn. Idealiter zijn er twee typen actieve ingrediënten. De eerste anorganische deeltjes zoals zinkoxide en titaandioxide. Deze staan ​​bekend om fysiek beschermen de huid, als gevolg van rug of scatter ultraviolet licht. De andere werkzame bestanddelen zijn organische verbindingen die bekend zijn bij de huid te beschermen door het absorberen van de ultraviolette straling, en vervolgens vrijgeven deze stralen in de vorm van thermische energie. Anorganische verbinding verscheen als witte verf eerder. Echter, deze dagen als gevolg van geavanceerde nanotechnologie, zonneschermen zijn transparant en duidelijk, en toch even effectief geworden. Voorbeelden van organische verbindingen die de meest effectieve zonnebrandcrème te maken zijn Benophenones, cinnamaten en Paba.

Aanwezigheid van de SPF met een brede dekking: Hoe lang duurt zonnebrandcrème werk?

Zonnebrandmiddelen met de relevante componenten die bekend zijn bij de ultraviolette straling van de reflecterende of absorberende en zet deze om in thermische energie bestrijden, maar niet volledig doeltreffend zijn als niet alleen een breed-spectrum dekking, maar ook SPF - Sun Protection Factor. Hoewel elk zonnescherm een ​​kleine hoeveelheid van dit werk specifiek voor UVB-stralen die zonnebrand te voorkomen. Deze factor is gebaseerd op de vermenigvuldiging, waardoor de hoeveelheid SPF vermeld moet worden vermenigvuldigd met 40 de tijd dat een persoon kan in de zon zonder te verbranden bepalen. Bijvoorbeeld, indien blijkt de SPF van zonnebrandmiddelen te 10, dan is deze vermenigvuldiging wordt omgezet in ongeveer twee en een half uur. Aldus zou dit zonnebrandcrème met SPF 10 ideaal effectief twee en half uur.

Modus en de wijze van toepassing:

Zonnefilters zijn in de vorm van lotions en crèmes, en kunnen medicinale of geparfumeerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende merken en verkrijgbaar bij elke supermarkt. Omdat deze zonnebrandmiddelen de tijd nemen om zich te verspreiden en de kracht, de beste tijd om te gebruiken is een half uur voor het uitgaan in de zon of naar het zwembad. Idealiter zonnefilters water- en oliehoudende en kan dus gemakkelijk worden gewreven over het hele lichaam. Zorg moeten worden genomen om te voorkomen dat wrijven of masseren van de huid. Je moet alleen toe te passen op de huid royaal en laat de huid vrij absorbeert.

Kreeg om te weten wat zonnebrandcrème en hoe het werkt. Zonnefilters zijn een van de beste oplossingen voor het looien en zonnebrand te voorkomen, maar je moet het juiste product kiezen op basis van uw huidtype en de effectiviteit. Je moet de instructies over hoe de baan zonnebrandcrème en richtingen van het gebruik ervan te doen, om de voordelen te maximaliseren lezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha