Hoe werkt Triphala helpen gewicht te verliezen?Het gewichtsverlies is een probleem dat mensen van alle leeftijden treft. In een tijd waarin obesitas is erkend als een ernstig gezondheidsprobleem aandoening arts, hebben methoden van gewichtsverlies zijn groeiende. Ondanks het verschil in de werkwijzen van gewichtsverlies, het belang van een evenwichtige voeding blijft intact. Dieet pillen zijn de nieuwe trend voor het verliezen van gewicht snel en effectief. Maar de meeste van de dieetpillen hebben ernstige bijwerkingen en negatieve effecten op het immuunsysteem en leverschade op de lange termijn.

Ayurveda is een oude wetenschap die haar wortels in India heeft sinds de Vedische tijdperk. Het is een wetenschap op basis van kruiden en hun effecten op de samenstelling van het menselijk lichaam.


Wat is Triphala?

Triphala is een ayurvedische voedingssupplement dat helpt bij gewichtsverlies. Het bevat drie (tri) fruit (phala), vandaar de naam. De drie vruchten daarin zijn de volgende:

  • Amla of amlaki: Dit is een vrucht afkomstig uit India. Zijn wetenschappelijke naam is Phyllanthus Emblica. En 'gewoonlijk de Indiase kruisbes. En 'rijk aan antioxidanten en helpt bij het opruimen van de giftige stoffen. Het helpt om de gezondheid van de pancreas te reguleren, beheren cholesterolgehalte en helpt de botdichtheid.
  • Behada: is een vrucht waarvan de wetenschappelijke naam is Terminalia bellirica. In de traditionele Indiase geneeskunde Ayurveda, heet "Bibhitaki" en wordt vaak gevonden in Zuidoost-Azië. Helpt reguleren cholesterolgehalte in het bloed en geeft gezonde plasma, spieren en botten.
  • Harada: Het is een vrucht waarvan de wetenschappelijke naam is Terminalia chebula. Het is een vrucht-vormige moer en in hoofdzaak zeer gunstig voor het menselijk lichaam. Ayurvedische tradities, staat bekend als de universele wondermiddel. Het wordt hoog aangeschreven in de Tibetaanse geneeskunde ook.

Voordelen Triphala:

Triphala spijsvertering. Reinigt gifstoffen en helpt de functie van de regelgeving van het lichaam goed. Het helpt de lichaamsvloeistoffen normale niveaus behouden. Het helpt ook het lichaam om fit te blijven.

Triphala Weight Loss:

De voordelen voor de gezondheid en het gebruik van Triphala voor het gewichtsverlies was de eerste in de Dr Oz Show in Amerika voordat het werd erg populair. Het helpt het lichaam te ontgiften en krijgen een gezonde spijsvertering.

De eerste stappen om gewicht te verliezen is een gezond dieet en lichaamsbeweging. Triphala is een veilige en gezonde supplement dat helpt bij gewichtsverlies.

Triphala fungeert als een toner colon. Het versterkt de weefsels van de dikke darm en helpt integreren spier tonen. Dit helpt om gewicht te controleren. De dikke darm helpt het lichaam te elimineren afvalproducten. Het creëert een gezonde omgeving waarin het lichaam afval kunnen scheiden met gemak en loslaten van de giftige stoffen die zich ophopen in het lichaam. Het helpt te bestrijden constipatie en ontsteking van het spijsverteringskanaal. De enige bijwerking van deze verhoging stoelgang omdat het als een laxeermiddel. Het verlaagt ook cholesterol aanzienlijk en draagt ​​het gewicht van het water te verwijderen, waardoor de zwelling verminderen. Het werkt als een energie-booster.

Hoe te Triphala nemen om gewicht te verliezen?

Triphala is verkrijgbaar in de vorm van tabletten of vloeistof. Het is het best om uw arts te raadplegen voor de juiste dosering.

Triphala Reacties:

Beoordelingen van klanten voor tablets Triphala zijn positief:

  • "Triphala helpt zeker mijn spijsvertering systeem. Het allerbelangrijkste is dat het tijd kost. Niet een snelle oplossing. Verbeteringen merkte na ongeveer twee weken van dagelijks gebruik." - LC369
  • "Het werkt, en het aanraden aan iedereen die moet worden verhoogd zonder al te lang te wachten." - Dilnaz
  • "Ik zal blijven gebruiken als het doet wat het veronderstellen te doen voor een gezonde spijsvertering en eliminatie." - MCDM
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha