Hoe werkt Honing helpt diabetici?Een traditionele mentaliteit bestaat bij veel mensen dat honing mag niet worden geconsumeerd door mensen met diabetes. Mensen zijn zich ervan bewust dat suiker inname is gevaarlijk voor diabetici. Met dit feit in het achterhoofd dat je gewoon geloven dat honing nooit mag worden toegevoegd aan het dieet van een diabetische. Alleen omdat honing zoet is voor de smaak, maar dat betekent niet dat honing en geraffineerde suiker speelt gelijkwaardige rol.

Honing en Diabetes

Als u een diabeticus, toen bijna de hele wereld en de mensen om je heen zal aanbevelen aan suiker bannen uit je dagelijkse voeding. Zuivere honing is gezonder dan geraffineerde suiker en andere zoetstoffen beschikbaar. Maar alles heeft een limiet. Dus, het is hetzelfde in het geval van honing verbruik door diabetici. Honing is een natuurlijk ingrediënt van suiker in de vorm van vloeibare verdikt. Honing bevat glucose en fructose en is zo goed als het van nature door bijen. Het heeft geen toegevoegde chemicaliën of kunstmatige zoetstoffen.


Wat er precies is diabetes?

Diabetes is een tekort van de pancreas waar het niet produceren en gebruik van insuline behoren. Het is eigenlijk een stofwisselingsziekte. De suikers en zetmeel ingenomen kan niet worden verspreid, en vervolgens worden geëlimineerd in de urine. De symptomen van diabetes zijn onder andere vaak moeten plassen, overmatige dorst of honger, gewichtsverlies, vermoeidheid, gevoelloosheid, en diverse infecties. Er zijn twee soorten diabetes.

Bij type 1 diabetes, het lichaam niet insuline produceren. Overwegende dat de mensen die zijn gediagnosticeerd met diabetes type 2 of niet voldoende insuline of hun cellen produceren om te voorkomen dat ze te doen. Dus, als gevolg van type 2 diabetes patiënten meestal overgewicht en het probleem van obesitas door hoge niveaus van insuline, geen kanaal glucose in spiercellen, glucose omzetten in vet en cholesterol plaats. Daarom is de honing die een natuurlijke zoetstof is echt een lieve remedie om obesitas te behandelen.

Honing is goed voor diabetici? Diabetes patiënten kunnen Honey verbruiken?

Geraffineerde suiker is verstoken van essentiële voedingsstoffen. Zo zal de vitaminen en mineralen uit het lichaam van een diabetische geheel voor de opname van suiker getransformeerd. Overmatige suiker leidt tot zwelling van de lever en wordt de bloedstroom in de vorm van vetzuren die op zijn beurt verhoogt het suikergehalte.

De honing is een natuurlijke zoetstof bevat ook de beschermende voedingsstoffen en aminozuren. Werken samen om de goede werking van de stofwisseling handhaven. Honing heeft minder glycemische index (GI) in vergelijking met geraffineerde suiker. Dit betekent dat je niet overhaast in suiker in het lichaam sneller dan verwerkte suiker. De vereiste hoeveelheid insuline wordt ook waargenomen bij minder gewone suiker. Honing voorkomt overmatige suiker aan de bloedcirculatie in te voeren.

Honing bevat een hoge calorieën en is ook zoeter dan suiker. Dit geeft aan dat een diabeticus geen grote hoeveelheden honing voor zijn buitensporige zoetheid moeten consumeren. Net genoeg om de drank van een diabetes zoeten patiënt een theelepel honing. De consumptie van honing zal ook de persoon te vergemakkelijken om meer energie te krijgen en voelen gerevitaliseerd. Maar een belangrijk punt dat je in gedachten moet houden, terwijl de consumptie van de honing is dat het rauw en puur. Zuivere honing geen verhoging van het niveau van de bloedsuikerspiegel wanneer verbruikt binnen de controle.

Een diabetische kan twee eetlepels zuivere honing met yoghurt verbruiken in de vroege uren van de ochtend. En 'gezond en niet zal verhogen van het niveau van suiker. Verwerkte honing moet altijd vermeden worden door patiënten met diabetes. Het eten van verse salades en het eten van rauwe honing heeft dezelfde goede waarden. Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe honing positief kan verlagen van het niveau van de bloedsuikerspiegel 60-100 mg. De toevoeging van ruwe honing in de voeding van de diabetische voorkeur, maar niet in grote hoeveelheden.

Dit is nogal schokkend, maar het is waar dat diabetes kan heel goed worden verzorgd en als de patiënt volgt een evenwichtige voeding onder controle worden gehouden. Nu-een-dag, zelfs artsen raden honing voor diabetici om een ​​eetlepel zuivere honing elke ochtend te eten. Dit is omdat het een voedsel rijk aan antioxidanten.

Daarom kan het verbruik van honing nuttig omdat zij gunstige effecten op lichaamsgewicht en bloedlipiden patiënten met diabetes. Toch moet de juiste zorg, terwijl honing verbruik worden genomen door diabetespatiënten. Maar voordat u besluit om de overstap te maken, moet u altijd eerst met uw arts of diëtist raadplegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha