Hoe werkt het water helpen bij haargroei?Hoeveel van ons volgen "8 glazen per dag" regel? De dagelijkse inname van vloeistoffen nemen we in Lattes, met inbegrip van, thee is ongeveer 5 tot 6 glazen. Maar in werkelijkheid doen we nooit tot 8 glazen. Nou, er is een interessant feit dat je moet weten dat er voldoende drinkwater daadwerkelijk ondersteunen van de groei van haar en hydrateren het haar.

Ja, je hoort het goed, water !! En 'goedkoop! Het is makkelijk te krijgen! Vooral zijn gezond! Dus waarom niet het beste van te maken? Water hydrateert het lichaam en helpt reguleren de bloedsomloop, waardoor het haarzakje, die vervolgens stimuleert haargroei voedt. Als de haarwortels ontbreken voldoende waterstanden aan het einde van je haar geworden droog, broos en kunnen stoppen met groeien.


Dus doe jezelf niet toe om excuses te hebben. Wat u moet doen is om minstens zes glazen water per dag verbruikt. Stel een timer of wat dan ook. Doe het gewoon !!

Dus, hier zou ik beveel iedereen aan om zoveel water drinken als mogelijk, en regelmatig te bewegen. Als je haar natuurlijk is wat je echt wilt, dan is het wonder pil is water. Set Ready laat drankje aan de gezondheid en schitterend haar!

Uitdroging en haargroei:

Het gebrek aan water oorzaken Uitdroging, maar weinig mensen weten dat uitdroging heeft een directe invloed op de haargroei. E 'is een gemeenschappelijk feit dat ons lichaam meestal is samengesteld uit 60-80% water. Als het niet ontvangen van de juiste hoeveelheid water om cellulaire gezondheid en voortplanting te behouden, uitgedroogd raakt die direct van invloed op de haargroei. U kunt nemen handenvol vitaminen en andere supplementen voor haar groeiend haar, maar als je niet apt hoeveelheid water aan de behoeften van H2O elke dag van uw lichaam te voldoen verbruiken, zullen de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei zijn niet in staat om te groeien en fokken en als gevolg daarvan zal het haar erg droog en uitgedroogd worden. Dit kan de natuurlijke groeicyclus van je haar te stoppen.

Dagelijks, het menselijk lichaam de neiging om 2 tot 3 liter water verliezen ongeveer in veel opzichten, zoals zweet en andere processen waterverversingsfrequentie. De huid is te hoge concentratie van water dat de neiging om voortdurend verdampen kleine druppeltjes in de lucht.

Als het haar wortels hebben een tekort niveaus van water nodig, het haar vlechten uiteindelijk broos, droog, ruw geworden en het is mogelijk dat ze kunnen stoppen met groeien tegen het tarief van uw genetische. De wortels van de haren zijn de enige middelen waarmee het water wordt geleverd door het lichaam aan het haar. Roots absorberen water en vocht aan het haar, die intern verbetert automatisch de haargroei.

Voordelen van water voor de haargroei:

Er zijn verschillende voordelen van drinkwater voor de haargroei. Dit zijn de volgende:

Water is de belangrijkste bron van energie voor elke cel van het lichaam. Het bevat ook de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei en de gezondheid.

Water voedt de cellen en voorziet hen gewenste haar vitaminen.

Het genereert magnetische energie en elektriciteit die wordt beschouwd als de belangrijkste vermogen om het leven. Dit wordt gedaan door middel van een proces genaamd hydrolyse.

De wortels van het haar en de hoofdhuid ons hebben veel zenuwuiteinden energie gevoelig en lichtgevoelige. Water activeert al deze zenuwuiteinden en andere sensoren in onze huid en hoofdhuid, die de natuurlijke vitaliteit van de haarwortels verbetert.

Het drinken van voldoende water kan ook helpen om zich te ontdoen van roos en haaruitval probleem te krijgen.

Het is echt gezegd dat water leven. Niet alleen onze huid en gezondheid, maar het water te bevorderen haargroei te veel en hebben de neiging om te vechten met andere uitdagingen van het haar en de hoofdhuid. Zelfs milde uitdroging kan de energie-sap van de wortels van het haar en leiden tot haaruitval.

Dus nu, heb je nog een sterke reden om 8 tot 10 glazen water per dag te drinken. Wat denk jij? Wilt u een efficiënte hoeveelheid water voor de haargroei onder? Het niet eens met uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha