Hoe werkt het lopen helpen gewicht te verliezen?Matige fysieke activiteit is een must voor wie op zoek om gewicht te verliezen. Walking is een van de gemakkelijkste en goedkoopste doen. Geen wonder dus, dat is een van de meest geliefde vormen van lichaamsbeweging onder mensen van alle leeftijden. Het is essentieel om elke vorm van oefening die gekozen afvallen worden uitgevoerd op een regelmatige basis. E 'om deze reden dat artsen en diëtisten raden sterk looptraining als het een het hele jaar door niet alleen kunnen zijn, maar het kan ook moeiteloos passen in het dagelijks leven. Een paar andere redenen voor de groeiende populariteit zijn hieronder vermeld.

Wandelen voor Weight Loss

Verbrandt calorieën:

Wandelen is goed voor degenen die net beginnen met het idee uit te werken. Een uur lopen elke dag samen met een gezonde voeding is een goed hulpmiddel om de extra flab te verminderen. Het aantal verbrande calorieën is recht evenredig met de draaisnelheid en de afgelegde afstand tijdens het lopen. Dit maakt het lopen om gewicht te verliezen een idee erg populair bij beginners!


Vermindert het risico op ziekten:

Wandelen verhoogt de circulatie van het bloed in het lichaam, die op zijn beurt houdt alle gerelateerde hart-en vaatziekten op de baai. Regelmatig lopen verhoogt de botdichtheid en vermindert het risico van osteoporose en andere botziekten verwant. Er wordt ook gezegd dat het risico van diabetes, darmkanker en borstkanker aanzienlijk verminderen.

Energie aan het lichaam:

Walking stimuleert de bloedcirculatie in het lichaam en verhoogt tegelijkertijd de metabolische activiteiten. Een wandeling verheft stemming, Perks energie en reguleert de bloeddruk en het cholesterolgehalte ook.

Best en eenvoudige workout:

Wandelen is een van de makkelijkste en goedkoopste om fysiek actief te blijven. Dit kan bijna overal worden gedaan, op elk gewenst moment. Hoewel buiten lopen kan heel verfrissend zijn, het kan ook worden gedaan in het huis op een loopband.

Stress Buster:

Wandelen is direct gekoppeld aan een vermindering van stress. De voordelen kunnen worden vergeleken met die van aërobe oefeningen die helpen om de zenuwen te kalmeren. Tijdens het wandelen, het lichaam endorfine, die op zijn beurt stimuleert de ontspanning.

Versterkt de spieren:

Wandelen houdt de botten, spieren en gewrichten gezond. Regelmatig wandelen versterkt de beenspieren vooral de hamstrings en de quadriceps.

Tips om te overwegen tijdens het lopen:

  • Het is altijd beter om uit te werken in de vroege ochtend, zodat het lichaam voldoende opgewonden en de bloedcirculatie toeneemt. Ook een wandeling in de ochtend is ook gunstig voor het lichaam om vitamine D te absorberen uit de eerste zonnestralen.
  • Een stevige wandeling is wat je nodig hebt om meer calorieën te verbranden als het doel is om een ​​paar extra kilo's te verliezen. Hoe sneller je loopt hoe meer calorieën je verbrandt.
  • Loop niet na een maaltijd. Hoewel sommigen zeggen dat het lopen na een maaltijd de spijsvertering kan verbeteren, is een vals begrip, zoals wandelen of werken na een maaltijd invloed op de stroom van maagsappen, zodat de distributie van levensmiddelen belemmeren.
  • Leveren het lichaam met veel water tijdens het lopen in een vlot tempo wordt afgeraden, want dit kan de luchtwegen beschadigen. Hydrateren uw lichaam met vloeistoffen voordat het nemen van een wandeling of 5 minuten na voltooiing van de opleiding. Het drinken van sap natuurlijke energie zoals bietensap, voordat wandelen kan revitaliseren van de metabolische processen te helpen het lichaam meer calorieën verbrandt.

Als je een beginner bent, neem een ​​wandeltempo dat u de meest comfortabele en houd het voor een half uur in eerste instantie en daarna overgaan tot het tempo en de tijd te verhogen zodra uw lichaam verwarmt tot het. Bedenk dat de meeste voordelen die zouden voortvloeien uit die op het gewichtsverlies zou verloren gaan als het activiteitsniveau niet wordt gehandhaafd. Dus is het tijd je trek je wandelschoenen aan en loop je weg naar een monteur leven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha