Hoe werkt het knoflook Help controle roos?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 13


Een van de oudste botanische bollen bekend om te worden geconsumeerd door mensen is Allium sativum, beter bekend als de knoflook. Aanvankelijk geteeld in Centraal-Azië, deze krachtige en scherpe lamp proeverij eetbare aromatische, liefkozend genoemd 'stinkende roos', is een lid van het geslacht Allium en is de neef van de ui, sjalot, prei en. China is de grootste knoflook producerende natie in de wereld. Knoflook heeft enorme culinaire toepassingen en wordt gebruikt als smaakstof in bijna alle keukens van de wereld. Er zijn een breed scala van curatieve en therapeutische kwaliteiten in verband met deze segmenten als cardio-beschermende, anti-inflammatoire, anti-schimmel en anti bacteriële eigenschappen om een ​​paar, waardoor het geschikt is voor medicinaal gebruik maakt noemen. Antioxidanten en essentiële voedingsstoffen in deze lamp voedselhulp voor de behandeling van ziekten zoals huid allergieën en infecties van de huid, hoge bloeddruk, kanker, kiespijn, artritis, constipatie, ongewenste gewichtstoename, haaruitval enz.

Roos is een veel voorkomend probleem dat de jong en oud over de hele wereld treft. Uitdroging en infecties leiden tot jeuk en schilfering van de hoofdhuid en vervolgens roos veroorzaken. Knoflook wordt verondersteld om een ​​uitstekende kruidenmiddel om zich te ontdoen van deze huidaandoening vanwege het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen zijn. Rich knoflook phytonutrient bevat vitamine A, B en C, calcium, fosfor, zink, enz. En vooral allicine, een zwavelverbinding, die voeding levert aan het haar en de hoofdhuid, verwijdert infecties van de hoofdhuid en is een ideale tegengif voor de behandeling van roos voor produceren zo schoon en gezonde hoofdhuid en het haar. Voordelen van knoflook worden genoten door zowel directe consumptie in het normale dieet te helpen vitale voedingsstoffen voor de huid en de hoofdhuid of extracten aanwezig in shampoos, zepen, oliën en geneeskrachtige capsules die specifiek geformuleerd en gebruikt om roos te behandelen. De knoflook in enige vorm, als verbruikt in onvoldoende hoeveelheden of onder bepaalde omstandigheden kan negatieve effecten hebben, zoals slechte adem, brandend gevoel in de maag, prikkelbare darmsyndroom, huiduitslag, diarree, etc. hebben


Knoflook voor roos - manieren dat knoflook helpt bij het elimineren van roos:

Genezen van de ziekte en het verbeteren van de algehele gezondheid:

Antioxidanten en fytonutriënten aanwezig kruidnagel helpen bij de behandeling van diverse ziekten van de algemene gezondheid en het welzijn van individuen verbeteren. Verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en kruiden oliën Dit helpt bij het versterken van de immuniteit van het lichaam, en voorkomt daardoor gezondheidsproblemen zoals hoge cholesterol, hartproblemen, verkoudheid en hoesten, artritis, infecties van de huid en ontstekingen, roos en zorgt voor een gezond lichaam , haar en hoofdhuid.

Versterken Immuniteit:

Verrijkt met antioxidanten en essentiële voedingsstoffen, dit kruid helpt om te vechten en de ziekte te voorkomen, het verbeteren en versterken van het immuunsysteem van het lichaam hetgeen zal bijdragen tot ziekten zoals seborroïsch eczeem en roos te voorkomen. Het regelt de productie van antigenen en witte bloedcellen in het lichaam die helpen bestrijden en ziekte.

Regulering van de talgproductie en de doorbloeding te verbeteren:

Essentiële voedingsstoffen knoflook hulp te regelen en controleren van de productie van sebum op de hoofdhuid, waardoor mede effectief hoofdroos te behandelen. Het verbetert ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid en versterkt haarwortels en beschermt de haarzakjes vlechten sterk glanzend, dik en mooi produceren.

Verbruik als voedingssupplement:

Roos en hoofdhuid problemen worden ook veroorzaakt door het volgen van een ongezonde en onjuiste inname van essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede voeding voor het lichaam, huid en haren. Knoflook is een opslagplaats van vitamines en mineralen die, wanneer het wordt gebruikt in de juiste hoeveelheden, kan verlichting van deze negatieve effecten van voeding voedsel laag en helpen effectief te behandelen roos. Knoflook wordt gewoonlijk geplet en deze pasta wordt toegevoegd aan het levensmiddel. Zodra de knoflook wordt gemalen, wordt een component genaamd allicine gevormd die werkt tegen roos. Dit knoflook pasta voor roos kunnen ook topisch worden toegepast voor de meest effectieve resultaten.

Voor de gevoelige huid, verdunde vorm van deegwaren knoflook of knoflooksap voor roos kan worden toegepast op de hoofdhuid.

Droging en voorkomen schimmel- en bacteriële infecties

Roos wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie van de hoofdhuid door de schimmel Malassezia furfur. De anti-biotische, allicine en andere anti-oxidanten gevonden in knoflook hebben uitstekende anti schimmel, anti bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die de infectie te reinigen, hydrateren de hoofdhuid en helpen verlichten van de jeuk en schilfering van de hoofdhuid, roos en seborrheic dermatitis.

Dus probeer waaronder knoflook in uw dagelijkse voeding en krijgen geprofiteerd door prachtige effecten op het lichaam. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha