Hoe werkt de zwangerschap Beauty?Zwangerschap is zeker een mix van een aantal goed en sommige niet-zo-goede veranderingen die het lichaam van een zwangere vrouw gaat door. Elke zwangerschap is uniek doordat sommige vrouwen gloeien als een gloeilamp, terwijl anderen kunnen lijken gedragen. Ondergaat een aantal veranderingen tijdens de zwangerschap die je niet kunt voorspellen.

Hier is een korte lijst van de veranderingen van de schoonheid in het lichaam tijdens de zwangerschap. Lees met een korreltje zout, als je weet wat ik bedoel!


Wat verandert er tijdens de zwangerschap?

Bron: Shutterstock

Striae niet-zo-gewenste:

Heb je ooit je moeder gehad of oma te dringen dat u te houden van krassen op je buik? Ja, het is om dezelfde reden om die stretch voorkomen markeert onontkoombaar dat je het moederschap verifieert! Leuk of niet, heel weinig, en dan bedoel ik een zeer klein percentage van de vrouwen hebben het geluk om een ​​duidelijke buik te hebben. Er zijn veel striae crèmes beschikbaar die beweren om wonderen te verrichten, maar ik heb nog een moeder die beweerde dat hij had gewerkt te vinden.

Gevangen in spataderen:

Verhoging van hormonen verhoogt de bloedstroom, waardoor kleine aderen beter zichtbaar. Zij kan op elk deel van het lichaam, maar komen het meest op de benen. Te veel tijd aan de voeten dat het probleem alleen maar erger maken. Echter, spataderen zijn tijdelijk voor de meeste zwangere vrouwen. Eenmaal uitgedrukt, verdwijnen geleidelijk.

Bron: Shutterstock

Geniet van haar glanzend en volumineus:

Genoeg van de slechte dingen, we praten over een aantal cosmetische veranderingen zeer gastvrij dat de zwangerschap brengt.

Je haar, wow! Je je voorstellen hoe mooi en vaak je haar ziet er nu? Dankzij hormonen "goed" en gezonde voeding krijgt u een vermindering van haaruitval te zien. Maar maak je gewoon nog maar niet bang, het is een tijdelijke verandering. Je kan binnenkort beginnen zorgen te maken over haaruitval en terug te kijken kaal!

Bruine vlekken of Melasma:

Nogmaals, de hormonen's hun beurt vormen bruine vlekken vooral in het gezicht en hals. Deze vlekken worden meer zichtbaar in de zon, dan is, gebruik dan een zonnebrandcrème voor het uitgaan. Je zou ook kunnen verbergen toepassen bronzer. Het is nog steeds een tijdelijke verandering die weg zal gaan na de geboorte.

Teveel lichaamshaar:

Waar aan de ene kant u geniet van uw gelukkige dagen van haar, er is een keerzijde aan. De hormonen die verantwoordelijk zijn voor het haar dik en mooi zijn, diezelfde hormonen veroorzaken teveel lichaamshaar, die natuurlijk geen prettig gezicht. Het heeft een oplossing voor het, zoals harsen of scheermes, dat is veilig om te gebruiken als je zwanger bent. Eenmaal uitgedrukt, het hormoon niveaus geleidelijk weer normaal, en dus uw haargroei.

Geconfronteerd met acne:

Je hebt ontsnapt puistjes je hele leven, maar plotseling zie die slechte schoten op een mooie ochtend. De reactie is niet gelukkig. Welkom bij de club! Je bent niet alleen. Veel moeders-to-be klagen over slechte dagen huid tijdens de zwangerschap, dat zal worden teruggedraaid zodra de baby geboren is. Zoals eerder vermeld, elke zwangerschap is uniek en elke zwangere vrouw kijkt uit op zijn eigen set van dilemma's. Houd er rekening mee dat u orale acne medicatie moet nemen om zich te ontdoen van hen te krijgen.

Vreemde bruine lijn genaamd Linea Nigra:

Een ding dat is veel voor bij zwangere vrouwen (ten minste 75% van hen) is de bruine lijn onverklaarbare dat begint vanaf de navel naar beneden. Verhoogde productie van melanine resultaten in hyperpigmentatie. Echter, verdwijnt na de zwangerschap. In het geval dat, als het niet, kijk voor het bleken crèmes.

Voluptueuze en voller lichaam:

Als je taille toeneemt, veel mannen vinden sexy. Je kijkt voluptueuze borsten voller en stevig en, natuurlijk, dat stralende huid maakt je metgezel spellen gebonden. U kunt sexier dan ooit kijken! Met de juiste tips over hoe mooi schoonheid kijken tijdens de zwangerschap, kunt u ervoor zorgen dat uw man zal niet in staat zijn om elders te kijken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha